rahim filmi çektirenler

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
rahim filmi çektirenler nerede ve nasıl çektirdiniz. çok acıyor mu. özel mi devlet miydi. özelse fiyatı ne kadardı.
[/LIST]

başka konuya da yazdım da buralara yazayım bilgi amaçlı. düşünenler faydalansın diye...
rahim filmimi çektirdim. okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde.

ilaç ve kullanılan aletleri kendimiz alıyoruz. ilaç çok tutmadı. fakat medikalden aldıklarım pahalıydı. zorunlu olan parçalar 5 tl tuttu. zorunlu olmayan b alet vardı. fakat acısız olması için o gerekliymiş. acıyı göze alamadığımdan aldım. fakat 80 tl idi. bunu duyunca oo özelde yaptırsam daha iyiydi dedim. medikalcide öle düşünmeyin son teknoloji cihaz bu hastanede dedi. ne kadar doğru bilemiyorum.

neyse gergindim baya. eşim yanımdaydı önce o rahatlattı az. sonra çeken görevliyle konuşmaya çalıştım. gerginim dedim. o da sağolsun konuştu benle. acı kişiden kişiye göre değişiyor dedi. senden önceki bayanın tüpleri tıkalıydı acıdı dedi. vs.. işte.

ben ilaç vermelerinden değilde aletten korkuyordum. ama tam tersi oldu. alet yerleştirirken hiç acımadı. ilç verirkende önce hiç acımadı. sonra hafif bir sızı. sonunda ağrı oldu. adet ağrısı gibiydi benim iççin tam anlamıyla. ama benim adetin ilk günü çok ağrır. işlemin sonunda ağrıdı ve 5 dakika devam etti. aynı adet ağrısı gibi bacaklarımda ağrıdı. ama öle düşündüğüm kadar kötü değildi. çok basit bişi de değil tabiki ama dayanılmıcak bişi de değil.

1 banyo 4 gün ilişki yasak dedi. 5 günde antibiyotik kullanacakmışım enfeksiyon olmasın diye.

haa bu arada tüplerim açıkmış. gayet açık dedi. ve o an biraz üzüldüm açıksası. yani şöyle düşündüm ben hiç yumurta tedavisi görmedim. önce onu görüp ondan sonra mı hsg olmalıydı acaba diye.

neyse açık olmasına çok şükür tabi. ama ben kendimi tüplerim tıkalı ondan olmuyor ve hsg den sonra açılırda hamile kalırım diye inanadırdığım için biraz hayal kırıklığına uğradım galba. saçmalıyorum dimi :) geçen ay maydanoz süt buharı yapmıştım onun etkisi oldumu acaba.

birde ben bu hsg yi daha farklı sanıyordum. koca bi aletle içerden çekim yapcaklar sandım. çekim normal bir film gibi üstten oldu. çekim aleti yukarda yani. ilaç için vajinal muayene gibi oluyor ve ilaç veriliyor. o anda çekim yapıyor üstten.

ha birde beni esas rahatsız eden şey o içeri verdikleri ilacın dışarı çıkma süreciydi. adet gibi bi his oluyor ama ben kendimi kötü hissettim. çok pismişim gibi. hemen banyı yapmak isterdim ama banyo yasak. o his beni acıdan daha fazla rahatsız etti diyebilirim.

canımı acutan şey ilaç oldu benim sadece. çok uzattım. :)

canım öncelikle geçmiş olsun verdiğin bilgiler için sağol bende çok ağrıyor diye yaptırmaya korkuyordum ama şimdi cesaretlendim doğrusu bir aydır erteliyordum yaptırmayı gerçi iyiki ertelemişim smear testinde iltahap çıktı sanırım önce onun için tedavi olmalıyım.

smear testi nasıl bişi. ben onu yaptırmadım. yaptır diyen olmadı gerçi . bu arada açıyor acımıyor diye bişi yok. ama ilaçın sonunda oluyor. ve 30 saniye sürüyor. dayanılmayacak bişi değil. birde yapan kişiye göre değişiyormuş. yapılacak yeri araştır mutlaka

pap smear aktif cinsel yaşama başlayan her kadının en az yılda bir kez yaptırması gereken bir test. kadın doğumcuya gittiğinde sana sormadan alıyor sürüntüyü. Mutlaka yapmıştır doktorun diye düşünüyorum sadece sen adını bilmiyorsundur rahmin ağzından bir sürüntü alınıyor ve bir spreyle sabitlenerek patoloji laboratuvarına gönderiliyor rahim ağzı kanserinde erken tanı konulabiliyor smear testiyle.

