rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

Bir yılı aşkın süredir denememize rağmen hamile kalamıyordum. Herhangi bir sorunumuz yoktu. İlk tedavi olarak 2 ay boyunca Klomen+Çatlatma İğnesi yapıldı, olmadı. 3. ay (şubatta) rahim filmi çektirdim, mayısta hamile olduğumu öğrendim. Ama boş gebelik tanısı kondu ve 2 gün önce kürtajla aldırdım boş keseyi.

Canim kurtaj cok zor biliyorum bende 2yil.once dusuk yaptim sonra kurtaj daha sonra klomen catlatma.ignesi rahim filmi ama simdi 18 haftalik hamileyim.sakin umidini kaybetme ama ben birde bitkisel kur kulandim kulandigim ay degil ertesi ay halile kaldim ins tez zanda sende hamile kalirsin

Öncelikle hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Teşekkürler verdiğin moral için. Ben de bu sefer Ebru Destan'ın kitabını alıp ordaki bitkisel kurleri uygulamayı düşünüyorum. Korunma sürem biter bitmez yapicam. İnanıyorum faydalı olacağına. Bir de doktorum catlatma tedavisi uygulayacakmis yine. Sen hangi kürleri yaptın? Ve kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın?

Merhaba a hanımlar adetimin 10.günü rahim filmi çektirdim şuan adetim 11 gun geçiyo ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var 2 gün önce mercimek tanesi kadar bir kahverengj leke gördüm sonrada hiç bişey gelmedi ya bnm durumumda olan varsa neolur bana yardımcı olsun test yapamıyorum hayal kırıklığına ugramak istemiyorum geçen ay yani hsgden önce adetim gene geçmişti ama 9.gun olmustum bu ay ilk11.gün geçiyo basima ilk defa geliyo cevap verirseniz sevinirim

Sen bi idrar testi yap cnm baya geçmiş mecbur yapmak zorundasın inş vardir bebisin

Mrb bende 17 nisanda hsg cekindim ancak adetim gecikti beta negatif cikmisti tarlusal la adet oldum megerse kist olusmus ilk kez boyle oldu tedaviyi ve kontrolleri aksatmayin rabbim dualrimizi kabul etsin ins

Mrb bende 17 nisanda hsg cekindim ancak adetim gecikti beta negatif cikmisti tarlusal la adet oldum megerse kist olusmus ilk kez boyle oldu tedaviyi ve kontrolleri aksatmayin rabbim dualrimizi kabul etsin ins
Peki canm çok ağrın oldumu canm bnde öyle düşünüyorum da ağrı olur fakan diyolar bi kaç gün daha bekleyip doktora gitcem zaten cevap verdiğin için çok teşekkür ederim cnm

Yok aksine adetim sancili olurdu heo bu sefer cok rahat gecirdim
Adet olana kadar canm agrilarin oldumu nebiliyim gogus agrisi kasık ağrısı gibi peki kisttin geçtimi canm bnde pazartesiye kadar beklicem ins.bi sorun yokur
Ya bi kadın yazmıştı burda arastiiken doktor demiş ki hsg çekildiğin günü adetinin ilk günü say acaba o yüzden mi gecikti bu kadar

Hsg den sonra adetim gec geldi o donemde gogus agrisi cok fazla oldu ve sisti vücudum sonra tarlusal aldim adet oldum ve hepsi gecti hsg adetin bittikten hemen sonrasinda çekiliyor agrisiz kolay geciyor kiste gelince doktor bir sonraki adetinde adetle birlikte atarsin kendiliginden kaybolur dedi

Anladım canm bnm bugün 15 gün oldu gecikeli 2 gün önce kan testim negatif 6 günönce de 1 damla leke geldi kahverengi sonrada bişey gelmedi aklım hep orda ama kan testim negatif malesef

Mayıs ayında çekildi rahim filmi ilk ay 26. Günde adet oldum. Yıllardır hiç bu kadar erken adet olmamistim. İkinci aydayim bakalım bu ay bebisim gelecekmi

Yaklasik 1 yil sonra ama ben y
Yaklasik 1 yil sonra hamile kaldim ama benin yasim 38 gec evlendin ben kurumi trt 1 bu dr vermisti ordan aldim caksir otu
Canimn 1 yil sonra hamile kaldim ama yasimm 38 gec evlendimonunda etkisi var resim.attim ins faydasi olur

Eklentiler

• FB_IMG_1481010584142.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…