- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #1.341
arkadaşlar bende rahim filmi çektireceğim. sizin dr. unuz profösörmüydü. bana profa çektir riske attırma diyorlar. aksarayda prof. yok. bunun şehir başka şehre gitmeye gerek varmı bilmiyorum. kafam karıştı.
istanbuldaysanız fındıkzade radyatomda çektirin kızlar acı sızı bişi olmuyo ben geçen ay çektirdimmacı çekmeyin boşuna
bende çekindim hiç bi acı hissetmedim bence o kadar büyütülecek bir konu degil yada uzman biri yapacak özel hastanede ve kendim doktorum çekti çok rahat geçti ben anestezi istedim doktorum göreceksin hiç geregi yok dedi dediği kadarda varmış ne oldugunu anlamadan bitmişti ne kanama nede başka bişey önemli olan bu konuda ehli biri olması
canım sen ne zaman çekildin ve ne zaman hamiş kaldın?filmin bir etkisi oldumu hamiş kalmanda.bnmde 2 tüpüm açık şuan bakalım ne olacak çok merak ediyorum..bilgilendirirsen çoksevinirim..
canım ben bir buçuk sene oldu çekineli yani rahim filminin bende hamile kalmam için bir etki etmedi inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ama rahim filminden sonra kalanları duydum:)
canım orda hangi doktor çekti filmini.ben de korkuyorum ama kesin isterse doktorum oraya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?