rahim filmi çektirenler ve rahmi ters olanlar yardımlarınıza ihtiyacım var :((

raebzeh

Elhamdülillah Ya Rabbi..
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
2.008
8
681
Çorum
bugün dr a gittim dr rahmin ters dönmüş dedi.bilmiyorumkismile.aşılama yapılabilir dedi..böyle olup kendiliğinden hamile kalanlar var mı?

birde rahim filmi istedi dr salı günü çekinicemboshayallersmilebilmiyorumkismileağrılı oluyomuş dr un dediğine göre..bana biraz cesaret verin canlarıımm...çok ihtiyacım var..hamile kalamıycam mı tekrardan..mafoldumben

hepinize çok çook teşekkür ederim canlarıımm beniiimm..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

Canım benımde rahmım ters ama ben hamıle kalmıŞtım dıĞer soruna cevapsa bence gıt Özelde yaptır ımkanın varsa orada uyuŞturarak yapıyolarmıŞ geÇmıŞ olsun tekrar Ümıdını kaybetme sakın

sağol canım benimopuyorumnanaktanbende anlamadım..kızımda hiç böyle bişey yaşamadım..sonradan olması neden kaynaklanıyo acaba anlayamadım..özelde yaptırıacam ama dr hiç bahsetmedi uyuşturup uyuşturmayacağından..ağrıkesici hap yazdı o gün getir dedi..sanırım onu içirecek..bilmiyorumkismileteşekkür ederim canım beniim..opuyorumnanaktanŞeniz

hakkında hayırlısı olsun canım ya inşallah acı çekmeden olur biter benden de istemiştiler ama ben yaptıramadım korkudan inşallah canın yanmaz bu arada hayırlı kandiller olsun inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım ya inşallah acı çekmeden olur biter benden de istemiştiler ama ben yaptıramadım korkudan inşallah canın yanmaz bu arada hayırlı kandiller olsun inşallah

sağol canım benim.inşallah canım yaaa:kedi:.bende istemiyordum ama rahmin ters dönmüş dedi rahim filmi çekelim dedi..başka çarem yok acılıda olsa çekinmem en doğrusu sorunum ne öğrenmiş olurum..benneyaptımkiama korkmuyo değilim haniibilmiyorumkismile..sizinde kandiliniz mübarek olsun canım..opuyorumnanaktan;Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin..amiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq:

ben film çektirdim cnmm hiçte korktugum gibi olmadı hiç bişey anlamadım desem yeridir kasılmalar oluyor amaa canım yanmadı dr.umda eli çok hafifti narkoz falanda olmadım gittim çektirdim yürüyerekçıktım:) korkmaa hayırlısıyla bir anda olur biter sakın kasmada kendini.diğerine gelincede benm bi arkadasımda rahimi tersti hamilede kaldı diğer bi sürü problemi wardı ama oldu olmucak diye bişey yok.bir an önce halledersin inşallah filminide çektirirsin hamilede kalırsın hayırlısıyla...

çok sağol canım benim..opuyorumnanaktaninşallah:Saruboceq:cesarete ihtiyacım var..yerimsenibenopuyorumnanaktanŞeniz

canım bende geçen ay rahim filmi çektirdim.sadece 10 dk sürdü hiç ağrı hissetmedim sakın önyargılı gitme hiç acı hissetmiyorsun ve çok kısa sürüyor ama ben özelde çekindim belki onunda faydası mutlaka olmuştur

teşekkür ederim canlarıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizbeni çok rahatlattınız..inşallah salı günü hayırlısıyla ağrısız acısız geçiririm:Saruboceq::Saruboceq:

canım banada rahmin ters dediler ve ben 3 ay sonra kendiligimden hamile kaldım takma kafana

canım beniim inan bana çok sevindim..darısı benim gibi olan herkesin başına inşallah:Saruboceq:bana ümit ışığı oldun çok sağol canım beniimm.Rabbim oğluna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin..amiiinn.ŞenizŞenizopuyorumnanaktanbenim bi kızım var onda hiç böyle şeyler yaşamadım..daha sonra kaç kere dr a gittim yine hiçbiri böyle bişey demedi..acaba bi rahatsızlığım mı varda rahim ters döndü anlayamadım..muhtemelen son zamanlarda döndüboshayallersmilehsg yi çaktireyimde içim rahat etsin artık..boshayallersmile

canım bende çektirdim.10 dk falan sürdü.ağrı oluyor ama dayanamayacak kadar değil.derin derin nefes al.bi bakmışsın bitmiş.rahim filminden 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.bence çok faydası var.hamile kalmak isteyenlere öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…