• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler

Asdfssd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
56
36
18
26
Kızlar rahim filmi çektirmem gerekiyor istanbulda yaşiyorum önerebiliceğiniz bir yer varmı siz nerelerde çektirdiniz ücretler nasıl anestezi gerekirmi ağrılı işlemmi bilgilendirirmisiniz

Kızlar rahim filmi çektirmem gerekiyor istanbulda yaşiyorum önerebiliceğiniz bir yer varmı siz nerelerde çektirdiniz ücretler nasıl anestezi gerekirmi ağrılı işlemmi bilgilendirirmisiniz
Ben İstanbul da değil de Tekirdağ da çektirmiştim direk anestezili istedik çünkü eğer tupler kapalı ise çok ağrı oluyormuş burda bazı kadınlar öyle yazmıştı

Tüpler aciksada ağrılı oluyor ben Bursa'da gectirmistim acı esigim yüksek ama çok agriliydi anestezili öneririm doktorları dinlemeyin doktorum ağrısız oluyor dedi ama çok zor ve agriliydi

Merhaba
Bende anadolu yakaında yaşıyorum. Rahim filmi
Çekildiniz ni acaba ? Nerede yaptırdınız

Kusura bakmauın yeni görüyorum esim ameliyat oldu hiç müsait olamadım naptınız nasıl geçti sonuçlarınız nedir ben hiçbisey anlamamıştım gayet iyiydi
Merhaba
Cumartesi günü çektirdim.
Hiçbirşey anlamadım bende
Bu hftadonu dr ma göstereceğim. Ama verilen raporda herhangi birşey saptanmadı diyor. Sanırım olumsuz bir durum yok. Bakalım dr ne dicek. Daha sonrasında bu ay aşılama yaptırmak istiyorum. Tüpten önce 1 aşılama deneyim diyorum

Merhaba
Cumartesi günü çektirdim.
Hiçbirşey anlamadım bende
Bu hftadonu dr ma göstereceğim. Ama verilen raporda herhangi birşey saptanmadı diyor. Sanırım olumsuz bir durum yok. Bakalım dr ne dicek. Daha sonrasında bu ay aşılama yaptırmak istiyorum. Tüpten önce 1 aşılama deneyim diyorum
Benimde öyle yazıyodu bişey yok demek yani bende doktora gösterdim sıkıntı yok dedi ama eşimde varokisel olduğu için ameliyat oldu artık onun düzelmesini bekliycez ayrıca bende polikistik over olduğu için doktorum hiç vakit kaybetmemen gerekiyo dedi o zamanki duruma göre belki bir aşılama deneyebiliriz ama tüp bebek tavsiye ediyorum sana dedi

Benimde öyle yazıyodu bişey yok demek yani bende doktora gösterdim sıkıntı yok dedi ama eşimde varokisel olduğu için ameliyat oldu artık onun düzelmesini bekliycez ayrıca bende polikistik over olduğu için doktorum hiç vakit kaybetmemen gerekiyo dedi o zamanki duruma göre belki bir aşılama deneyebiliriz ama tüp bebek tavsiye ediyorum sana dedi
Anladım canım
Çok geçmiş olsun. Bakalım bize ne diyecekler
Cumartesi gidicem

Merhaba,
Echomarda rahim filmi çektirdim. Korktuğum gibi bir ağrı sızı olmadı. Gayet konforlu ve rahattı. İşlem 1-2 dk sürüyor zaten. Bu kadar kısa süre ve ağrı olmamasına şaşırıp bitti mi dediğimi hatırlıyorum ☺️Tavsiye ederim.

Merhaba,
Echomarda rahim filmi çektirdim. Korktuğum gibi bir ağrı sızı olmadı. Gayet konforlu ve rahattı. İşlem 1-2 dk sürüyor zaten. Bu kadar kısa süre ve ağrı olmamasına şaşırıp bitti mi dediğimi hatırlıyorum ☺️Tavsiye ederim.
Valla hayranlikla okuyorum böyle hafif gecirenleri 😆😍 ben hsgden önce burada arastirirken iki kesimide okumustum ağrılı gecirenler ağrısız geçirenler benim ki nasil olacak acaba diyordum. Anestezili olmasina ragmen ciktiktan sonra cektigim agri nedeniyle travma kalmisti bende 🙈 ne guzel agrisiz gecirmeniz

☺️Ben anestezi istemiştim aradığımda anestezi yapmıyoruz ağrı sızı olmuyor zaten dediler özellikle. Gerçekten de olmadı.. Bence merkezden ve cihazdan kaynaklanıyor 😇 C kollu yeni cihazlarla çekiyorlar ve sanırım özel kateterler kullanıyorlar. Benim de çevremde hsg çektirip kanaması, ağrısı olanlar da çok ama bu yeni cihazlar muhteşem bence 👍

Valla hayranlikla okuyorum böyle hafif gecirenleri 😆😍 ben hsgden önce burada arastirirken iki kesimide okumustum ağrılı gecirenler ağrısız geçirenler benim ki nasil olacak acaba diyordum. Anestezili olmasina ragmen ciktiktan sonra cektigim agri nedeniyle travma kalmisti bende 🙈 ne guzel agrisiz gecirmeniz
Ben anestezi istemiştim aradığımda anestezi yapmıyoruz ağrı sızı olmuyor zaten dediler özellikle. Gerçekten de olmadı.. ☺️☺️ C kollu yeni cihazlarla çekiyorlar ve sanırım özel kateterler kullanıyorlar. 🙈🥰

Ben anestezi istemiştim aradığımda anestezi yapmıyoruz ağrı sızı olmuyor zaten dediler özellikle. Gerçekten de olmadı.. ☺️☺️ C kollu yeni cihazlarla çekiyorlar ve sanırım özel kateterler kullanıyorlar. 🙈🥰
Yok benim de özel de iyi bir yerde oldu hatta benden sonra ayni yerde olan arkadaşım hic agri cekmedi benim tüpler kapaliymis ztn ondan muhtemelen 🙈 ama olsun hosuma gidiyor ağrı cekmeden olanlar yazmak istedim🤭

Back
X