Canım aynı durumu bende yaşıyorum, pazartesi anestezi olmadan çektirdim bana 3 gün ilişki yok dediler, henüz kendi doktoruma gösteremedim ne diyecek bilmiyorum, yumurtlamada yakınKızlar bugün anestezili rahim filmi çektirdim doktorum 1 hafta ilişki olmasın dedi ama yumurtlama haftama giriyorum değerlendirmezsem bu ay da hüsran olcak aranızda rahim filmi çektirip hemen ilişkiye giren ve sonucu gebelik olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Ben anestesiz çekildim bana korunma dediKızlar bugün anestezili rahim filmi çektirdim doktorum 1 hafta ilişki olmasın dedi ama yumurtlama haftama giriyorum değerlendirmezsem bu ay da hüsran olcak aranızda rahim filmi çektirip hemen ilişkiye giren ve sonucu gebelik olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Haber alırsan bana da ver lütfen o kadar kararsız kaldım ki ilk hsg çekildikten 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar bir de her doktor her hastaya farklı bişey söylüyor kimi kanama olmazsa değerlendirin diyo kimi senin gibi 3 gün sonra diyor kimi benim gibi 1 hafta sonraCanım aynı durumu bende yaşıyorum, pazartesi anestezi olmadan çektirdim bana 3 gün ilişki yok dediler, henüz kendi doktoruma gösteremedim ne diyecek bilmiyorum, yumurtlamada yakın
Acaba benim anesteziden dolayı mı öyle 1 hafta sonra dediBen anestesiz çekildim bana korunma dedibnde hiç korunmadm filmden sonra
Kimi doktorda o ay korunun diyormuş, simir testimin çıkmasını bekliyorum, hepsini toparlayıp doktora gidicem sizede mutlaka yazarım,Haber alırsan bana da ver lütfen o kadar kararsız kaldım ki ilk hsg çekildikten 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar bir de her doktor her hastaya farklı bişey söylüyor kimi kanama olmazsa değerlendirin diyo kimi senin gibi 3 gün sonra diyor kimi benim gibi 1 hafta sonrabende mecbur yumurtlamayı ovülasyon testiyle takip edicem ama şu 4-5 gün içinde çift çıkıp değerlendirirsem bişey olur mu olmaz mı çok kafam karıştı
Çok teşekkür ederim şimdidenKimi doktorda o ay korunun diyormuş, simir testimin çıkmasını bekliyorum, hepsini toparlayıp doktora gidicem sizede mutlaka yazarım,
Ben çektirdim ilk ay hamile kaldım ama şuan kimyasal gibi görünüyorKızlar bugün anestezili rahim filmi çektirdim doktorum 1 hafta ilişki olmasın dedi ama yumurtlama haftama giriyorum değerlendirmezsem bu ay da hüsran olcak aranızda rahim filmi çektirip hemen ilişkiye giren ve sonucu gebelik olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
İki üç gün sora ilişki demişti iki gün sonra oldu bende ilişkiKızlar bugün anestezili rahim filmi çektirdim doktorum 1 hafta ilişki olmasın dedi ama yumurtlama haftama giriyorum değerlendirmezsem bu ay da hüsran olcak aranızda rahim filmi çektirip hemen ilişkiye giren ve sonucu gebelik olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Benimki anestezisiz idi. Bana da 1 hafta ilişki yok dedi. İlaçlı çekildiği için ilacın vücuttan atılması öyle diyorlar sanırım.Acaba benim anesteziden dolayı mı öyle 1 hafta sonra dedineye göre belirliyorlar acaba
Ben çektirdim ilk ay hamile kaldım ama şuan kimyasal gibi gör
İnşallah kimyasal gebelik değildir Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeBen çektirdim ilk ay hamile kaldım ama şuan kimyasal gibi görünüyor
Bende en iyisi doktoru dinleyim o kadar okumuş insanlar bi bildikleri vardır ki söylüyorlardırBenimki anestezisiz idi. Bana da 1 hafta ilişki yok dedi. İlaçlı çekildiği için ilacın vücuttan atılması öyle diyorlar sanırım.
Amin canım cuma belli olacak bakalım 18.91 bhcg şuan düşmezse inşallah düşerse kimyasal gebelik dedi drİnşallah kimyasal gebelik değildir Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Bat geciktiği halde mi bu sonuçAmin canım cuma belli olacak bakalım 18.91 bhcg şuan düşmezse inşallah düşerse kimyasal gebelik dedi dr
Benim kanamam oldu. 3 gün hem de. Antibiyotik ve ağrı kesice kullandım bir hafta. Doktorun bir bildiği vardır. Onu dinle. İyiki anestezili yaptırmışsın. Ben çok acı çektim. Çığlıklarım bütün hastanede yankılandı.Bende en iyisi doktoru dinleyim o kadar okumuş insanlar bi bildikleri vardır ki söylüyorlardır
Bende lekelenme yada az bi kanama falan da olmadı sadece bol bol su içmemi söylediler dediğiniz gibi sanırım ilaç ve narkozu atmam için
İnşallah artış olur.Amin canım cuma belli olacak bakalım 18.91 bhcg şuan düşmezse inşallah düşerse kimyasal gebelik dedi dr
İnşaAllah canımİnşallah artış olur.
Kesinlikle benim kardeşim anestezi uzmanı olduğu için anestezili oldum yoksa anestesiz olarak zor ve acılıBenim kanamam oldu. 3 gün hem de. Antibiyotik ve ağrı kesice kullandım bir hafta. Doktorun bir bildiği vardır. Onu dinle. İyiki anestezili yaptırmışsın. Ben çok acı çektim. Çığlıklarım bütün hastanede yankılandı.
Çok çok geçmiş olsun canım benim eminim öyledir ben cesaret edemedim hatta narkozdan kalkar kalkmaz ben nasıl doğum yapcam şimdi diye söylenmeye başladım o sancılarla nasıl başa çıkarım diye nerdeyse ağlıcaktımBenim kanamam oldu. 3 gün hem de. Antibiyotik ve ağrı kesice kullandım bir hafta. Doktorun bir bildiği vardır. Onu dinle. İyiki anestezili yaptırmışsın. Ben çok acı çektim. Çığlıklarım bütün hastanede yankılandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?