• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler var mı?

Rahim içi filmi bende çektirmiştim sanırım o doktorun elinin hafifliğine birde kanallarınızda eğer tıkanma varsa verdikleri ilaçla açılırken verdiği acı dan kaynaklanabilir evet bende ağrı çektim ama burdaki anlatılanlar gibi değil sanırım kendiimizi kasarsak çok ağrı olur ne kadar rahat bırakırsak o kadar doktorda işini iyi yapacaktır işlem bitiminde bende ayakkabılarımı bağlayamamıştım eşim bağlamıştı ama çok korkarak gitmeyin çok korktuğumuz için canımız yanıyor eğer ne kadar rahat giderseniz o kadar rahat çıkarsınız....

Arkadaşlar selam, bende rahim filmi çektirdim... Ağrı oldu olmadı değil ama dayanılmayacak gibi değildi.Birde ben hep kendimi telkin ettim..bu yapılmalı bu önemli vs vs diye ....ama yapılan yer ve yapan dr. çok önemli benim bir tanıdığım daha yaptırdı çok sıkıntı çekmiş.benim o kadar sıkıntılı olmadı... ben eşimle gitmiştim yanınızda biri olması çıkışta iyi moral olur....kendinizi öncesinden çok kasmayın ne olur...

3aşılamadan sonra şimdi tüp bebek tedavisine başladık. rahim filmi ya da hss mi ne öyle bişey istediler.. bu rahim filmi çok ağrılı mı oluyo? tedavim özel hastanede oluyo ordan kendi yapacakları bir görüntüleme yöntemini önerdiler. (rahim filmini dışarıda çektirecektim) emin olamıyorum. içime şüphe düşmüyor değil, acaba hastanede daha yüksek ücretli olan yöntemi uygulayalım diye mi rahim filmi çok ağrılı oluyo dediler? biri bişeyler yazsın lütfen. bu konuları ailem dahil kimseyle paylaşmadım:uhm

canım tüp bebek yaptıracaksan gerekli değilki bende rahim filmi çaktirmedim hemde 3 aşılamadan sonra raporla tüp bebek denedik allaha şükürler olsun hamileyim eğer tüp bebek düşünüyorsan kesinlikle çektirme

arkadaşlar bende pazartesi çektirecem doktoruma yalvardım resmen anestezi verin diye ama gerek yok diye vermiycek çok korkuyorum kastamonuda çektiren varsa bana yazsın lütfen kim çekti

merhaba arkadaşlar, bende 2-3 ay önce çektirdim, anestezisiz 600 anestezili 1000 tl dediler bende paraya kıyamadım ve anestezisiz çektirdim Evet acı çektim ama dayanılamayacak bir acı değildi. hatta gıkım bile çıkmadı ve doktorum seni normal doğurtacağım bile dedi. tabii herkesin acıya dayanıklılığı bir değildir. Belki doktorumun eli hafifti vs. Ben çok acı çektim diyen arkadaşlara da inanıyorum. Gerçek şu ki acı çeksekte çekmesekde biz bu rahim filmini çektirmek zorundayız. Bebeğe giden yolda ne yapalım katlanacağız. iyisimi kendinizi bir de bunu düşünüp germeyin. Bütün zorlukları atlatıp bebeklerimize kavuşuruz inşaallah herkese bol şans dilerim...

arkadaşım 3 kez rahim filmi çektirmiş biri olarak sana tavsiyem paradan önce hastanenin tecrübesine bak ve mutlaka anestezi mümkünse öyle yaptır.

kastamonuda bir arkadaşım adnan bey diye bir doktora yaptırmıştı. arkadaşlar ağrı çok şiddetli oluyor ama 2-3 dk. anca sürüyor. ilac ilerlerken acı yavaş yavaş artıyor ve tüplere ulaşınca daynılmaz bir hal alıyor. ama tüm bunlar çok kısa sürüyor. ben ilk yaptırdığımda masadan kalkamadım sonra ayağa kalkınca da...birden kanama oldu çok korkmuştum. benim gibi salkalık etmeyin mutlaka eşinizle gidin..

