Canım senle aynıyiz bende 3 şubat düşük yaptım 16 haftaliktim 12 de durmuş cinsiyet bile belliydi erkek it bundan öncede 8 haftlsik durdu bi kızım var 3 yaşında 1 buçuk yasin gebe kaldım oldu şimdi ginecayni oldu patoloji tenis çıktı xooxuk genetiğe gitti sonuç bekliyorum şuan bide 23 mart gün aldım eşim ve benden genetik tedt yapılacak 2 düşük olana yapıyorlar pıhtılaşma testi yapılacak sen yaptırdın mi onları yaptır yatırmadıysan jinekolojiye git 2 düşüğün var de oda seni genetiğe gönderiyor gün veriyorlar çok önem li gebe kalmadan yaptır gine aynısı olmasın doktor gebe kalma sonuç çıksın öyle dedi henüz adet olmadım 30 gün oldu oburunde 32 ci gün ölmüştüm bekliycem sonuç ne aman çıkar dedi sana ve bu pıhtılaşma testi 2 ay i buluyor çıkması devlet te yapılıyor özelde baya pahalı 5 milyar felan 1 haftada çıkıyor ama saten 3 ay koruncam devlette araştırmada yaptırdım orda daha erken çıkarmış sende yaptır kesin
[/QUOTEsizede çok geçmiş olsun sizin 1.5 yasinizdaki çocuğunuz ilkmi .yoksa bı düşük bı sağlıklı sonra bı dusukmu yaptınız .yoksa peşpeşe dusuklerinizmi oldu orayı pek anlayamadimda