- 26 Ocak 2023
- 20
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi gamzelimmahmut
-
Ya çok varmış film sonrası hamile kalan. Ben de 2 gün önce çektirdim inşallah ben de hamile kalabilirim. İhtimal artıyormuş hsg den sonra. Hayırlı haberleri alırsınız inşallahMerhabalar ben rahim filmi çekildim 9 ocakta . Bugun adet gunum benim son 3 gundur kanamam olcakmid gibi hissiyatlsrim oluyor ama olmadim . Acaba yaptiran arkadaslar sonrasinda hamile haberi aldinizmi .
Hsg den sonraki 3 ay içinde hamile olma şansı aetıyomuş bende çektirdim 2 gün önce inşallah hamile kalırızMerhabalar ben rahim filmi çekildim 9 ocakta . Bugun adet gunum benim son 3 gundur kanamam olcakmid gibi hissiyatlsrim oluyor ama olmadim . Acaba yaptiran arkadaslar sonrasinda hamile haberi aldinizmi .
Ben yaptırdım ama hamılelik olusmadı, suanda asılama tedavısıne devam ediyorumMerhabalar ben rahim filmi çekildim 9 ocakta . Bugun adet gunum benim son 3 gundur kanamam olcakmid gibi hissiyatlsrim oluyor ama olmadim . Acaba yaptiran arkadaslar sonrasinda hamile haberi aldinizmi .
AminBen hsg yi 3 sene önce çektim onla bı ilgisi yok ALLAH ol dediyse olur hanımlar bugün regaib kandili hepinizin regaip kandili mübarek olsunumudunuzu yitirmeyin bu gece bol bol dua edelimRABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOS BİRAKMASİN AMİN
Hayirlisi ile saglikla olsun insallah canim benimBen yaptırdım ama hamılelik olusmadı, suanda asılama tedavısıne devam ediyorum
Etrafimda var ondan dolayi soruyorum . Amin yarabbimBen hsg yi 3 sene önce çektim onla bı ilgisi yok ALLAH ol dediyse olur hanımlar bugün regaib kandili hepinizin regaip kandili mübarek olsunumudunuzu yitirmeyin bu gece bol bol dua edelimRABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOS BİRAKMASİN AMİN
Özelde mi yaptınız devlettemiMerhabalar ben rahim filmi çekildim 9 ocakta . Bugun adet gunum benim son 3 gundur kanamam olcakmid gibi hissiyatlsrim oluyor ama olmadim . Acaba yaptiran arkadaslar sonrasinda hamile haberi aldinizmi .
Devlette mi yaptınız özelde miHsg den sonraki 3 ay içinde hamile olma şansı aetıyomuş bende çektirdim 2 gün önce inşallah hamile kalırız
Ya çok varmış film sonrası hamile kalan. Ben de 2 gün önce çektirdim inşallah ben de hamile kalabilirim. İhtimal artıyormuş hsg den sonra. Hayırlı haberleri alırsınız inşallahrabbim o güzel duyguyu
ÖzeldeÖzelde mi yaptınız devlettemi
Doktorun verdigi takvime uyuyoruz . Onu ozellikle soylediHsgden sonra ihtimal artıyor.
Ovulasyon testleri ile yumurtlama dönemlerinizi belirleyip o günlerinizi iyi değerlendirin.
Burda açılmış çok konu var, göz atın bence.
Özelde yaptırdımDevlette mi yaptınız özelde mi
Bazı takvimleri takip etmiştim ben de sonuç alamamıştım açıkçası.Doktorun verdigi takvime uyuyoruz . Onu ozellikle soyledi
Benimde çekilmem gerekiyor agrılı bi işlem mi canınız çok acıdı mıYa çok varmış film sonrası hamile kalan. Ben de 2 gün önce çektirdim inşallah ben de hamile kalabilirim. İhtimal artıyormuş hsg den sonra. Hayırlı haberleri alırsınız inşallah
Ben anestezili yaptirdim uyuttular bisey hissetmedim . Sonrasinda hafif agri oluyoBenimde çekilmem gerekiyor agrılı bi işlem mi canınız çok acıdı mı
Ben de anestezili yaptırdım. Uyudum uyandım hiçbir şeyim yoktu. Tüplerim açık çıktı şükür. Hafif lekelenmem oldu. Ara ara gelen ama o da bitti. Bir şey hissetmiyorsunuz anestezi ile :)Benimde çekilmem gerekiyor agrılı bi işlem mi canınız çok acıdı mı
Bende 3 ocakta çektirdim daha bir şey yok bekliyoruzYa çok varmış film sonrası hamile kalan. Ben de 2 gün önce çektirdim inşallah ben de hamile kalabilirim. İhtimal artıyormuş hsg den sonra. Hayırlı haberleri alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?