rahim filmi (hsg)

Hep derler ya aklindan cikarman lazim diye aman Allah askina insan bole biseyi nasil unutsun diyordum ki kendi kendime ya bosver dedim olcaksa olcak zaten dedim bole bebekleri gorunce aglayasim geliyordu neler neler geliyordu aklima sonra dedim bu hayati esimlede birlikte yasasakta olur herkesin mi var gittim disimi yaptirdim antibiyotik ictim penisilin bile ictim esim varikoselde olmustu anaam tam o ilaclari ictim zamanlarda hamile kalmisim o psikoloji cok iyi biliyorum Rabbim kimsebin kucağını bos birakmasin uyuyosun ruyanda kalkiyosun aklinda hersey guzel olir insallah
Amiinn insallah insallah şu rahim ağzı yarası gecerde hemencicik bebeyim geli yaa valla eşim diyo senin piskolojin bozuldu gece gündz ağlıyorum fena oluyorum herkez diyo kafayı takma insallah allah sana yasatmaz diyom nedimm yaa

Allahımm sen isteyen herkeze nasip et yaa banadaaa herkeze amiinn allahımm

Anestezi almadan yapmayın ben çok yıprandım evt kısa bi işlem ama ömrümden ömür götürdü benim

Bende 2 gün önce hsg çektirdim. Bana başlarken hissetmeyeceksin bile dediler ama o kadar canım yandı ki anlatamam :((
defalarca bırakmalarını ve istemediğimi söylememe rağmen devam ettiler. kalktığımda her yer kan içindeydi ve 2 gündür kanamam geçmiyor. Yarın randevum var doktoruma gideceğim. Bence mutlaka narkoz alınarak çektirilmeli.. gerçekten çekilecek ızdırap değil.

Bende 2 gün önce hsg çektirdim. Bana başlarken hissetmeyeceksin bile dediler ama o kadar canım yandı ki anlatamam :KK43:(
defalarca bırakmalarını ve istemediğimi söylememe rağmen devam ettiler. kalktığımda her yer kan içindeydi ve 2 gündür kanamam geçmiyor. Yarın randevum var doktoruma gideceğim. Bence mutlaka narkoz alınarak çektirilmeli.. gerçekten çekilecek ızdırap değil.
Kanama bitmiyor malesef işlem sırası nasıl kasılıyorsak artık iyicene yara oluyor bence içerisi insan aklını bile kaybeder o acıya nasıl narkoz vermezler anlamıyorum banada igne batması gibi bi agrı olcak dediler ama ne iğnesi kolumu kesseler öyle ağrımaz aklı olan olurda burayı okuyan olur narkoz almadan yapmayın

Ay çok
Kanama bitmiyor malesef işlem sırası nasıl kasılıyorsak artık iyicene yara oluyor bence içerisi insan aklını bile kaybeder o acıya nasıl narkoz vermezler anlamıyorum banada igne batması gibi bi agrı olcak dediler ama ne iğnesi kolumu kesseler öyle ağrımaz aklı olan olurda burayı okuyan olur narkoz almadan yapmayın
fena bende yaptrmak istiyodumda ama olsun. Onu yaptrtktan sonra hemn gebe kalanlar varmis doktorlarda ole diyolar

Ayy çok anliyom seni bndede simearda yılan gibi kıvrandmdi masada hemsireleri tırnakladm o derece yanii
Bende rahim ağzı yarasi vardi yaktrttm 17 gun oldu doktor korunun dedi korunuyoz eşimlen yara yaktrrken bile uyutuldum bn

Back
X