Rahim Filmi için en uygun zaman hangi zaman?

ilsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
267
45
123
Trabzon
Arkadaşlar ovitrelle den sonra 10. günümdeyim ve beta hcg 1.05 çıktı negatif .bir kaç gün sonra tekrarlayacağım ama sanmıyorum yükselmez. bu ay rahim filmi çektireceğim.Beklenen adet tarihim 4 kasım.Ben rahim filmini adetimden öncemi yoksa hemen bitimindemi yaptırsam daha çok fayda sağlar.Bu konuda bilgili arkadaşlarım paylaşım yapıp fikirlerini sunarsa memnun olurum.

öncelikle geçmiş olsun...
adetin bittikten sonra ilk üç günde yapıyorlar genelde.. o arada her ihtimale karşı ilişkiye girmeyin diyorlar.. yani adetin bittikten sonra en kısa sürede yaptırabilirsin...

Mrb canim benim..... Rahim filmi icin en uygun zaman regl bittikten sonra ki bi kac gun yumurtlama olmadan....ben 10.gunumde cektirmistim...

bence de adet bıtımını takıp eden bı kac gun,dıkkatlı ol fılm cektırdıkten sonra hamıle kalman kolay olabılıyor
gecmış olsun,inşallah sonucun güzel cıkar

İnşallah dediğiniz gibi film işe yarar ve hamile kalırım.Artık psikolojim çok bozuldu kaldıramıyorum kafayı yemek üzereyim.Her ay düzenli uğraş ilaç çatlatma iğneleri sonuç hüsran.İnşallah işe yarar.Adetim gelsin hele bi, biter bitmez gidip yaptırayım.Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…