Rahim filmi çektirenler ne kadar sürede hamile kaldiniz?

Hiçte sormuyon beni
Ya bebeğim bi ara gecici olarak engellendim 2 gun giremedim münakaşa etmiştim birileriyle :) ondan sonra da vallahi forum degismis sanki eski konularimi bulamadim yeni yeni alisiyorum yeni guncellenmis haline. Naptın bacim film cekildin mi

Bugün hsg çekildi.. Sol tükümü açtılar
. Ama perde varmş. Perişan oldm ya. Yarın başka bi uzmana gtcem. Valla para yetişemiyorum artık
Hadi yaa. Acildi mi peki sag tupte bi sorun var mi iyi ki hsg cekilmissin bak. Bakmska uzmaana neden gideceksin peki

Hadi yaa. Acildi mi peki sag tupte bi sorun var mi iyi ki hsg cekilmissin bak. Bakmska uzmaana neden gideceksin peki
Sol tüpümü zor açtılar..
Sağda sıkıntı yoktu.
Hsg çektirirken canım tatlı oldgndan ağrısız yönteme rağmen bn acıyo fln dedim. Onlarda sol tüpünü de açtık dediler ben çok sevindim. Bi heves kendi doktoruma koştum göstermek için. Mervecim rahimde perde var. Bnmde vardı. Bn ameliyattan snra hamile kalabildim dedi. Onu ameliyat eden doktora yönlendirdi beni. O uzman doktor rahim üzerine eğitim aldı dedi. Mahvoldum ya. Bugün 4te gitcektim 350 lira muayene parası. Bnmki git dedi randevu aldık. Ama kanamam kesildi dün. O adam kanaması varken grlsin demişmiş. Şimdi kendi doktorumu arıyorm o da açmıyo delircem.

Canim benim cok uzuldum ama sukredelim ki tuplerin acilmis İNSAALLAH diger sorun da hallolur canini skma. Benim de moralim cok bozuk. Bata 2 gun kaldi dayanamadim test yaptim belki bi silik gorurum umuduyla ama malesef kocaman bi negatif. Rahim filmi beni cok umutlandirmisti. Suan moralim cok bozuk ne okula gidesim var ne bisey yapasim var..

rahimde ki perde az miktardaysa birsey olmaz bende de vardi ama gerek yok etkilemez dediler oyle de oldu

Ben dün cok ağladım. Eşimde bnmle gelmişti. Admın yüzüne bakamıyorum. Odadan cıktım onca hastanın içinde ben ameliyat olckmşm diye agladm. Smdi yazarken bile ağlıyorum. Kendi doktorum telefona bakmıyo. Şimdi giyinip gitcem hastaneyr. Şu çektiğim çileye ödül olarak hamile kalmak istiyorum artik ya.
Oy cnm bnm cnm. Sen hamile kalırsın cnm. Rahimde polip perde fln yoksa aşılamayla da olsa kalırsın.

rahimde ki perde az miktardaysa birsey olmaz bende de vardi ama gerek yok etkilemez dediler oyle de oldu
Bana ameliyat dedi doktoeum. Onu ameliyat eden doktora da gitcem bugün.. Bakalım o ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…