Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirecekler ve çektirenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.301
En iyi cevaplar
1
16.541
448
40
Bursa
Konu başlığında da belirttiğim gibi konumuz rahim filmi kızlar
Doktorum istedi ve ben acaip korkuyorum
Çektiren arkadaşlar nasıl çekiliyor acıyor mu neler yaşadınız narkozlu mu narkozsuz mu oldunuz
Benim alerjik durumum var bu durum kötü bişey olmasına neden olur mu
Aklıma şuanda bu sorular geldi benimle paylaşırsanız sevinirim şimdiden güzel mesajlarınız için teşekkür ederim

Ben kasımda çektirdim ağrı eşiğim düşük diye korkuyordum ama kolay geçti. Adet ağrısı gibi bir şey hissettim.Bir saat önce doktor 2 apranaks 2 buskopan içmemi söyledi. Ben 4 buskopan içtim yarım saat aralarla belki o da ağrıyı azaltmıştır.İyot alerjin var mı diye sordular zaten. Sana da soracaklardır ama sen sormazlarsa mutlaka hatırlat bence.

Ben kasımda çektirdim ağrı eşiğim düşük diye korkuyordum ama kolay geçti. Adet ağrısı gibi bir şey hissettim.Bir saat önce doktor 2 apranaks 2 buskopan içmemi söyledi. Ben 4 buskopan içtim yarım saat aralarla belki o da ağrıyı azaltmıştır.İyot alerjin var mı diye sordular zaten. Sana da soracaklardır ama sen sormazlarsa mutlaka hatırlat bence.
Cevabın için teşekkür ederim canım alttan muayene bile ettiremeyenlerdenim hem kasıyorum hemde acıyor yok yani nasıl rahim filmi çektiricem orasını hiç bilmiyorum narkozlu çektircem de zaten tansiyonum düşük bide buaralar acaip stres var yani böyle korku stres ne ararsan var

Bende çektirdim başta çok korkuyodum ama o kadar korkulacak gibi değil bende alttan muayenelrde çok kasılan gerilen biriyim girerken de bayağ gerildim rahat ol diye konuştular rahatlattılar devlet hastanesi olmasına rağmen doktorlar bayağ ilgiliydiler. Yarım saat öncesinden ağrı kesici ve antibiyotik yuttum girdim anestezi almadan çekildim orda kendini kasma ilacı verirken biraz ağrı oluyor adet ağrısı gibi bir ağrı 5 dk sürmüyo .ben çektirdiğim gün dışarda işlerimi hallettim öyle ağrı sancı da çekmedim

Cevabın için teşekkür ederim canım alttan muayene bile ettiremeyenlerdenim hem kasıyorum hemde acıyor yok yani nasıl rahim filmi çektiricem orasını hiç bilmiyorum narkozlu çektircem de zaten tansiyonum düşük bide buaralar acaip stres var yani böyle korku stres ne ararsan var
Anestezili çektireceksen zaten birşey duynayacağın için bence hiç stres yapma. Ama alerjini mutlaka konuşmalısın.

Bende çektirdim başta çok korkuyodum ama o kadar korkulacak gibi değil bende alttan muayenelrde çok kasılan gerilen biriyim girerken de bayağ gerildim rahat ol diye konuştular rahatlattılar devlet hastanesi olmasına rağmen doktorlar bayağ ilgiliydiler. Yarım saat öncesinden ağrı kesici ve antibiyotik yuttum girdim anestezi almadan çekildim orda kendini kasma ilacı verirken biraz ağrı oluyor adet ağrısı gibi bir ağrı 5 dk sürmüyo .ben çektirdiğim gün dışarda işlerimi hallettim öyle ağrı sancı da çekmedim
Ben de bir ağrı duyuyordum adet ağrısı gibi, artacak diye bekliyorum, herkes çok zor dediği için, sonra bitti dediler :)

Devlette kaça çektirdin canım rahim filmini özel e gerek var mı gitmek için

Oncelikle gecmis olsun. Ben anestezili cektirdim. Bana hiic bir sey sormadilar. Islem cok usun surmedi ama anesteziden ayildiktan sonra yoldayken fenalastim ter basti. Bu benim anesteziye vermis oldugum tepki. Her zaman boyle oluyorum. Bana agri kesici igne yapmislardi. Bir tanede ertesi gunu aldim parol. Onun disinda hafif adet agrim oldu ki adetlerimi cok agrili geciririm. Korkmaniza gerek yok yani.

ben de çektirdim iki hafta önce özel bi görüntüleme merkezinde anestzisiz, öncesinde birşey içmedim girdim normal muayene gibi ilacı verdi 4 görüntü aldı sonra kıpırdama yat birde kontrol filmi çekicem dedi çekti kalktım çıktım odadan toplam 7 dk gibi bir süre içinde oldu. Adet ağrısından biraz daha fazla ağrıdı benim ama korktuğum kadar değildi. ki ben ağda bile yaptıramam acıyor diye canım o kadar tatlıdır. sonrasında antibiyotik ve ağrı kesici verdi.

ben de çektirdim iki hafta önce özel bi görüntüleme merkezinde anestzisiz, öncesinde birşey içmedim girdim normal muayene gibi ilacı verdi 4 görüntü aldı sonra kıpırdama yat birde kontrol filmi çekicem dedi çekti kalktım çıktım odadan toplam 7 dk gibi bir süre içinde oldu. Adet ağrısından biraz daha fazla ağrıdı benim ama korktuğum kadar değildi. ki ben ağda bile yaptıramam acıyor diye canım o kadar tatlıdır. sonrasında antibiyotik ve ağrı kesici verdi.
Valla ben halen çektirmedim korkuyorum zaten grip oldum

Bende 15 gün önce çekindim tıp fakültesinde özelde çektirecektim gerek yokmuş bende çok korktum önce ekip tecrübeliydi sadece ilacı verince 2 dakikalık şiddetli adet sancısı oldu ama sadece 2 dk bana hemen ayağa kalk ilaç dökülsün ki agrı geçsin dediler gerçekten de geçti çok şükür temiz çıktı narkoz almayı gerektirmiyor ama çeken ekip de çok önemli benimkiler çok iyiydi çok destek oldular

Back
X