cok eski bi konu ama arkadasim sag tup kapali olunca naptiniz.benim sol tupte sislik cikti dr.um amelyat dedi.suan hsg agrisindan geberiyorum resmen.aglamaktan helak oldum cok zor gecti benim icinde.suan hamilesin sanirim.nasil gebe kaldin.hayirli olsun bu arada..
Merhaba canım Bende bu gün çektirdin anestezi aldım cekileli 6 saat oldu ama narkozun etkisi tam olarak gecti sanirim ağrıdan ölüyorum doktorda hic bir bilgi vermedi ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bu arada kanamam da devam ediyor kusura bakma senin yai nin altina yazıyorum ama o yardımcı olursan sevinirimcok eski bi konu ama arkadasim sag tup kapali olunca naptiniz.benim sol tupte sislik cikti dr.um amelyat dedi.suan hsg agrisindan geberiyorum resmen.aglamaktan helak oldum cok zor gecti benim icinde.suan hamilesin sanirim.nasil gebe kaldin.hayirli olsun bu arada..
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.bende pazartesi sabahtan çekileceğim.anestezili özel hastanede .çekildikten sonra durumun nasıldı yani ben işe gidebilirmiyim aynı ggün onu merak ediyorum ona göre işimden izin almam gerekiyor çünküMerhaba canım Bende bu gün çektirdin anestezi aldım cekileli 6 saat oldu ama narkozun etkisi tam olarak gecti sanirim ağrıdan ölüyorum doktorda hic bir bilgi vermedi ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bu arada kanamam da devam ediyor kusura bakma senin yai nin altina yazıyorum ama o yardımcı olursan sevinirim
ayy canım geçmiş olsun uzun sürmüş senin biraz ee sonuçlarını gösterdinmi doktora temiz çıkmıştır inşallahBen gidemezdim cnm cumartesi çekildim pazartesi bile gidemedim ama ben anesteziyi atamadım vücudundan mide bulantısı ve kusma yaşadım halsiz kaldim ki kanamam daha bu gun bitti ben biraz ağır atlattım sen her ihtimale karşı iznini al is yerinden
aynen canım bişiler dicem artık.senin sonuçlar nasıl çıktıKimseye birsey açıklamak zorunda değilsin Bosver hic sıkma canını
inş.canım hayırlısı ile güzel haberler alırsın.ama çoğu kişi hsg den sonra hamile kalıyor korunmadan doktora sordunmu bunu.korun dedikleri halde orunmayan kişler hamileSonuçlarım iyi şükür bu ay pas geçiyoruz antibiyotuk kullandığım için Insallah sonraki ay hic birseye gerek kalmadan hamiş olabilirim
Canimm süt hormonum yüksek çıkıyor o yuzden ilaç kullanıyorum ondan doktor korunmanızı istedi bilemiyorum ama hala aklımda korunmasak mi diye deli sorularinş.canım hayırlısı ile güzel haberler alırsın.ama çoğu kişi hsg den sonra hamile kalıyor korunmadan doktora sordunmu bunu.korun dedikleri halde orunmayan kişler hamile
hımm ozaman durum farklı o konuda hiç bilgim yok duymadım ama br forumlara bak derimCanimm süt hormonum yüksek çıkıyor o yuzden ilaç kullanıyorum ondan doktor korunmanızı istedi bilemiyorum ama hala aklımda korunmasak mi diye deli sorular
Acaba rahim filmi sonrasi ne kadar süre beklemek gerek beraberlik içinhımm ozaman durum farklı o konuda hiç bilgim yok duymadım ama br forumlara bak derim
iki üç gün sonra diye biliiyorm canım benim.Acaba rahim filmi sonrasi ne kadar süre beklemek gerek beraberlik için
Canım süt hormonun için kullandığım ilaçla ilgili forumlara yazdım ama herhalde kimse aktif degiliki üç gün sonra diye biliiyorm canım benim.
Siz nasıl gebe kaldınız acaba ? Hayırlı olsuncok eski bi konu ama arkadasim sag tup kapali olunca naptiniz.benim sol tupte sislik cikti dr.um amelyat dedi.suan hsg agrisindan geberiyorum resmen.aglamaktan helak oldum cok zor gecti benim icinde.suan hamilesin sanirim.nasil gebe kaldin.hayirli olsun bu arada..
tüp bebek cnm.rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah..Siz nasıl gebe kaldınız acaba ? Hayırlı olsun
Ne güzel canım amintüp bebek cnm.rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah..
sen çekildin mi ben hatırladım seni çekilcem diyodun ben buay çekildim 1hafta önceNe güzel canım amin
Kucağına almayı nasip etsin
İşlemi nerde ve ne kadar a yaptırdınız?
Evet 17 Mart da çekildim 11 nisan da tedaviye başlıyoruzsen çekildin mi ben hatırladım seni çekilcem diyodun ben buay çekildim 1hafta önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?