Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem anestezili hemde anestezisiz çektim iki defa. Anestezide 20 dk falan süren bir şey bayılma ayılma derken. Anestezisiz de Max 5 dk süren bir şey. Aklım olsaydı anestezili yapmazdım çok çok para kısacık bir işlem için. Ben canıma çok düşkünüm maalesef acıyı çok hissediyorum. Ama ben bile çekildiysem herkes çekilir diye düşünüyorum. Adetin yoğun olduğu günlerde çekilen sancı gibi. Daha fazlası yok.hanımlar merhaba. yaklaşık 1 yıllık evliyiz, doktor rahim filmi istedi. özel hastanede anestezi uygulayarak 30.000 TL ama üniversite 2.000 gibi bişeye anestezi olmadan çekiyorlar. çektiren var mı, çok mu ağrılı
İstanbuldaysaniz echomarda 10 bin TL. 5 dakika. Ağrı sızı hiç bir şey yok. Azıcık adet sancısı oluyor o da hemen geçiyor zaten.hanımlar merhaba. yaklaşık 1 yıllık evliyiz, doktor rahim filmi istedi. özel hastanede anestezi uygulayarak 30.000 TL ama üniversite 2.000 gibi bişeye anestezi olmadan çekiyorlar. çektiren var mı, çok mu ağrılı
Bence o kadar para vermeye gerek yok ben anesteziden sonra uyanamamıştım çok kötü oldu yani 2 saat sonra uyanabildim doktorlar çok korkmuştuhanımlar merhaba. yaklaşık 1 yıllık evliyiz, doktor rahim filmi istedi. özel hastanede anestezi uygulayarak 30.000 TL ama üniversite 2.000 gibi bişeye anestezi olmadan çekiyorlar. çektiren var mı, çok mu ağrılı
mersindeyim sanırım üniversitede yaptıracağım. gözümü çok korkuttular işlem sırasında bayılanlar varmış acıdanİstanbuldaysaniz echomarda 10 bin TL. 5 dakika. Ağrı sızı hiç bir şey yok. Azıcık adet sancısı oluyor o da hemen geçiyor zaten.
anesteziden uyandıktan sonra ağrı hissettiniz mi pekiBence o kadar para vermeye gerek yok ben anesteziden sonra uyanamamıştım çok kötü oldu yani 2 saat sonra uyanabildim doktorlar çok korkmuştu
dayanılmayacak bi ağrı değil o halde değil mianesteziye o kadar para verme cidden 5 dk dahi sürmüyor yazık echomarda çekildim bende
çok teşekkür ederim, bunu okumak rahatlattı beniHem anestezili hemde anestezisiz çektim iki defa. Anestezide 20 dk falan süren bir şey bayılma ayılma derken. Anestezisiz de Max 5 dk süren bir şey. Aklım olsaydı anestezili yapmazdım çok çok para kısacık bir işlem için. Ben canıma çok düşkünüm maalesef acıyı çok hissediyorum. Ama ben bile çekildiysem herkes çekilir diye düşünüyorum. Adetin yoğun olduğu günlerde çekilen sancı gibi. Daha fazlası yok.
elbette canım bende yenı yaptırdımdayanılmayacak bi ağrı değil o halde değil mi
Hiç korkmayın. Dayanılmayacaj bayılacak bir şey değil inanın.çok teşekkür ederim, bunu okumak rahatlattı beni
Evet hissettimanesteziden uyandıktan sonra ağrı hissettiniz mi peki
Çektirdiniz mi? Herkesin ağrı eşiği farklı bende bugün çektirdim ve o bayılan kişilerin arasına bugün bende katıldımmersindeyim sanırım üniversitede yaptıracağım. gözümü çok korkuttular işlem sırasında bayılanlar varmış acıdan
Mersin’de üniversiteye hangi doktora gidiyorsunuzmersindeyim sanırım üniversitede yaptıracağım. gözümü çok korkuttular işlem sırasında bayılanlar varmış acıdan