rahim filmi çektirenler bakabilir mi?

Aynen öyle yap canım gideceğin doktorada bilgini ver bir tedavi uygulicaktır belki doktorun onun için adetliyken çağrılıyor genelde
aynen canım bende öyle düşündüm klomen kullanmıştım 1 ay kist yapmıştı sonra ara verdim geçen ayda rahim filmi çektirdim işte belki bu ayda klomene başlatacaktı ama yokmuş bu hafta haftaya da geç olacak bende başka doktora aldım sıra bakalım o ne diyecek.

Aynen öyle yap canım gecikmesin tedavin bende bu ay olumlu sonuç alamazsam önümüzdeki ay bende adetliyken gidicem

aynen canım bende öyle düşündüm klomen kullanmıştım 1 ay kist yapmıştı sonra ara verdim geçen ayda rahim filmi çektirdim işte belki bu ayda klomene başlatacaktı ama yokmuş bu hafta haftaya da geç olacak bende başka doktora aldım sıra bakalım o ne diyecek.

inşallah alırsın canım da gerek kalmaz her ay bir hüsran işte napalım sabredeceğiz artık
Kimileri korunuyor bir anda bırakıncada hamile kalıyor.Allah büyük sorunumuz ypk eşimle klomenle çatlatma iğnesi vuruldum şubatta boşa çıktı martta birşey yapmadık c.tesi klomensiz iğne vuruldum inşallah bu ayda bizlerin yüzü güler

Back
X