Rahim filmi için gün sayanlar

Ne kadar zamandır istiyordunuz canım

Ben geçen ay rahim filmi çekindim onda da bisey çıkmadı ama 1 yıldır olmuyor maalesef adet oldum

Him rabbim sanada nasip etsin ins canimm bende rahim filmi zarari olurmu diye iltihap filan oluyo diye korkuyorum

Merak etme canım antibiyotik veriyor zaten hatta enfeksiyon varsa onu da temizliyor. Oyle çok aşırı dayanılmaz bi ağrı da olmuyor 15 sn kadar bi batma kasılma gibi bi ağrı oluyor kasiginda o kadar. Tekrar ağrı olmamıştı bende

Insaallah tez zamanda Allah herkese nasip eder çocuk

Bende echomarda dudunuyorum sanırım bır 10 gun var. Agrısız oldugu soylendı yınede tedrgınım.. 1 yıldır cocuk beklentım negatıf:KK43: eger hormon testım ve fılm ıyı cıkarsa sonrasında ne olacak

Bende echomarda dudunuyorum sanırım bır 10 gun var. Agrısız oldugu soylendı yınede tedrgınım.. 1 yıldır cocuk beklentım negatıf:KK43: eger hormon testım ve fılm ıyı cıkarsa sonrasında ne olacak
Beklemek canım benim hormon testim
normal yumurtlamam var düzenli eşimde de bi problem yok rahim filminde de bisey çıkmadı elimden dua etmek dışında bisey gelmiyor

Beklemek canım benim hormon testim
normal yumurtlamam var düzenli eşimde de bi problem yok rahim filminde de bisey çıkmadı elimden dua etmek dışında bisey gelmiyor

:( dr nuz bu anlamda hıcbişi demedımı yanı tedavınız hangi asamada peki

:( dr nuz bu anlamda hıcbişi demedımı yanı tedavınız hangi asamada peki
Ne tedavisi ? bi problem olmadigi icin herhangi bi tedavi de yapamiyor . Dr bekliyecez stres yapma kendi olur dedi 5_6 ay bekleyecez demekki zamani var

Doktorunla konusman lazim canım hangi gün müsait diye ben 9. Günü çekinmiştim müsait olamamisti

korkma 20sn. kadar bi ayrı oluyor ondan sonra istediğini yapabiliyorsun biz eşimle gezmeye çıkmıştık hatta...

Canim ben rahim filmi çekindim.anestezili çok hafif azcik ağır gibi oldu.bakalım temiz çıktı rahim tüpler sorun yok dedi klomen olmasın dedi boş beklicez tüpler temizmis yinede etkisi olurmuki rahim filminin

rahime önce antiseptik verdikleri için enfeksiyon falan varsa tedavi ediyor hemde . bunun için rahim filminden sonra ilk 3-6 ay da çocuk olma ihtimali artıyor

Back
X