Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben İstanbul da değil de Tekirdağ da çektirmiştim direk anestezili istedik çünkü eğer tupler kapalı ise çok ağrı oluyormuş burda bazı kadınlar öyle yazmıştıKızlar rahim filmi çektirmem gerekiyor istanbulda yaşiyorum önerebiliceğiniz bir yer varmı siz nerelerde çektirdiniz ücretler nasıl anestezi gerekirmi ağrılı işlemmi bilgilendirirmisiniz
MerhabaKızlar rahim filmi çektirmem gerekiyor istanbulda yaşiyorum önerebiliceğiniz bir yer varmı siz nerelerde çektirdiniz ücretler nasıl anestezi gerekirmi ağrılı işlemmi bilgilendirirmisiniz
merhaba , cektırdınız mı acaba rahım fılmını ucret ne kadar olmusYok daha çektirmedim perşembe randevum var şişli echomar var oraya gidicem ben
Evet bana da 1.200 tl dedilerÇektirdim ücret 1200 tl
Evet bana da 1.200 tl dediler
Yarın randevum
Ağrıdı mı nasış geçti sizin ?
MerhabaKusura bakmauın yeni görüyorum esim ameliyat oldu hiç müsait olamadım naptınız nasıl geçti sonuçlarınız nedir ben hiçbisey anlamamıştım gayet iyiydi
Benimde öyle yazıyodu bişey yok demek yani bende doktora gösterdim sıkıntı yok dedi ama eşimde varokisel olduğu için ameliyat oldu artık onun düzelmesini bekliycez ayrıca bende polikistik over olduğu için doktorum hiç vakit kaybetmemen gerekiyo dedi o zamanki duruma göre belki bir aşılama deneyebiliriz ama tüp bebek tavsiye ediyorum sana dediMerhaba
Cumartesi günü çektirdim.
Hiçbirşey anlamadım bende
Bu hftadonu dr ma göstereceğim. Ama verilen raporda herhangi birşey saptanmadı diyor. Sanırım olumsuz bir durum yok. Bakalım dr ne dicek. Daha sonrasında bu ay aşılama yaptırmak istiyorum. Tüpten önce 1 aşılama deneyim diyorum
Anladım canımBenimde öyle yazıyodu bişey yok demek yani bende doktora gösterdim sıkıntı yok dedi ama eşimde varokisel olduğu için ameliyat oldu artık onun düzelmesini bekliycez ayrıca bende polikistik over olduğu için doktorum hiç vakit kaybetmemen gerekiyo dedi o zamanki duruma göre belki bir aşılama deneyebiliriz ama tüp bebek tavsiye ediyorum sana dedi
Canım cektırdın mı nasıl geçtiYok daha çektirmedim perşembe randevum var şişli echomar var oraya gidicem ben
Valla hayranlikla okuyorum böyle hafif gecirenleriMerhaba,
Echomarda rahim filmi çektirdim. Korktuğum gibi bir ağrı sızı olmadı. Gayet konforlu ve rahattı. İşlem 1-2 dk sürüyor zaten. Bu kadar kısa süre ve ağrı olmamasına şaşırıp bitti mi dediğimi hatırlıyorumTavsiye ederim.
Ben anestezi istemiştim aradığımda anestezi yapmıyoruz ağrı sızı olmuyor zaten dediler özellikle. Gerçekten de olmadı..Valla hayranlikla okuyorum böyle hafif gecirenleriben hsgden önce burada arastirirken iki kesimide okumustum ağrılı gecirenler ağrısız geçirenler benim ki nasil olacak acaba diyordum. Anestezili olmasina ragmen ciktiktan sonra cektigim agri nedeniyle travma kalmisti bende
ne guzel agrisiz gecirmeniz
Yok benim de özel de iyi bir yerde oldu hatta benden sonra ayni yerde olan arkadaşım hic agri cekmedi benim tüpler kapaliymis ztn ondan muhtemelenBen anestezi istemiştim aradığımda anestezi yapmıyoruz ağrı sızı olmuyor zaten dediler özellikle. Gerçekten de olmadı..C kollu yeni cihazlarla çekiyorlar ve sanırım özel kateterler kullanıyorlar.
![]()