simdi hamilesiniz masallah filmden hemen sonramı kaldınız ilac falan kullandınmı

rahim filmi çektirenler nerede ve nasıl çektirdiniz. çok acıyor mu. özel mi devlet miydi. özelse fiyatı ne kadardı.
[/LIST]

ben özelde çektirdim ankarada 100tl verdim bide ilaçları aldım 30 tl tutmuştu galiba ilaçlar tam hatırlamıyorum. bana böbrek ağrıları için kullanılan bi ağrı kesici vermişti hsg den hemen sonra iç dedi. bi tanede ertesi gün içtim. çok ağrımıyor dayanılacak bişey. benim canım tatlıdır üstelik adetlerim de çok ağrılı değildir. ama yanında birini götür işlemin hemen ardından yürürken batma hissi oldu kasıklarımda tek başına geri dönemezdim. ertesi gün de hafif bi bel ağrım oldu başka bişey hissetmedim. tüplerim açıktı hemde çok açık ilaç hemen geçti dedi drum. kafan rahatlıyor ben çok rahatlamıştım en azından bi sebep daha siliniyor kafandan

2012 haziranda rahim filmi çektirdim. İstanbul fındıkzadede radyotom radyomar diye bir yer. 370 TL verdim ama çok memnun kaldım. Hiç ağrı acı sancı duymadım. Görüntüleme merkezine tek başıma dolmuşla gidip döndüm ve öğleden sonra işe gittim. Kesinlikle öneriyorum.

peki ne zaman gittiniz adetliyken mi yok sa bittikten sonramı

arkadaşlar bence hıc stress yapmayıaya gerek yok, lokal anestezi ile yapan ozel klinikler var
bence en ıyısı hısstmemek,

ben devlette çektirdim. İlaçları kendimiz aldık ama hiçbir ücret ödemedik. özelde 350tl dedi. Hiç korkulacak bir şey değilmiş. Ben çok stresliydim girerken ama tahmin ettiğim gibi olmadı. İlacı verirken biraz acıdı ama adet sancısından cok daha hafif bir ağrıydı. Korkmanıza gerek yok cektirebilirsiniz rahatlıkla. Ha bu arada benim her iki tüpümde kapalıymış..

burda okuduğum şeyler yüzünden çok korkmuştum anestezi istedim gerek yok diye ikna ettiler.sırf korkularım yüzünden tansiyonum düştü bi cesaret yattım o masaya işlem 5 dk.sürüyo hiç acımıyo diyemem ama dayanılmıycak acı değil benim ilaç verilirken değil aletleri takarken acıdı okadar ve kişiden kişiye göre değişiyormuş.derin derin nefes alıp rahat olmaya çalışın tek tavsiyem bu...

merhaba, ben muayeneden bile müthiş korkuyordum öncedn son 2-3 muayenede daha rahatım. hsg den de inanılmaz korkuyordum, dr çektir deyince geçtim internetin başına araştırırken tabiki ilk kk foruma baktım. 2-3 kişinin önerileriyle fınıkzade radyomar-radyotom a gittim. çok rahattı. dr kendi yapıyor işlemi. ilacı verince adet ağrısı gibi oluyor. benim adetleim çok ağrılı geçiyo ilk 2 gün , hsg çekilirken 3.gün ağrısı gibi hissettim. ki benim canım çok tatlıdır.
KORKMAYIN ERTELEMEYİN DERİM.
bugün 380 TL ödedim.

Her iki tupum de kapali cikti, ne yapacagimi bilemiyorum. Daha once ameliyatla tupleri acilan var mi? Ikizlerimi kaybedeli 1 yil oldu ve nasil 2 tupum de kapandi, anlayamiyorum. Kafam cok karisik. Rahim filmini tekrarlatmali miyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar son kullanma 2015 olan tedavimden kalan menegon iğnesi var ihtiyacı lan ulaşsın 05458969256

arkadaşlar mrb bende çektirdim rahim filmini ne kadar korktuğumu size anlatmam ben kan alınırken bile bayılıyorum siz düşünün yani , dr um isteyince durumumu anlattım ve bana fındıkzadedeki radyatomu önerdi işlemi mutlaka dr Cevat bey yapsın dedi, neyse aldım randevumu gittim bu arada adet sonrası en geç 12. güne kadar çekiliyormuş, gece hiç uyuyamadım eşimle gittim neyse hemşire hnm gelip aldı beni işlemin yapılacağı odaya, içeri girince çok kötü oldum yapamayacağım dedim döndüm dr bey aldı beni oturttu karşısına ve ne yapacağını detaylı bir şekilde sabırla anlattı ve ikna oldum , sonra uzandım işlem başladı vee hiçççç hiçç acı hissetmedim yani korkudan drun dediklerini duymuyordum ama acı da hissetmiyordum 5 dk sürdü en fazla sonra kalkığımda sanki adet olacakmışım gibi hafif bi bel kasık ağrısı hissettim o kadar ... şöyle söyliyim 3 gibi çıktık merkezden hava o kadar güzeldiki akşam yediye kadar dolaştık gezdik bide:)) işte böyle tavsiye ediyorum aklınızda olsun ücret 400 tl bu arada..

canım nasıl oluyor işlem orada farklı olarak ben su spekulum denen aletten cok korkuyorum biraz anlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…