rahım fılmi cekıldıkten kaç ay sonra hamile kaldınız.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
rahımfılmı cekıldkten kaç ay sonra hamile kaldınız yada kaç ay oldu film çekileli?ben gectıgımz ay rahım fılmı cekıldım.3 şubatta regl gunum.inş buay vardır bebişim.
doktorumuz rahım fılmıne guvendı galıba 2ay bekleyelım dedi.tabiki bizide umıtlendırdı.eger buay hamile olursam çok hoşbu tevafuk olacak.ilk hamilelğimde 2yıl once buayda ogrenmıştım :) rabbım isteyen herkesın:CüvCüv: kucagını boş bırakmasın

ben çektirdikten sonra bir ay bekledim sonraki ay hamile kaldım.umarım sende hamilesindir.genelde filmden hemen sonraki ay beklemeyi tavsiye ediyorlar.

canım bende 2 ay sonra hamile kaldım ... inşallah hamilesindir...

canım ben hemen o ay hamile kaldım.....

bende film çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım..Rabbim hayırlısını versin inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın..

ben ağustosta çektirdim, eylülde kimyasal gebelik yaşadım, ekimde de hamile kaldım canım , inşallah çok beklemezsin bebişini...

hepinişze tesekkur edrım arkadaşlr sğlun ay umıt lendım bakın sımdı bnde

bende filmi cektirdim gecen ay bakalım bu ay bende umıtle beklıyorum.2.5 sene oldu hala gelmedi:(

selam canım bende rahim filiminden 3 ay sonra hamile kaldım 1 kere aşılama oldu ama tutmadı sonraki ay minigim teşrif etiler

buay olmadı benımde bakalım 2.ay hamıle kalabılcekmıyım.burda hemn hamıle kaldım dıyenelrı okuyunca umıtlenmıştım ama.. napaılmnasıp

bende 2008 mayısta çektirdim ocakta hamile kaldım.rabbim isteyen herkezin dualarını kabul etsin.
umudunuzu yitirmeyin...

nisanda cektirdim,eylulde hamile kaldim,Allah isteyen herkese versin bebek

HIMM ANALDIM CANIM Bakalım ilk ayımz olumsuz sonuçlandı bıkaç aydaha beklıycez bızde olamzsa dah ciddi bı tedavıye başlarız artık
nisanda cektirdim,eylulde hamile kaldim,Allah isteyen herkese versin bebek

bende hemen o ay hamile kaldım üstelik doktorum bu ay hamile kalamazsın dediği halde inşallah bu güzel duyguyu sende yaşarsın.

bende hemen o ay hamile kaldım üstelik doktorum bu ay hamile kalamazsın dediği halde inşallah bu güzel duyguyu sende yaşarsın.

amıncanım sizleri okyunca bıan olsun umıtlenıyorum ama sankı hıç olmuycakmış gibi dusunuyorum ilk hamılelıgımın ustrundne 2yıl gectı korunmayı bırakalıda 3yıl oldu nerdeyse.belkıde zamn benımumıt etmme engel oluyor elımde değil ama hayatımı n tumunu bbek duusncesı kaplamış durumda

amıncanım sizleri okyunca bıan olsun umıtlenıyorum ama sankı hıç olmuycakmış gibi dusunuyorum ilk hamılelıgımın ustrundne 2yıl gectı korunmayı bırakalıda 3yıl oldu nerdeyse.belkıde zamn benımumıt etmme engel oluyor elımde değil ama hayatımı n tumunu bbek duusncesı kaplamış durumda

belkide bukadar kafana taktığın için başarısız oluyosun bazı şeyler gerçekten ümidi kesince başına geliyor insanın allahın mucizesi gibi ödül gibi yani bence kafandan çıkar at kesinlikle asıl sorun bu heleki senin gibi bebeği olan gebe kalmakta daha önce sorun yaşamamış biri içina.sa.sa.s

Bende eylülde çektirdim hala hamilelik yok buay da başarısız inşallah martta olur kafanıza takmayın diyorsunuz ama olmuyor işte

Rahım fılmındne sonrakı 2.ayım arkadaŞlr bugun yarında regl gunum ınŞ buay tutmuŞtur ve buraya yazarım bnde 2ay sonra hamıle kaldım dıye.. Bakalım yarın test yapmayı dusunuyorum tabı bugun gelen gıden olmazsa.sadece merakımgıtsın dıye.varsa Çıkar dımı.yoksada Çıkmaz..

Back
X