Cevabın için teşekkür ederim canım alttan muayene bile ettiremeyenlerdenim hem kasıyorum hemde acıyor yok yani nasıl rahim filmi çektiricem orasını hiç bilmiyorum narkozlu çektircem de zaten tansiyonum düşük bide buaralar acaip stres var yani böyle korku stres ne ararsan varBen kasımda çektirdim ağrı eşiğim düşük diye korkuyordum ama kolay geçti. Adet ağrısı gibi bir şey hissettim.Bir saat önce doktor 2 apranaks 2 buskopan içmemi söyledi. Ben 4 buskopan içtim yarım saat aralarla belki o da ağrıyı azaltmıştır.İyot alerjin var mı diye sordular zaten. Sana da soracaklardır ama sen sormazlarsa mutlaka hatırlat bence.
Anestezili çektireceksen zaten birşey duynayacağın için bence hiç stres yapma. Ama alerjini mutlaka konuşmalısın.Cevabın için teşekkür ederim canım alttan muayene bile ettiremeyenlerdenim hem kasıyorum hemde acıyor yok yani nasıl rahim filmi çektiricem orasını hiç bilmiyorum narkozlu çektircem de zaten tansiyonum düşük bide buaralar acaip stres var yani böyle korku stres ne ararsan var
Ben de bir ağrı duyuyordum adet ağrısı gibi, artacak diye bekliyorum, herkes çok zor dediği için, sonra bitti dediler :)Bende çektirdim başta çok korkuyodum ama o kadar korkulacak gibi değil bende alttan muayenelrde çok kasılan gerilen biriyim girerken de bayağ gerildim rahat ol diye konuştular rahatlattılar devlet hastanesi olmasına rağmen doktorlar bayağ ilgiliydiler. Yarım saat öncesinden ağrı kesici ve antibiyotik yuttum girdim anestezi almadan çekildim orda kendini kasma ilacı verirken biraz ağrı oluyor adet ağrısı gibi bir ağrı 5 dk sürmüyo .ben çektirdiğim gün dışarda işlerimi hallettim öyle ağrı sancı da çekmedim
Evet ya bende çok ağrıya hazırlamıştım kendimi :)Ben de bir ağrı duyuyordum adet ağrısı gibi, artacak diye bekliyorum, herkes çok zor dediği için, sonra bitti dediler :)
Devlette kaça çektirdin canım rahim filmini özel e gerek var mı gitmek içinBende çektirdim başta çok korkuyodum ama o kadar korkulacak gibi değil bende alttan muayenelrde çok kasılan gerilen biriyim girerken de bayağ gerildim rahat ol diye konuştular rahatlattılar devlet hastanesi olmasına rağmen doktorlar bayağ ilgiliydiler. Yarım saat öncesinden ağrı kesici ve antibiyotik yuttum girdim anestezi almadan çekildim orda kendini kasma ilacı verirken biraz ağrı oluyor adet ağrısı gibi bir ağrı 5 dk sürmüyo .ben çektirdiğim gün dışarda işlerimi hallettim öyle ağrı sancı da çekmedim
Para ödemedim cnm ben devlette para almıyorlarDevlette kaça çektirdin canım rahim filmini özel e gerek var mı gitmek için
Tüplerin açık mı kapalı mı diye bakılıyor tatlım uzun süre hamile kalamayanlar için istiyor doktorArkadaşlar bu rahim filmini neden çektiriyorsunuz?
Teşekkürler canım anladım şimdiTüplerin açık mı kapalı mı diye bakılıyor tatlım uzun süre hamile kalamayanlar için istiyor doktor
Rica ederim tatlımTeşekkürler canım anladım şimdi
Valla ben halen çektirmedim korkuyorum zaten grip oldumben de çektirdim iki hafta önce özel bi görüntüleme merkezinde anestzisiz, öncesinde birşey içmedim girdim normal muayene gibi ilacı verdi 4 görüntü aldı sonra kıpırdama yat birde kontrol filmi çekicem dedi çekti kalktım çıktım odadan toplam 7 dk gibi bir süre içinde oldu. Adet ağrısından biraz daha fazla ağrıdı benim ama korktuğum kadar değildi. ki ben ağda bile yaptıramam acıyor diye canım o kadar tatlıdır. sonrasında antibiyotik ve ağrı kesici verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?