Evet evet eşimde yaptırdı onunda gayet herşeyi normalmiş sadece rahim filmi kaldı işteEşin spermiyogram yaptirdi mi? Rahim filmi cok önemli onuda yaptirdiktan sonra kafanda soru işareti kalmaz aslında. Yani sonucu görmeden strese girme derim..
Aslında tüp bebek için gitmemiştik ama onlar bu testleri yapıyorlarmış tüp bebeğe gerek var mı yok mu diye birde beni adetin 3. Günü çağırdılar bu Hsg adetliyken mi çekiliyor acaba anlamadım erkenden gel o gün seninle işimiz çok dediTüp bebeğe başlamayı düşünüyorsanız zaten rahim filmi istiyor merkezler. Çektirmenizde fayda var
Hayır hsg adetliyken çekilmiyor o gün hormon testlerinizi istiyor olabilirler ama özel hastaneyse boş yere para vermeyin devlette sağlık ocağında da hormonlara bakılıyor.Aslında tüp bebek için gitmemiştik ama onlar bu testleri yapıyorlarmış tüp bebeğe gerek var mı yok mu diye birde beni adetin 3. Günü çağırdılar bu Hsg adetliyken mi çekiliyor acaba anlamadım erkenden gel o gün seninle işimiz çok dedi
2 sene çok uzun bi süre nasıl istemezler bunu başta tüplerin yapışık olması normal gebelige engelmiydi daha önce hiç gebelik yaşamışmıydın2 sene boş yere tedavi gördüm. 2 senenin sonunda rahim filmi çekmek akıllarına geldi ve tüplerim yapışık çıktı. Direkt tüp Bebek ile gebe kaldım.
Zaten bütün işlemlerimi devlette yaptırıyorum özelde çok pahalıymış gereksizmiş devlete git dediler gayet memnunum suan yapılanlara kadarHayır hsg adetliyken çekilmiyor o gün hormon testlerinizi istiyor olabilirler ama özel hastaneyse boş yere para vermeyin devlette sağlık ocağında da hormonlara bakılıyor.
Tabiki engel. Sperm geçişi olmuyor yumurtalara. Ve açılması da mümkün değildi.2 sene çok uzun bi süre nasıl istemezler bunu başta tüplerin yapışık olması normal gebelige engelmiydi daha önce hiç gebelik yaşamışmıydın
Hsg için devlette çekilecekse şanslısınız ama sırayı hemen verecekler mi ? Hamile kalmışsınız bu iyi bir şey ama hsh çektirmekte fayda varZaten bütün işlemlerimi devlette yaptırıyorum özelde çok pahalıymış gereksizmiş devlete git dediler gayet memnunum suan yapılanlara kadar
Gerçekten giden 2 senenize üzüldüm ama olsun herşeyin bi zamanı var demekki bende şimdi sonuç ne çıkacak bilmiyorum umarım normal yolsan gebe kalabilirim çünkü tüp bebek için hormonlarım normal çıktı yani tüp bebek şuan olamam gibi duruyor bilmiyorum önümüzdeki ay herşey belli olurTabiki engel. Sperm geçişi olmuyor yumurtalara. Ve açılması da mümkün değildi.
Maalesef her doktor başka bir hormon tedavisi uyguladi. En son çekildi film. Çöpe giden 2 sene.
Veriyorlarmış o yüzden adetliyken çağırdı sanırım beni suan 1 ay içerisinde bütün işlemlerimi hallettim bekletmediler beni hiç sadece döngü sürelerini bekledim 21. Günü progesyorona felan hepsine Bakacakları için sadece döngü sürelerimi bekledim normalde dün alıcakları beni ama geç gittim diye bir sonraki adet tarihine kaldı erken gitmem gerekiyormuşHsg için devlette çekilecekse şanslısınız ama sırayı hemen verecekler mi ? Hamile kalmışsınız bu iyi bir şey ama hsh çektirmekte fayda var
Şanslısınız o zaman. Çoğu tanıdığım hep özelde çektirdi.Veriyorlarmış o yüzden adetliyken çağırdı sanırım beni suan 1 ay içerisinde bütün işlemlerimi hallettim bekletmediler beni hiç sadece döngü sürelerini bekledim 21. Günü progesyorona felan hepsine Bakacakları için sadece döngü sürelerimi bekledim normalde dün alıcakları beni ama geç gittim diye bir sonraki adet tarihine kaldı erken gitmem gerekiyormuş
Hangi ilin devlet hastanesi?Veriyorlarmış o yüzden adetliyken çağırdı sanırım beni suan 1 ay içerisinde bütün işlemlerimi hallettim bekletmediler beni hiç sadece döngü sürelerini bekledim 21. Günü progesyorona felan hepsine Bakacakları için sadece döngü sürelerimi bekledim normalde dün alıcakları beni ama geç gittim diye bir sonraki adet tarihine kaldı erken gitmem gerekiyormuş
Bi konuda baktım şansım yerinde gitsin bari ya gerçekten yorucu bir süreçŞanslısınız o zaman. Çoğu tanıdığım hep özelde çektirdi.
Sakarya eğitim araştırma hastanesiHangi ilin devlet hastanesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?