Rahim filmi çektirdikten sonra gebe olan var mı

peridiebiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
25
5
1
33
Merhaba bugün hsg çektirdim ama bir tüpüm tıkalıydı ve açılmadı diğer tüp den ilaç geçti bu şekilde tek tüpü kapalı olduğu halde rahim filmi çektirdikten sonra hamile olan varmı aranızda

Merhaba bende şeyi merak ediyorum rahim filmi sonrası korunmak gerekiyormu yoksa direk o ay baslanıyormu

Ben 2020 de devlet has de anestezi almadan ama çok acı olmadan çekildim. O ay korjnun dediler korunduk. Diğer ay hamile kaldım.ama bana tıkanıklık yok demişlerdi.

Merhaba bugün hsg çektirdim ama bir tüpüm tıkalıydı ve açılmadı diğer tüp den ilaç geçti bu şekilde tek tüpü kapalı olduğu halde rahim filmi çektirdikten sonra hamile olan varmı aranızda
merhaba bende rahim filmi çekildim nisan ayında son adetimi de haziranda gördüm şimdi hamileyim şükür .hatta hamile kaldığım ay çatlatma iğnesi yapacaktım ama bulamamıştım .ama benim her iki tüp açıktı .kız kardeşim de tek tüp açıktı malesef onun nırmal yolla gebelik oluşmadı 3. aşılama sonucunda ikizleri oldu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin

Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım rabbim bizede nasip etsin inşallah çok sancım var şuan hala

Merhaba bende şeyi merak ediyorum rahim filmi sonrası korunmak gerekiyormu yoksa direk o ay baslanıyormu
Bana korun falan demedi hiç bu ayı değerlendir dedi açıldıysa dedi gebelik olur dedi ama açıldı falan demedi yani kafam takıldı baya acılmışmıdır bu ilacı üç kez verdi çok acılı geçti baya ben yapcak olanları korkutmak istemiyorum ama hala sancım var belki bünyeden bünyeye değişebilir

Ben 2020 de devlet has de anestezi almadan ama çok acı olmadan çekildim. O ay korjnun dediler korunduk. Diğer ay hamile kaldım.ama bana tıkanıklık yok demişlerdi.
Maşallah canım bazılarında evet hiç tıkanıklık olmuyor bana da sadece bir tarafta geçiş olmadı dedi beni detaylı aydınlatmalar sonucumu alıp kadın doğum doktoruma göstericem

Eklentiler

• IMG_2653.webp
    IMG_2653.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba arkadaşlar özele gidiyorum rahim filmi istiyor ama çok pahalı yaptiramiyorum devlette gitsem hemen yaparlar mı sizce

Teşekkür ederim acili bir işlem mi nasıldı
Şöyle anlatayım biraz evet sancılı ama değer neden dersen için rahatlar en azından bunu da yaptırmadım demezsin saat 13:00 de yaptırdım şuan saat gece 12 hala sancım var ama az az elbet geçer hatta benden önce girenler ağlayarak çıkınca orada bir kadın korktu vazgeçti engel oldum dedim doğum yaparken ne yapacaksın sık dişini dedim elbet geçer dedim bu bir evre ve sancılı geçecek belli ki biraz dua oku gitmeden doltorun seni sakinleştiriyor zaten hiç korkma emin ol anlık bir adet sancısı gibi

Araştırma hastaneleri yapıyor ben devlette yaptırdım canım
Teşekkür ederim acili bir işlem mi nasilsi
Şöyle anlatayım biraz evet sancılı ama değer neden dersen için rahatlar en azından bunu da yaptırmadım demezsin saat 13:00 de yaptırdım şuan saat gece 12 hala sancım var ama az az elbet geçer hatta benden önce girenler ağlayarak çıkınca orada bir kadın korktu vazgeçti engel oldum dedim doğum yaparken ne yapacaksın sık dişini dedim elbet geçer dedim bu bir evre ve sancılı geçecek belli ki biraz dua oku gitmeden doltorun seni sakinleştiriyor zaten hiç korkma emin ol anlık bir adet sancısı gibi
Andlm cnm teşekkür ediyorum bilgin için ins bende yaptırırsam sancisiz olur
Siz kadin doğuma direk gittiniz ordan mj istediniz çekilmesini ben direk gitsem kadin dpguma hemen randevu olustururmu

Back
X