doktorlar genelde önce 2-3 ay klomenle yumurta takibi yapıp sonuç alamazlarsa aşılamaya geçmeden önce rahim filmi istiyor. en azından benim doktorum öyle yapmıştı. ama doğal yollardan en az 6 ay yada 1 yıl denedikten sonra herhangi bir ilaca yada tedaviye başlamadan önce çeşitli kan testleri, hormon testleri ve rahim filmi çekilmesi ve ayrıca eşinizin sperm testlerinin yapılması çok daha iyi olur. en azından hormonlarda veya tüplerde bir problem varsa ona göre tedavi edilir ve boşa vakit kaybedilmemiş olur.
Arkadaşlar merhaba,
benim merak ettiğim şey şu. bildiğim kadarıyla rahim filmi adetin bitiminden 3-4 gün sonra çekiliyormuş. peki klomen tedavisine başladıktan sonra film çekilebiliyor mu? zira ilaca da adetin 3.günü başlamak gerekiyor ya.ilaca başladıktan sonra adet bitince film çektiren var mı?
paylaşın benimle lütfen:)
Merhaba,ben bu ay ilk defa klomen kullandım. Bugün doktora gittim ama yumurtamın istenilen büyüklüğe gelmediğini öğrendim . Bugün 11. günü 14. günü tekrar bakacagız dedi çoooook moralim bozuk. Evet insan basına gelmeden anlamıyor. Çatlatma iğnesi de herzaman vurulmuyormuş, yasal sınırlılıgı varmış,tekrar deneyecegiz sonra asılama olacak. Benim doktorumda rahim filminden bahsetti ama duydugum kadarı ile cok agrılı oluyormus.Bir arkadasım anestezi ile cektirmiş. Allah herkezin gönlüne göre versin.
ARKADASLAR LUTFEN CEVAP VERIN .aNLAYAMADIGIM BIR SEY TUP TIKALIYSA HEMEN TUP BEBEGE GONDERILME DURUMU BU NASIL OLUR? TUPLERI ACMAK ICIN OZEL TEDAVILER VAR. TUP BEBEGE HICBIR SONUC ALINAMAYINCA GIDILIR DIYE BILIYORUM.
Arkadaşlar ben 2.5 yılık evliğim 1 yıl önce düşük yaptım hamile bile olduğumu bilmiyordum adetimde geldi daha sonra kürtaj oldum daha sonra 5 ay korunduktan sonra hiç korunmadık hamile kalamadım
eşim test yaptırdı iyi çıktı benim hormonlarım yumurtlamam her şey yolunda bu da neyin nesi kalamıyorum işte.....
doktorum klomen verdi 3. ayımdayım kalamadım hala ama adetlerim ağrılı geçiyor yumurtlamam dahi ağrılı oluyor bu ayda hamile kalmazsam doktorum hsg filmi çekecek
ama ben hsg den çok korkuyorum
Arkadaşlar ben 2.5 yılık evliğim 1 yıl önce düşük yaptım hamile bile olduğumu bilmiyordum adetimde geldi daha sonra kürtaj oldum daha sonra 5 ay korunduktan sonra hiç korunmadık hamile kalamadım
eşim test yaptırdı iyi çıktı benim hormonlarım yumurtlamam her şey yolunda bu da neyin nesi kalamıyorum işte.....
doktorum klomen verdi 3. ayımdayım kalamadım hala ama adetlerim ağrılı geçiyor yumurtlamam dahi ağrılı oluyor bu ayda hamile kalmazsam doktorum hsg filmi çekecek
ama ben hsg den çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?