Yaa araştırdım kimisinde olmuş kimisinde olmamış. Böyle olunca hevesleniyorda insanBen eylülde çekildim gecikme yasamadim
İnşallah hamilesinizdirYaa araştırdım kimisinde olmuş kimisinde olmamış. Böyle olunca hevesleniyorda insan
Bugun kan verdim malesef değilmişim adetimin gecikmesi prolaktin yüksekligindenmisrahim filmi sonrası genelde gebelik ile sonuçlanıyormuş diye duymuştum inşallah hamilesinizdir
Malesef kan verdim bugün prolaktin yüksekligindenmisİnşallah hamilesinizdir
İnşallah en kısa zamanda bizde pozitif haberi aliriz biliyorum üzülmemek elde değil bende film sonrasi çok heveslenmistim ama inanıyorum bu zor zamanlarin sonu çok güzel bi yere gidecekMalesef kan verdim bugün prolaktin yüksekligindenmis
Amin inşallahİnşallah en kısa zamanda bizde pozitif haberi aliriz biliyorum üzülmemek elde değil bende film sonrasi çok heveslenmistim ama inanıyorum bu zor zamanlarin sonu çok güzel bi yere gidecek
Merhaba rahim filmi sonrası cinsel ilişkiyi doktor kaç gün yasakladi bana 1 hafta dsdiRahim filmi sonrası adetinizde gecikme yaşadınız mı kızlar ? Ben ara ara adetim geliyormuş gibi hissediyorum ama yok gebelik olabilir mi yoksa
Kaç çıktı prolaktin değerinjz acabaBugun kan verdim malesef değilmişim adetimin gecikmesi prolaktin yüksekligindenmis
Merhabalar korkmayınız geçen ayda benim oldu kist ama gecti sadece 1 ay daha geç ilerledik bende haftaya rahim filmi cektiricem 3 çatlatma denedik olmadı İnşallah hepimiz güzel Sonuçlsr alirizAmin inşallahbende film sonrası heveslendim fakat bugün 4 cm lik bir kistim daha olduğunu öğrendim
Biraz korktum açıkçası pcos var evet ama böyle ilk defa kistim oluştu. Sizde kolaylikla geçirirsiniz inşallah. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımMerhabalar korkmayınız geçen ayda benim oldu kist ama gecti sadece 1 ay daha geç ilerledik bende haftaya rahim filmi cektiricem 3 çatlatma denedik olmadı İnşallah hepimiz güzel Sonuçlsr aliriz
68 çıktıKaç çıktı prolaktin değerinjz acaba
Benimde 68 di adet oldunuz mu68 çıktı
Oldum ama gecikti tâbiBenimde 68 di adet oldunuz mu
Korkma kistler zaman zaman catlamayan yumurtalardan dolayı oluşuyor sonra zamanla atılıyor . Ben ılk doktora gıttıgınde kıstlerım vardı Polıkıstık över dedı doktor ınanamadım . Çünkü hormon testlerım uyuşmadı . Sıvılcelenme yok kıllanma yok adet duzensızlıgı 0 . Kendımı bıldım bılelı günü gününe adet olurum . Suphelendım bır kaç doktora daha gıttım Polıkıstık olmadığını soyledıler zaten 1 ay sonra tamamen gectıBiraz korktum açıkçası pcos var evet ama böyle ilk defa kistim oluştu. Sizde kolaylikla geçirirsiniz inşallah. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?