Rahim filmi kürtajdan sonrA

Arkadaşım rahim filmim çekildi.Bana kalırsa acısı dayanılmaz degil 😊tabi insan gerilmiyor değil.Bence filmi çeken doktor ilgili olmalı.Asamayi yaparken anlatti.Once Rahim ağzını açıyor,Sonra rahime ulaşmak için bir çubuk var onunla ulaşıyor,sonrada ilacı veriyor.O da hafif birkaç saniyelik bir orta derece ağrı 🤗gerilmezsen rahat olur .Üç veya dört dak.bitti.Sonra da hemen yorumluyor zaten 😊
inşallah öyle olur canım :(

Bebeğim genetik çıktı msj geldi pıhtılaşma da cikti yarın kan vercem gebelik testi yapcam varsa 18 mayıs git cem hastaneye

Selam kızlar rahim filmini merak edenler için ben çektirdim geçtiğimiz mayıs ayının sonunda yalnız benimkisi radyasyonsuz rahim filmiydi alttan özel bir ilaç gönderip ultrasondan takip ediyorlar böylece radyasyon almamış oluyorsun ,normalde çok ağrı olmuyor ilaç tüplerden geçerken adet sancısı gibi oluyor geçiyor yalnız bende rahimde tıkanıklık varmış ilaç gitmemiş doktor o tıkanıklığı başka bir aletle açtı ondan sonra tekrardan ilacı gönderdi ,inş bunca zaman çocuğumun olmamasının sebebi o tıkanıklıktır da en kısa zamanda bebeğime kavuşurum ,bundan dolayı rahim filmi ertelenecek birşey değil bence içinde şüphe olan gidip rahim filmi çektirmeli bunu göze alamayan doğumu hiç göze alamaz bebeğimize kavuşmak istiyorsak bu tarz şeylerden korkmamalıyız bence herkesin yaptırdığı birşey 👍🏻👍🏻

Back
X