Rahim filmi sonrasi adet gecikmesi

Evet doktor yazilanlarin anlamlarini anlatti bana çok ufak yapisiklikari o ilacla açmislar anestezi aldiğin icin sen hiç birsey hissetmeyeceksin ben filmi cektirdikten sonra bir kere adet oldum iste 2 günlük bu ay bekliyorum bakalim 😄doktor filmden sonra 3 ay deneyin dedi hamile kalma şansi yuksek oluyormus
Merhaba geçmiş olsun ben de bu hafta içi hag için randevu alacagım. Bir şey merak ediyorum hsg çekildiğimiz ay hamile kalmamızda bi sıkıntı olur mu ilk ay korunma mı öneriyorlar

Merhaba geçmiş olsun ben de bu hafta içi hag için randevu alacagım. Bir şey merak ediyorum hsg çekildiğimiz ay hamile kalmamızda bi sıkıntı olur mu ilk ay korunma mı öneriyorlar
Yok canım korunma . Eğer gebelik istiyosan hsg sonra 3 ay şans artıyo dene deneye bildiğin kadar 😂

Hanımlar gecikme yaşarken kasık agrisi yaşadınız mi bende rahim filmi çekildim 12 gündür kasiklarim agriyor ve 2 gün geciktim

Merhaba,
Bir önceki adetimi 51 gün önce oldum hala adet olmadım ve geçen ay rahim filmi çektirdim, gecikmesinin sebebi hsg olabilir mi? Bu durum başınıza geldi mi?
Adet gecikmesinin üstünden 2 gün geçtikten sonra test yaptım negatif... o yüzden testi tekrarlamadım. Hamile olabilir miyim?
Hamile miymissin ?

Back
X