Rahim filmi hakkında

Evet dediğinizde mantıklı stres yapıp kasarsam da sonuç alamam birde randevu bulmak imkansız inanın 1 aydır kayinpederime randevu bakıyorum yok asla bulamıyorum mecbur vericem gibi gözüküyor normalde çok canım tatlı değildir dhaa bu hafta muayene oldum o mandal ile doktor detaylı baktı rahim içinde büyüme mi var diye acısını hissetmedim kasmadim kendimi ama bı yandan da mantıklı geldi dediğiniz hakkımızda hayırlısı olsun rabbim aratmasın yoksa tedaviler çok pahalilandi ne yazık ki

Canım ben devlette bu ay çektirdim korkarak girdim ama hiç o kadar ağrı olmadı. Ki ben kan verirken bile ağlayan biriydim. Adet sancısı gibi bel ağrısı yaşadım sadece.

Rahim filminden çok korkuyordum bende çevremde çektirenler çok acı hissettik diyordu,daha sonra özel bir çekim merkezinden randevu aldık anestezi istedim boşuna ekstra ücret ödersiniz hiç bişey hissetmeyeceksiniz bizim makinemiz ileri teknoloji vs dedi minicik iğneye bile çığlık çığlığa bağıran ben enn ufak sızı dahi hissetmedim hakkaten,yaklaşık 7 ay oldu ücrette 850-900 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…