Arkadaşlar selam, bende rahim filmi çektirdim... Ağrı oldu olmadı değil ama dayanılmayacak gibi değildi.Birde ben hep kendimi telkin ettim..bu yapılmalı bu önemli vs vs diye ....ama yapılan yer ve yapan dr. çok önemli benim bir tanıdığım daha yaptırdı çok sıkıntı çekmiş.benim o kadar sıkıntılı olmadı... ben eşimle gitmiştim yanınızda biri olması çıkışta iyi moral olur....kendinizi öncesinden çok kasmayın ne olur...

merhabalar istanbulda nerde hangi kilinikteÇok üzgünüm çoook cektirdin bende cok korkuyorum

kızlar lütfen yanıtlayın.ben daha önce normal bir rahim filmi çektirmiştim.Şimdi aşılama düşünüyoruz ama tekrardan ilaçlı rahim filmi çektirmeye gerek var mı?aşılama raporu içn bu şart mı

Anestezi ile çektirmiştim.15.dk herşey olup bitmiştii.Uyandığımdada hiç ağrım sızım yoktuu sositosositosositososito

tamamen bünye meselesi ben 2005 yılında çektirdim ayık halde 315 tl ye dr um hayret etti gıkın bile çıkmadı ayşe dedi ben senden korkmuştum dedi yani hişbirşey hissetmedim inş sende hissetmezsin...

sevgili arkadaşlar ben bugün hsg çektirdim burada arkadşların yazılarını okuyunca kabus olmuştu benim için dr ma ısrarala aneztesi istedim oda bana gülümseyerk gerek yok dedi ben son dakikaya kadar aneztesi dedimm oda ban rahat ol dedii :) ve inanın arkadşlar o kadar rahat geçtiki şuan ofisimde çalışıyorum dr benimle sohbet ede ede çekti flmi ve minicik ağrı sadce ianın minicik hiç korkmayın 3 dk için anezteside uygulatmayın bana şuan tekarar çekmemiz gerkiyor deseler rahat rahat çektiririm bu arda şükür kanlalarım açıkmış herşey harikaymış kızlar sakın korkmayın

sevgili arkadaşlar ben bugün hsg çektirdim burada arkadşların yazılarını okuyunca kabus olmuştu benim için dr ma ısrarala aneztesi istedim oda bana gülümseyerk gerek yok dedi ben son dakikaya kadar aneztesi dedimm oda ban rahat ol dedii :) ve inanın arkadşlar o kadar rahat geçtiki şuan ofisimde çalışıyorum dr benimle sohbet ede ede çekti flmi ve minicik ağrı sadce ianın minicik hiç korkmayın 3 dk için anezteside uygulatmayın bana şuan tekarar çekmemiz gerkiyor deseler rahat rahat çektiririm bu arda şükür kanlalarım açıkmış herşey harikaymış kızlar sakın korkmayın

ne güzel anlatmışsın ben de kendimi alıştırmaya çalışıyorum. üfff napsam bilemiyorummm

Arkadaşlar bende daha önce rahim filmi çektirmiş biri olarak tavsiyem, eğer istanbul da yaşıyorsanız Fındıkzade de radyomar-radyotom var ben tavsiye üzerine orada çektirdim ve çok memnun kaldım. Hiç ağrı duymadım ve yaklaşımlarını çok beğendim.
Rahim filmi HSG adresinden bakabilirsiniz. Fiyat konusunda pazarlık yapmanızı öneririm.

ne güzel anlatmışsın ben de kendimi alıştırmaya çalışıyorum. üfff napsam bilemiyorummm

slmm canım sakın korkma ben çok rahat atllattım inan rahim flmi çekilnce hamile kalmadım bu ay yumurta takibim yapıldı bakalım hem rahim flminin hem yumurta takibinin bir faydası olacakmızemuszemuszemuszemuszemuszemus

bnde çektırdım unıversıte hastanesınde korkulacak hıc bır sey yok benıde cok korkutmuslardııı denılenlerı uyguladıktan sonra korkulacak bırsye yok cnmm

bende cektirdim cektirmeden once agri kesici aldim hicde agrim sizim olmadi
cok az kanamam olmustu

Back
X