- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 28
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Rahim filmi çektirip kanallari acilan ve normal yolla gebe kalan var mi aşılamaya gerek.kalmadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada tüplerim acikmis her şey normal dedi doktor 2. Aydayim gebelik olusmadiRahim filmi çektirip kanallari acilan ve normal yolla gebe kalan var mi aşılamaya gerek.kalmadan
Peki 2 ay daha denemek istemiyorsakMerhaba hemen sana kısaca bahsedeyim. Doktorum hormon testi ve ultrasonda pcos olduğumu gördü yaklaşık 1 yıldır gebelik oluşmadığı için rahim filmi önerdi adet bitiminden 3 gün sonra rahim filmi çekildi. 2 ay daha dogal yolla denememizi olmazsa çatlama asilama ve tüp bebeğe doğru yönlendireceğini söyledi
Esin sperm testi Verdi mi ki bazen es kaynakli olabiliyomus benim esim test vercekBu arada tüplerim acikmis her şey normal dedi doktor 2. Aydayim gebelik olusmadi
Rahim yenileniyomus oyle olunca tupler tikali kanallar aciliyomus herhalde perde yapısıklık filan varsa onleniyomus ondandirEşim de test verdi ilk verdiğinde diğerleri düşüktü takviye kullandı ve değerleri yükseldi.
Tabi artık insanı çok yoruyor. Genelde hgs den sonra 6 ay icinde hamile kalma şansı yüksek oluyormus doktor öyle söyledi
Evet vercek bakalmBüyük ihtimalle öyledir. Sizin de eşiniz mutlaka test versin en azından ona gore hareket edersiniz
Merhabalar ben 4 ay önce çektirdim belki daha fazla olmuştur henüz gebe kalamadım kısmetRahim filmi çektirip kanallari acilan ve normal yolla gebe kalan var mi aşılamaya gerek.kalmadan
Merhaba ben de daha dün çekindim. Doktorum sorun olmadığını söyledi yüksek ihtimalle bu ay hamile kalıp gelebilirsin dedi. Bu ay günleri değerlendirelim atlamayalım dedi. Değerlerde de sorun yok. Bakalım kısmet. Olumlu ya da olumsuz 2 aylık durumumu buraya yazarım. Hayırlısıyla inşallahRahim filmi çektirip kanallari acilan ve normal yolla gebe kalan var mi aşılamaya gerek.kalmadan
Hadi insallah eşiniz sperm testi verdi miMerhaba ben de daha dün çekindim. Doktorum sorun olmadığını söyledi yüksek ihtimalle bu ay hamile kalıp gelebilirsin dedi. Bu ay günleri değerlendirelim atlamayalım dedi. Değerlerde de sorun yok. Bakalım kısmet. Olumlu ya da olumsuz 2 aylık durumumu buraya yazarım. Hayırlısıyla inşallah![]()
BennRahim filmi çektirip kanallari acilan ve normal yolla gebe kalan var mi aşılamaya gerek.kalmadan
Ay hadi inşallah hayırlısı olsunBennbir dış gebelik geçirmiştim kasım ayında kendiliğinden sonlandı. Sonrasında hsg çektirmeye karar verdik, şubat ayında çektirdim, gebeliğe engel bir sorun çıkmadı doktorum aşılama yapabiliriz dedi fakat ben bir iki ay normalden denemek istedim ve o ay hamile kaldım çok şükür
ovulasyon testleriyle takip ettim yumurtlamamı o günleri değerlendirdik nasip oldu. Gerçekten rahim filminin etkisi büyük, size de ovulasyon ile denemenizi tavsiye ederim.
![]()
Evet verdi sorun yok benim de değerler hormonlar sorun yok. Valla napalım var demek ki zamanı. Hiç bu ay olsun hemen olsun demedim hayırlısıyla sağlıkla olsun dedim belki vardır bi hayr bundaHadi insallah eşiniz sperm testi verdi mi
Her şerde vardır bir hayır nasipEvet verdi sorun yok benim de değerler hormonlar sorun yok. Valla napalım var demek ki zamanı. Hiç bu ay olsun hemen olsun demedim hayırlısıyla sağlıkla olsun dedim belki vardır bi hayr bunda![]()
Ben adetin 2. Günü gitmiştim hormon testi yapmisti orda da prolaktin hormonu yüksek çıkmıştı. 2 tablet dostinex kullandım. Adet bittikten 3 gün sonra da rahim filmine girmistimIlk tedavi icin ne zaman gitmistiniz bana adetin 3. Gunu gelin dediler de