- 30 Aralık 2022
- 565
- 850
- 33
- 33
- Konu Sahibi gamzelimmahmut
-
Bende pazartesi günü çektirdim bende bekliyorum :) inşallah güzel haberleri alırız bu ayBende 3 ocakta çektirdim daha bir şey yok bekliyoruz
Eşim de ben de gerekli bütün kontrolleri yaptırdık. İkimizde de bir problem yok. Sadece morfoloji %3 çıkmıştı ama doktor problem olmadığını değerlerinin gayet iyi olduğunu söyledi. Takviye verdi. Bakalım dün onu kullanmaya başladı eşim. Hiçbir sorun yok biz beceremiyoruz galiba yapmayıBende 3 ocakta çektirdim daha bir şey yok bekliyoruz
İnşAllahBende pazartesi günü çektirdim bende bekliyorum :) inşallah güzel haberleri alırız bu ay
Öyle demwyin dicem bende eşime söylüyorum benim de hormonlar iyi çıktı eşim sperm testi normal çıktı zamanı var galiba dua etmek gerekir kenfi haline bıraktım uvalasyon testi yapıyorum değerlendirmeye çalışıyoruz inş rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlarEşim de ben de gerekli bütün kontrolleri yaptırdık. İkimizde de bir problem yok. Sadece morfoloji %3 çıkmıştı ama doktor problem olmadığını değerlerinin gayet iyi olduğunu söyledi. Takviye verdi. Bakalım dün onu kullanmaya başladı eşim. Hiçbir sorun yok biz beceremiyoruz galiba yapmayı
İnş inş Allah kalbinize göre versin 1 2 3 evlatBende pazartesi günü çektirdim bende bekliyorum :) inşallah güzel haberleri alırız bu ay
Merhaba canım bende 10 ocakta çektirdim 3 şubat adet olmam lazım 6 gün kaldı heyecanla bekliyorum bakalım bende hicbir belirti yok bel ağrısından başka umarım hepimiz buraya güzel haberler yazarızMerhabalar ben rahim filmi çekildim 9 ocakta . Bugun adet gunum benim son 3 gundur kanamam olcakmid gibi hissiyatlsrim oluyor ama olmadim . Acaba yaptiran arkadaslar sonrasinda hamile haberi aldinizmi .
Aynen öyle işin şakası tabii. Her şeyin bir zamanı vardır. Rabbim hayırlısıyla, hayırlı zamanda nasip etsin inşallahÖyle demwyin dicem bende eşime söylüyorum benim de hormonlar iyi çıktı eşim sperm testi normal çıktı zamanı var galiba dua etmek gerekir kenfi haline bıraktım uvalasyon testi yapıyorum değerlendirmeye çalışıyoruz inş rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar
Ben bile heyecanlandımAyyyy resmen birebir aynıyız 9 ocakta rahim filmi çekildim, adetim gecikti 3 gündür adet olamadım aşırı panik haldeyim insallah test alicam ama hiç yapasım yok tek çizgi görmekten sıkıldım
Ben elendimBen bile heyecanlandımİnşAllah hamilesinizdir. Bana da umut oluyor vallahi. Hadi test yapın sonucu merak ettim
Regl gecikmiş ama regl gelene kadar umut vardır :)Ben elendim
Kaset test daha güvenilir oluyor. Bu testlere çok güven olmuyor açıkçasıBen elendim
Kan yaptrinBen elendim
Bel agrisi oldu bnde sanki adet olcm gbi ama olmadımMerhaba canım bende 10 ocakta çektirdim 3 şubat adet olmam lazım 6 gün kaldı heyecanla bekliyorum bakalım bende hicbir belirti yok bel ağrısından başka umarım hepimiz buraya güzel haberler yazarız❤❤
Kaç gün gecikti adetiniz. Bana hamileymişsiniz gibi geliyor. Hadi inşallahBel agrisi oldu bnde sanki adet olcm gbi ama olmadım
