Rahim filmi&histeroskopi

Minnoskedi5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
160
34
48
32
Arkadaşlar rahim filmi normal olup histeroskopide rahim içinde anormallik rastlanan oldu mu yada boyle bırsey mümkün mü????

Rahim filmime normal normal dediler ama meğerse tepede çıkıntı varmış sorun varmış histereskopi oldum.

Çıkıntı düşüğe mi neden oluyor peki
Evet bana yüzde elli düşüğe sebep olur dediler. Hiç düşük yaşamadım ama zaten az yumurtam vardı yasamak gibi bi lüksüm yoktu. Histereskopiden de hemen sonraki ay hamile kaldım.

Evet bana yüzde elli düşüğe sebep olur dediler. Hiç düşük yaşamadım ama zaten az yumurtam vardı yasamak gibi bi lüksüm yoktu. Histereskopiden de hemen sonraki ay hamile kaldım.
Keske hısteroskopı yaptırsaydım. O kadar pısmanım kı.

Ben 2. Tüp bebekten sonra rahim filmim normalde olsa zorla yaptırdım rahmim komple yapışık çıktı 4. Tüp bebeği denedik embriyolarımızı dondurduk şimdi tekrardan olacağım inşallah adetim kan pıhtılı ve az geliyor ve yoğun yapışıklıklarda yapışıklığın tekrarlama durumu maalesef söz konusu

Merhaba arkadaşlar inşallh hayırlı haberler alırsınız Bir şey soracağım hsg çekindiğiniz ay korundunuz mu bir de anestezili miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…