Şu an olmadi ama ben rahim filmi çektirmeden once kendisi de muayene olacak hatta sperm testi de yapilacakEşiniz de muayne oldu mu?
Bende anestezi li oldum anestezi etkisi geçince ağrı oldu ama ağrı kesici yapınca geçti fazla da kanamam olmadı korkacak bişey yok canımMerhaba bi senedir evliyiz ve henüz çocuğumuz olmadi kadın doğum doktoruma gittim ve ultrasonda bi sıkıntı olmadığını söyledi gerekli tahliller yapıldı ve bi kaç gün sonra da rahim filmi cekilmem gerektiğini söyledi anestezi uygulanarak ama ben korkuyorum biraz araştırdım bazıları çok ağrılı bazıları hiçbi şey hissetmedim diyorlar yasayanlariniz nasıl bi süreç neler hissediyorsunuz ve sonraki bi kaç gün nasıl oluyor tecrubelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum
Tesekkur ederimBende anestezi li oldum anestezi etkisi geçince ağrı oldu ama ağrı kesici yapınca geçti fazla da kanamam olmadı korkacak bişey yok canım
Tesekkur ederimEşinize de ilk baktirın rahim filmi cok yayarlı bir sey değil gerçi cektirdikten sonra hemen hamile aklanalr da var amabenim de duydugum kadariyla basit biseymis korkmayin
Teşekkür ederim sayenizde içim rahatladiMerhaba bendesizin gibi korkuyordum ve anestezili oldum sadece ayildiktan sonra adet sancısı gibi bir ağrı oldu 3-4 gun kanamam oldu o kadar. Gecmis olsun bu arada
Doktorum bana anestezi olmadan dayanamazsın demişti cidden çok ağrılı olduğu söyleniyor ☹Ben anestezi almadım almadığıma pişman oldum çok ağrılı oldu bayılcaktım
İnşallah bende güzel haberler alırımAnestezili olunca sikinti yok 3gun hafif kanama oluyor hemen geçiyor sonra ben rahim filmi pesine hemen hamile kaldim
Ben bittim hayatımda öyle ağrı çekmedim sol tarafta tıkanıklık varmış açılmış dedi dr um elim ayağım titriyordu o gün boyunca evde uzandım kahve leke gelir korkma geçiyor 1 hafta ilişki yok ama Allah o sabrı verdi gerçekten Çok fenaydı içimi deşiyordu sanki öyle bir acı ağrı bir arada benim yaşadiğım bu kimisi hiç ağrısı olmamış mesela ben bidha anestezisiz girmemDoktorum bana anestezi olmadan dayanamazsın demişti cidden çok ağrılı olduğu söyleniyor ☹
Sizi hatırlıyorum gebelik topiklerimden hsg sonrası bidaha adet görmediniz mi bende salı günü çekilicem anestezili istiyorum darısı başımızaAnestezili olunca sikinti yok 3gun hafif kanama oluyor hemen geçiyor sonra ben rahim filmi pesine hemen hamile kaldim
adet görmedim hamile kaldim 22subat sonadetim 28unde hsg cekildimSizi hatırlıyorum gebelik topiklerimden hsg sonrası bidaha adet görmediniz mi bende salı günü çekilicem anestezili istiyorum darısı başımıza
Anesteziliyse hiç korkma uyuyorsun zaten hangi ara işlemi yapiyorlar odaya ne zaman geliyorsun hatirlamıyorsun bile.Merhaba bi senedir evliyiz ve henüz çocuğumuz olmadi kadın doğum doktoruma gittim ve ultrasonda bi sıkıntı olmadığını söyledi gerekli tahliller yapıldı ve bi kaç gün sonra da rahim filmi cekilmem gerektiğini söyledi anestezi uygulanarak ama ben korkuyorum biraz araştırdım bazıları çok ağrılı bazıları hiçbi şey hissetmedim diyorlar yasayanlariniz nasıl bi süreç neler hissediyorsunuz ve sonraki bi kaç gün nasıl oluyor tecrubelerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum
Peki bir tıkanıklık varmıymış o açılınca mı gebelik olduadet görmedim hamile kaldim 22subat sonadetim 28unde hsg cekildim
hafif vardi dedi ama engel olacak kadar degil dediPeki bir tıkanıklık varmıymış o açılınca mı gebelik oldu
Çok geçmiş olsun bir hafta süre olduğunu bilmiyodum öğrenmiş oldumBen bittim hayatımda öyle ağrı çekmedim sol tarafta tıkanıklık varmış açılmış dedi dr um elim ayağım titriyordu o gün boyunca evde uzandım kahve leke gelir korkma geçiyor 1 hafta ilişki yok ama Allah o sabrı verdi gerçekten Çok fenaydı içimi deşiyordu sanki öyle bir acı ağrı bir arada benim yaşadiğım bu kimisi hiç ağrısı olmamış mesela ben bidha anestezisiz girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?