Rahim filmi çektirmeye korkuyorum:(

glsule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
1
0
36
Kahramanmaraş
Arkadaşlar bende 1 yıl kadar oldu bebiş düşünüyorum 2.5 yıllık evliyim kafama çok takıyorum rahat olmaya çalışsamda olmuyor.rutin kontrollerde bi sorun çıkmadı o yüzden gitmiyordum dr a doğal yollarla olmasını istiyorum çünkü inşallah sabredeceğim.bi tek eşimin spermiogram testi ve benim rahim testi kaldı onlarıda yaptıralım kafamız rahatlasın diyoruz hangisini önce yaptırsak acaba ???? Bi de bu rahim filmi ücretli mi? çok canımız yanıyor mu korkuyorummmmmmm ((((((( yardım edin lütfennnnnnnnnn

Son düzenleme:

merhaba cnm, bence önce eşin spermiyogram yaptırsın. hem daha ucuz hem de daha kolay. rahim filmi ücretli ben ocak 2010 da 500 tl ye cektirmiştim. anestezi altında cektirdiğimden cnm hiç yanmadı. zaten bayılman kendine gelmen film çekilmesi toplam 10 dakika bişey. umarım hiç bişeye gerek kalmadan bebişin önce göbişinde sonrada kucagında olur.

önce eşin örnek versin onda bişey çıkarsa sende sorun olmuş olmamış farketmez ki. o zaman önce eşine yöneliyor doktorlar. neyse rahim filminide çekil kafan rahat olsun. bizde sizin durumunuzdaydık eşimde bişey çıkmayınca bu ay çekildim ben bi problem yok bende de. özel hastanede ücretli oldu benimki. 300 tl. anestesili 450 tlydi. anestezi istemedim ben biraz acıyor ama dayanılmıcak gibi değil.

bende özel hastanede çektirdim . 600 anestezi ile . internette okuduklarım beni korkutmuştu. nitekim iyikide anestezili yaptırmışım uyandığımda kanamam olmuştu çünkü tüp tıkalıydı sanırım zorlanmıştı . tüpleri açık olanlar için daha kolay oluyormuş diye okumuştum ama sen iyice araştır. korkulacak hiçbir şeyi yok aslında 5 dk anestezi .okadar.

canım merhaba ... bende senin gibiydim bebk istiyordum ... eşime spermiyogram bana da rahim fimi demişti... ben fındıkzade de radyotom radyomarda çektirdim o kadr rahattı ki hiç bi acı yaşamadım bayıltma falan da olmadı 5 dk bile sürmedii... çooook memnun kaldım tavsiye ediyorum cnm.. bir de ben çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım :) yani rahim filmi çektirmek yolları açıyorumş diye duymuştm çok üstünde durmamıştım ama doğruymuşş kesinlikle çektir faydası olucaktır ...

bende geçtiğimiz mart ayında rahim filmi çektirddim sakın sagdan soldan dduyduklarınla internetten okuduklarınla gidip o filmi çektirme ben bir hafta uyku uyumadım o kadar abarttılatkı anlatamam masaya yattıgımda bacaklarım deli gibi titriyodu benden sana tavsiye doktorunu bul iyi arastır ona filmini çektir 15-20 dakikalık bi olay hiç acımıyo diyemem muhakkak acıycak acı oluyo ama abartılan kadar deil suan bende hamileyim hemde doğal yolla 3 yıl tedavi oldum olmadı bazen çokta zorlamamak gerek belki zamana bırakmak en iyisi en önemlisi kafaya takmıycaksın allahım isteyen herkese nasip etsin inşşşşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…