- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.021
Ya kızlar salı günü rahim filmiçekilcem ve ben çok korkuyorum. Anestezili olcak. Bazı arkadaslar. O bölgeye bez konuluyo bitiminde yazmış. Bunu yasayan varmı aranızda. Ağrı acı oluyonu. Anestezili olunca. Bilgilendirirseniz sevinirim
250-300 arası değişen fiyatlarla çekiyorlarmış. büyük hastanelerde daha pahalıymış. bende yer araştırıyorum. öneriler varmı arkadaşlar.
ben şişlide Echomar'da çektirdim. anestezi uygulanmadı, çünkü anesteziye gerek yok, cihazlarımız dijital denildi. ücreti 350 tl.
ama bazı hastaneler ile anlaşmalılarmış. örneğin umut tüp bebek... oradan gelenlerden 250alıyorlarmış.
tüplerimin ikiside kapalı.bittimben napıcam kzıalr ya
kızlar genel anestezi altında olanlar.anestezi nasıl verildi. burundan mı.nasıl oldu.birde bazı yerlerde okudum işlem bitimi doktor o bölgenin içine gazlı bezmi koyuyor.sonrada bizmi çıkarıyoz. bilgilendirirseniz sevinirim. hissediyomusunuz peki anestezili. kalkınca nasıl oldunzu.yardımcı olursanız sevinirim.
rahim filmi adetten sonra mı çektiriliyo
arkadaşlar bende film çektiricem doktorum antibiyotik başlasın demiş ama isim wermemiş. hangisini tawsiye edersiniz?
Ya kızlar salı günü rahim filmiçekilcem ve ben çok korkuyorum. Anestezili olcak. Bazı arkadaslar. O bölgeye bez konuluyo bitiminde yazmış. Bunu yasayan varmı aranızda. Ağrı acı oluyonu. Anestezili olunca. Bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?