Rahim filmi kaldı son olarak yardımcı olurmusunuz

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
129
28
28
27
Hanımlar 5 ay sonra hamile kaldım 1 kere düşük yaşadım ondan sonra 1 senedir de çocuğum olmayınca en sonndoktora gittik bütün hormonlara testler hepsine bakıldı en son işte rahim filmi kaldı şuana kadar eşim de de ben de de gebelige engel bi durum gözükmüyor ben tüplerim kapalı olabilir mi acaba diye düşünmedim değil benim gibi aynı yolu izleyip te başından geçenleri anlatabilirse bana çok yardımcı olursunuz

Eşin spermiyogram yaptirdi mi? Rahim filmi cok önemli onuda yaptirdiktan sonra kafanda soru işareti kalmaz aslında. Yani sonucu görmeden strese girme derim..

Eşin spermiyogram yaptirdi mi? Rahim filmi cok önemli onuda yaptirdiktan sonra kafanda soru işareti kalmaz aslında. Yani sonucu görmeden strese girme derim..
Evet evet eşimde yaptırdı onunda gayet herşeyi normalmiş sadece rahim filmi kaldı işte

Tüp bebeğe başlamayı düşünüyorsanız zaten rahim filmi istiyor merkezler. Çektirmenizde fayda var.

Tüp bebeğe başlamayı düşünüyorsanız zaten rahim filmi istiyor merkezler. Çektirmenizde fayda var
Aslında tüp bebek için gitmemiştik ama onlar bu testleri yapıyorlarmış tüp bebeğe gerek var mı yok mu diye birde beni adetin 3. Günü çağırdılar bu Hsg adetliyken mi çekiliyor acaba anlamadım erkenden gel o gün seninle işimiz çok dedi

2 sene boş yere tedavi gördüm. 2 senenin sonunda rahim filmi çekmek akıllarına geldi ve tüplerim yapışık çıktı. Direkt tüp Bebek ile gebe kaldım.

Hayır hsg adetliyken çekilmiyor o gün hormon testlerinizi istiyor olabilirler ama özel hastaneyse boş yere para vermeyin devlette sağlık ocağında da hormonlara bakılıyor.

2 sene boş yere tedavi gördüm. 2 senenin sonunda rahim filmi çekmek akıllarına geldi ve tüplerim yapışık çıktı. Direkt tüp Bebek ile gebe kaldım.
2 sene çok uzun bi süre nasıl istemezler bunu başta tüplerin yapışık olması normal gebelige engelmiydi daha önce hiç gebelik yaşamışmıydın

Hayır hsg adetliyken çekilmiyor o gün hormon testlerinizi istiyor olabilirler ama özel hastaneyse boş yere para vermeyin devlette sağlık ocağında da hormonlara bakılıyor.
Zaten bütün işlemlerimi devlette yaptırıyorum özelde çok pahalıymış gereksizmiş devlete git dediler gayet memnunum suan yapılanlara kadar

2 sene çok uzun bi süre nasıl istemezler bunu başta tüplerin yapışık olması normal gebelige engelmiydi daha önce hiç gebelik yaşamışmıydın
Tabiki engel. Sperm geçişi olmuyor yumurtalara. Ve açılması da mümkün değildi.

Maalesef her doktor başka bir hormon tedavisi uyguladi. En son çekildi film. Çöpe giden 2 sene.

Zaten bütün işlemlerimi devlette yaptırıyorum özelde çok pahalıymış gereksizmiş devlete git dediler gayet memnunum suan yapılanlara kadar
Hsg için devlette çekilecekse şanslısınız ama sırayı hemen verecekler mi ? Hamile kalmışsınız bu iyi bir şey ama hsh çektirmekte fayda var

Tabiki engel. Sperm geçişi olmuyor yumurtalara. Ve açılması da mümkün değildi.

Maalesef her doktor başka bir hormon tedavisi uyguladi. En son çekildi film. Çöpe giden 2 sene.
Gerçekten giden 2 senenize üzüldüm ama olsun herşeyin bi zamanı var demekki bende şimdi sonuç ne çıkacak bilmiyorum umarım normal yolsan gebe kalabilirim çünkü tüp bebek için hormonlarım normal çıktı yani tüp bebek şuan olamam gibi duruyor bilmiyorum önümüzdeki ay herşey belli olur

Hsg için devlette çekilecekse şanslısınız ama sırayı hemen verecekler mi ? Hamile kalmışsınız bu iyi bir şey ama hsh çektirmekte fayda var
Veriyorlarmış o yüzden adetliyken çağırdı sanırım beni suan 1 ay içerisinde bütün işlemlerimi hallettim bekletmediler beni hiç sadece döngü sürelerini bekledim 21. Günü progesyorona felan hepsine Bakacakları için sadece döngü sürelerimi bekledim normalde dün alıcakları beni ama geç gittim diye bir sonraki adet tarihine kaldı erken gitmem gerekiyormuş

Şanslısınız o zaman. Çoğu tanıdığım hep özelde çektirdi.

Hangi ilin devlet hastanesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…