merhabalar bende dün hsg çekildim anestezili ama çıktığımdan bu yana karnımda çok kötü ağrı var ne ayağa kalkabiliyorum nede sağa sola dönebiliyorum.hafif bi lekelenmem oldu onun dışında kanamam olmadı şükür.hgs sonrası ilişki önerdi mi doktor acabaBen de anestezili yaptırdım. Uyudum uyandım hiçbir şeyim yoktu. Tüplerim açık çıktı şükür. Hafif lekelenmem oldu. Ara ara gelen ama o da bitti. Bir şey hissetmiyorsunuz anestezi ile :)
Hsg çektirdiğim gün banyo ve ilişki yasaktı. Sadece o gün ama, ısrarla sordum bu arada. Sadece o gün için yasak olduğunu söyledi doktorum. Ertesi günü ilişkim oldu ama çok hafif lekelenmem devam etti. Benim lekelenmem 3 gün sürdü. Ama kan gibi değildi akıntı şeklinde hafif pembeydi. Dün tam olarak bitti. Bir ağrı hissetmiyorum. Çıkınca da pek ağrı hissetmedim ama sanki reglmişim gibi hissettim. Kasıklarımda o his vardı. Benim tüplerim açıktı bu arada belki de o yüzden pek ağrım olmamıştır. Sizin eğer tüplerde tıkanıklık varsa ve hsg esnasında açıldıysa o yüzden ağrıyor olabilir.merhabalar bende dün hsg çekildim anestezili ama çıktığımdan bu yana karnımda çok kötü ağrı var ne ayağa kalkabiliyorum nede sağa sola dönebiliyorum.hafif bi lekelenmem oldu onun dışında kanamam olmadı şükür.hgs sonrası ilişki önerdi mi doktor acaba
evet bana da ayakta duş alabilirsin demişti.benim tek tüpüm kapalı çıktı onu açmak içi biraz uğraştılar sanırım akşam doktorumu aradım verdiğimiz ilaç karına dağılıyor onun etkisi geçene kadar ağrı olabilir dedi.benim yarın yumurtlama günüm ilişkiye girsem mi diye düşünüyorum.ovulasyon testi yapacağım önce.2 günde bir devam edin dedi ama kararsız kaldım.ağrı hissetmemenize çok sevindim,gerçekten ağrı çok kötü.umarım hgs sonrası hamile kalanlardan oluruz hayırlısıylaHsg çektirdiğim gün banyo ve ilişki yasaktı. Sadece o gün ama, ısrarla sordum bu arada. Sadece o gün için yasak olduğunu söyledi doktorum. Ertesi günü ilişkim oldu ama çok hafif lekelenmem devam etti. Benim lekelenmem 3 gün sürdü. Ama kan gibi değildi akıntı şeklinde hafif pembeydi. Dün tam olarak bitti. Bir ağrı hissetmiyorum. Çıkınca da pek ağrı hissetmedim ama sanki reglmişim gibi hissettim. Kasıklarımda o his vardı.
Dediğim gibi benim doktorum sadece aynı gün ilişki yasak dedi. Sizin dün ve bugünle 2 gün olacak yumurtlama gününüz yarın ise değerlendirin. Bu arada isterseniz basit bir ağrı kesici, parol alabilirsiniz. Burada okuduklarım göre önerebiliyormuş doktorlar işleme göre. Bana doktorum ilaç önermedi. Zaten öyle ağrı da yaşamadım çok şükür. İnşallah güzel haberler alırızevet bana da ayakta duş alabilirsin demişti.benim tek tüpüm kapalı çıktı onu açmak içi biraz uğraştılar sanırım akşam doktorumu aradım verdiğimiz ilaç karına dağılıyor onun etkisi geçene kadar ağrı olabilir dedi.benim yarın yumurtlama günüm ilişkiye girsem mi diye düşünüyorum.ovulasyon testi yapacağım önce.2 günde bir devam edin dedi ama kararsız kaldım.ağrı hissetmemenize çok sevindim,gerçekten ağrı çok kötü.umarım hgs sonrası hamile kalanlardan oluruz hayırlısıyla
Salı gününe kadar olmazsam kan veririm geçen sefer 12 gün geciktim yoktuKaset test daha güvenilir oluyor. Bu testlere çok güven olmuyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?