Anestezili mi canım nerde çektirdin
Anestezili değil. Daha sonrasında da uzun uzun yazdım. Hiç gerek yok anesteziye benim gibi korkak nazlı biri doktor bile mutlaka anestezi al demesine rağmen anestezi almadım. Sonemed diye bir yer baya ünlü bu konuda çekim merkezi.

Anestezili değil. Daha sonrasında da uzun uzun yazdım. Hiç gerek yok anesteziye benim gibi korkak nazlı biri doktor bile mutlaka anestezi al demesine rağmen anestezi almadım. Sonemed diye bir yer baya ünlü bu konuda çekim merkezi.
Evet söylemiştin ben de orda çektireceğim sanırım canım ataşehirde şubesi varmış bakalım diğer ay regl olmayı beklicem

Evet söylemiştin ben de orda çektireceğim sanırım canım ataşehirde şubesi varmış bakalım diğer ay regl olmayı beklicem
Regli olduğunuz gün arayın randevu verecekler. Ben kadıköyde çektirdim . Baya memnun kaldım aşırı ilgi alaka vardı. Bana aradığımda söylemediler ama tuvaleteniz varken gidin . Benim stresten küçük tuvaletim gelmişti. Hatta çekilirken altıma kaçıracağım galiba dediğimde böyle olması daha iyi demişti. Aradığınızda bu durumu da sorun isterseniz. Sıkışık mı gelmeliyim diye ? Gönlünüzü ferah tutun hiç acımıyor. Sonrasında ilaçın verdiği etkiyle işlem bitip ayağa kalkınca yanma oluyor ama o da geçiyor. Sonrasında ben Kadıköy pazarı vardı baya güzel oraya gidip saatlerce pazar gezmiştim hatta 🤣

Tüplerin açık olup olmaması, rahmin şekli yapısına filan bakıyorlar. Bana bir özel hastane 25bin tl fiyat verdi anestezi yle yapıyoruz dedi. Üniversite hastanesine gittim, 1000 TL'ye anestezisiz işlem tamamlandı. Anestezi gerektiren bi işlem nasıl anestezisiz yapılır diye gerçekten çok korkmuş ve gerilmiştim. Ama ilaç verilirken sadece adet sancısı gibi bir ağrı oluyor. Gebelik tedavisine başlayacaksanız en kolay aşama olduğunu söyleyebilirim. Bi de böyle kolay bi işlem için neden anestezi alınıyor ben gerçektek anlayamadım. Anestezi de ilaç sonuçta, bu işlem için gereksiz bence

Sigortanız yokmuydu neden ücret verdiniz benimde eşimin sigortası yok acaba bana da ücret çıkar mı ayın 17 sinde bende aneztezili çekilicem eğitim araştırma hastanesinde gün verdiler

Üniversite hastanelerinde prof muayeneleri genelde ücretli oluyor. Benim çekimi yapan hoca da proftu. Hastaneye sorun isterseniz ücret çıkıp çıkmayayscsğını. Anestezi de varmış sizinkinde.

Kızlar merhaba, doktor benimde Mr sonucuma göre Hsg isteyecek muhtemelen. Mr iyi gelse bile tüplerin açık olup olmadığını anlamanın tek yöntemi olduğu için hsg çekiliyormuş. Kapalıysa da hsg ile açılabiliyormuş bazen. Yorumlarda dayanılmayacak bir ağrı değil diyorlar genellikle adet sancısı gibi sanırım. Peki, hsg sonrası tüpleri açılan ve hidrosalpinksi geçen var mı aranızda?

Kızlar merhaba, doktor benimde Mr sonucuma göre Hsg isteyecek muhtemelen. Mr iyi gelse bile tüplerin açık olup olmadığını anlamanın tek yöntemi olduğu için hsg çekiliyormuş. Kapalıysa da hsg ile açılabiliyormuş bazen. Yorumlarda dayanılmayacak bir ağrı değil diyorlar genellikle adet sancısı gibi sanırım. Peki, hsg sonrası tüpleri açılan ve hidrosalpinksi geçen var mı aranızda?
Ben çektirdim devlette aneztezili çektirdim anlamadım benim için kolay geçti ağrımda olmadı kanamamda lekelenme şeklinde çok az oldu bence direk aneztezili çektir tüplerim açık çıktı doktor belkide çekerken açılmıştır dedi ama açık iki tüpte artık bu ay 7 gün kaldı adete beklemedeyim gebelik olmuştur umarım

Kızlar merhaba yeniyim burda ben de Devlette hsg çektiricem hayırlısıyla gün aldım bana adet bitiminden 5 gün sonraya gün verildi geç değil mi yada gün normal mi bilenler yardımcı olur mu? 🌸

Kızlar merhaba yeniyim burda ben de Devlette hsg çektiricem hayırlısıyla gün aldım bana adet bitiminden 5 gün sonraya gün verildi geç değil mi yada gün normal mi bilenler yardımcı olur mu? 🌸
merhaba ben özelde çektirmiştim ama adetimin 7. gününde çektirmiştim. hemen adet bitimi gibi yapılması gerekiyor demişti gittiğim yer.

Merhaba, geçmiş olsun. Benim bildiğim kadarıyla doktorların adet biter bitmez yapılsın isteme nedeni olası bir gebelik ihtimali varken işlem yapılmaması için. ama doktorunuza sormanızda fayda var. ben bu süreçlerin tamamen kişiye özel olduğunu düşünüyorum artık, belki sizin için uygun tarih 5 gün sonrasıdır.

Regli bitimi arkasına istiyorlar genelde hatta ben önceki gün kan testi vermiştim sonucuna bakmak istediler o kadar garantici bazı yerler.

Back
X