rahim filmi sonrası kasık ağrısı olan varmı?

Merhaba canım Bende bu gün çektirdin anestezi aldım cekileli 6 saat oldu ama narkozun etkisi tam olarak gecti sanirim ağrıdan ölüyorum doktorda hic bir bilgi vermedi ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bu arada kanamam da devam ediyor kusura bakma senin yai nin altina yazıyorum ama o yardımcı olursan sevinirim

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.bende pazartesi sabahtan çekileceğim.anestezili özel hastanede .çekildikten sonra durumun nasıldı yani ben işe gidebilirmiyim aynı ggün onu merak ediyorum ona göre işimden izin almam gerekiyor çünkü

Ben gidemezdim cnm cumartesi çekildim pazartesi bile gidemedim ama ben anesteziyi atamadım vücudundan mide bulantısı ve kusma yaşadım halsiz kaldim ki kanamam daha bu gun bitti ben biraz ağır atlattım sen her ihtimale karşı iznini al is yerinden

ayy canım geçmiş olsun uzun sürmüş senin biraz ee sonuçlarını gösterdinmi doktora temiz çıkmıştır inşallah

bende yeni işe başladım burda insanlara film çekilcemde demek istemiyorum artık pazartesi arayıp rahatsızlandım derim ne dicem bilemedim

Kimseye birsey açıklamak zorunda değilsin Bosver hic sıkma canını

Sonuçlarım iyi şükür bu ay pas geçiyoruz antibiyotuk kullandığım için Insallah sonraki ay hic birseye gerek kalmadan hamiş olabilirim

Sonuçlarım iyi şükür bu ay pas geçiyoruz antibiyotuk kullandığım için Insallah sonraki ay hic birseye gerek kalmadan hamiş olabilirim
inş.canım hayırlısı ile güzel haberler alırsın.ama çoğu kişi hsg den sonra hamile kalıyor korunmadan doktora sordunmu bunu.korun dedikleri halde orunmayan kişler hamile

inş.canım hayırlısı ile güzel haberler alırsın.ama çoğu kişi hsg den sonra hamile kalıyor korunmadan doktora sordunmu bunu.korun dedikleri halde orunmayan kişler hamile
Canimm süt hormonum yüksek çıkıyor o yuzden ilaç kullanıyorum ondan doktor korunmanızı istedi bilemiyorum ama hala aklımda korunmasak mi diye deli sorular

Canimm süt hormonum yüksek çıkıyor o yuzden ilaç kullanıyorum ondan doktor korunmanızı istedi bilemiyorum ama hala aklımda korunmasak mi diye deli sorular
hımm ozaman durum farklı o konuda hiç bilgim yok duymadım ama br forumlara bak derim

Bende bugün az önce çekildim rahim filmini özelde. 160tl ödedim. Temiz çıktı sonuçlar. Ama berbat ağrım oldu 20 dk falan ayrıca kanama hala devam ediyor. Aşılama tedavisi de görüyorum bu ay. Bakalım yarın Dr kontrolum var. 2 tane yumurtam vardı adetin 2. Günü. Ins buyumuslerdir

Siz nasıl gebe kaldınız acaba ? Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…