Amin canim benimHepimizden Allah razı olsun canım Rabbim yardımcımız olsun..
Ay biz istemedik ilk bir yil zaten ugrasim tutturayim diyene kadar da aha bi yil da oyle oldu sayilir ah ahhh
Allah bilir ne zaman olacağını elbet rahim filminden sonra histereskopi yapılacaktı bana rahimde yapışma vardı doktor histereskopi olmadan hamile kalamazsın dedi bana ilişkinin 13. Gün öğrendim hamile olduğumu ameliyata gitmeden 1 gün önce yanı benim için çok büyük bir mucizeTebrikler valla bi bizim şansımız olmuyo nasip mi kader mi bilmiyorum.. :)
Amiiiiiiin amiiiiiiinÇektirdiğim ay hamile kaldım, Allah herkese nasip etsin
Ben de 29 canım bizim de yaş iyi yaaaYaşın iyi yine canım sıkma canını olur inşallah tez zamanda sağlıkla..
Ben 29 um malesef..
Allah bilir ne zaman olacağını elbet rahim filminden sonra histereskopi yapılacaktı bana rahimde yapışma vardı doktor histereskopi olmadan hamile kalamazsın dedi bana ilişkinin 13. Gün öğrendim hamile olduğumu ameliyata gitmeden 1 gün önce yanı benim için çok büyük bir mucize
Ben de 29 canım bizim de yaş iyi yaaa
Sıkmayalim canimizi :)
30 bile değiliz dimi :) canım benim inşallah hamile olcaz bu sene :)
İnşallah inşallah canım benim
Benim 30 olmama dahaAaaaa 3.5 koca ay var :)
Yaa süpersin :) benim de 11 ay var :)
AbooooAllahın cezası millete bacım demiş seni fururum hasenin tek bacın benim
o ay :)Rahim filmi cektiren bacilarim ne kadar surede hamile kaldiniz?
Millete bacı demişsin hala daha savunuyosun heAbooooaffet baci nolur ama onlar da evlat bekleyen birer bacilar baci kizma ya ay koptum sabah sabah biz seninle cok eglenecegiz
Tamam bacim affet bacim ben ettim sen etme bacimMillete bacı demişsin hala daha savunuyosun he
Cok guzelllll ya darisi bize amino ay :)
Tamam bacim affet bacim ben ettim sen etme bacim
Cok tatlisin vallahibörekler açarım sana
Misafir ol gel bana
Pzt çektircem cnmCok tatlisin vallahisimdi soyle bana ne zaman rahim filmi cektiriyosun
Hadi hayirlisi bakalim gülommmPzt çektircem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?