Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eceebb

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
110
60
18
33
Kızlar bugün anestezili rahim filmi çektirdim doktorum 1 hafta ilişki olmasın dedi ama yumurtlama haftama giriyorum değerlendirmezsem bu ay da hüsran olcak aranızda rahim filmi çektirip hemen ilişkiye giren ve sonucu gebelik olan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Canım aynı durumu bende yaşıyorum, pazartesi anestezi olmadan çektirdim bana 3 gün ilişki yok dediler, henüz kendi doktoruma gösteremedim ne diyecek bilmiyorum, yumurtlamada yakın

Ben anestesiz çekildim bana korunma dedi bnde hiç korunmadm filmden sonra

Canım aynı durumu bende yaşıyorum, pazartesi anestezi olmadan çektirdim bana 3 gün ilişki yok dediler, henüz kendi doktoruma gösteremedim ne diyecek bilmiyorum, yumurtlamada yakın
Haber alırsan bana da ver lütfen o kadar kararsız kaldım ki ilk hsg çekildikten 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar bir de her doktor her hastaya farklı bişey söylüyor kimi kanama olmazsa değerlendirin diyo kimi senin gibi 3 gün sonra diyor kimi benim gibi 1 hafta sonra bende mecbur yumurtlamayı ovülasyon testiyle takip edicem ama şu 4-5 gün içinde çift çıkıp değerlendirirsem bişey olur mu olmaz mı çok kafam karıştı

Kimi doktorda o ay korunun diyormuş, simir testimin çıkmasını bekliyorum, hepsini toparlayıp doktora gidicem sizede mutlaka yazarım,

Ben çektirdim ilk ay hamile kaldım ama şuan kimyasal gibi görünüyor

İki üç gün sora ilişki demişti iki gün sonra oldu bende ilişki

Benimki anestezisiz idi. Bana da 1 hafta ilişki yok dedi. İlaçlı çekildiği için ilacın vücuttan atılması öyle diyorlar sanırım.
Bende en iyisi doktoru dinleyim o kadar okumuş insanlar bi bildikleri vardır ki söylüyorlardır
Bende lekelenme yada az bi kanama falan da olmadı sadece bol bol su içmemi söylediler dediğiniz gibi sanırım ilaç ve narkozu atmam için

Benim kanamam oldu. 3 gün hem de. Antibiyotik ve ağrı kesice kullandım bir hafta. Doktorun bir bildiği vardır. Onu dinle. İyiki anestezili yaptırmışsın. Ben çok acı çektim. Çığlıklarım bütün hastanede yankılandı.

Kesinlikle benim kardeşim anestezi uzmanı olduğu için anestezili oldum yoksa anestesiz olarak zor ve acılı

Çok çok geçmiş olsun canım benim eminim öyledir ben cesaret edemedim hatta narkozdan kalkar kalkmaz ben nasıl doğum yapcam şimdi diye söylenmeye başladım o sancılarla nasıl başa çıkarım diye nerdeyse ağlıcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…