Herkeste ayni olmuyor ve kullanilan yontemler farkli acidan bayilacaktim diyebilirimve 1 saat sonrasi sanci cektim bir de dogumdan farki yoktu sizin adiniza sevindim ama benden sonrakilere hc bisey olmadi
Canım bende adet bitimimden sonra gidicem yorumun iyi geldi bana. İnşallah seninki gibi kolay ve çabuk geçer benimkisi de.Kızlar kendime söz vermiştim film çekildikten sonra deneyimimi paylaşıcam diye ve 3 ay bekleyişten sonra dün rahim filmi çekildim hem de anestezisiz. Hem de diyorum çünkü 3 aydır neler okudum neler son zamanlar gelince vazgeçmeyi bile düşündüm. Çığlık atanlar acıdan duramayanlar Vs. Korktukça korktu gözüm bu filmden. Neyse odaya girdim bir bayan anlattı korkulacak bir şey yok vajinal muayeneden bir farkı yok sadece ilaç verilirken biraz sancı hissedebilirsin dedi. Doktor geldi kendini kasmazsan daha net ve güzel sonuc olur dedi ilk basta biraz kastım kendimi okuduklarım neticesinde ne zaman canım yanacak diye bekliyordum çünkü. Bir aparat taktılar sanırım emin değilim ama öyle hissettim biraz baskı hissediyorsunuz ama öyle can yakan bir şey değil ilaç veriyolar hissediliyor ama ben bir sancı hissetmedim diyebilirim. Ve işlem bitmiş. Nasıl yani bitti mi diye sordum hatta.
Kısacası hiç gözünüz de büyütmeyin öyle ağrılı, can yakan bir şey değil kesinlikle. Ama şu da olabilir eğer sizin acı eşiğiniz çok çok düşükse onu bilemem. Oldukça rahat bir işlemmiş. Çok kızdım kendime bu kadar gözümde büyüttüğüm için.
İNŞALLAH bir faydam olmuştur sizlere.
Canım bende adet bitimimden sonra gidicem yorumun iyi geldi bana. İnşallah seninki gibi kolay ve çabuk geçer benimkisi de.
Yok canım benim o kadar tatlı değil acı eşiğim yüksektir dayanırım. O alet dediğin şey spekulum sanırım ilk önce rahimi sabitlemek için onu yerleştiriyor sonra da ince kateteri rahime yerleştirip onunla bakıyo tüplere ilaç yolluyo. 3 kere vajinal muayene oldum şimdiye kadar canım öyle çok acımadı normaldi yaniİNŞALLAH canım benim. Ben çok kasmışık kendimi rahat git vajinal muayene gibiydi gerçekten ama canın çok tatlıysa bilmiyorum etkisi naısl olur ama ben sadece aletin baskını hissettim o kadar
Olabildiğince kasmamaya çalışıcam canımİNŞALLAH canım benim. Ben çok kasmışık kendimi rahat git vajinal muayene gibiydi gerçekten ama canın çok tatlıysa bilmiyorum etkisi naısl olur ama ben sadece aletin baskını hissettim o kadar
Çekildinmi canım hsgOlabildiğince kasmamaya çalışıcam canımheyecan yapıyorum boş yere sanki ne
Çekildim canım salı günüÇekildinmi canım hsg
Nasıl geçtiÇekildim canım salı günü
İyi geçti canım dayanılmayacak bir ağrım olmadıNasıl geçti
Değil mi? Ben de boşuna kasmısım kendini 2 ay boyuncaİyi geçti canım dayanılmayacak bir ağrım olmadı ☺korkulacak birşey yok
Değil mi? Ben de boşuna kasmısım kendini 2 ay boyunca
İyi geçti canım dayanılmayacak bir ağrım olmadı ☺korkulacak birşey yok
Sen çektirdin mi canımDeğil mi? Ben de boşuna kasmısım kendini 2 ay boyunca
İnşallah kuzumİNŞALLAH faydasını görürüz. Kandil günü dua edelim bol bol
Ben konu başında yazmıştım uzun uzun ekimde çektirdimSen çektirdin mi canım
Yaa hatırlayamadım canımBen konu başında yazmıştım uzun uzun ekimde çektirdim
Olsun canım sorun değil bugün 15.günüm Dr. A geldim bakalım ne diyecekYaa hatırlayamadım canımkusura bakma
Şu an doktordamısın canımOlsun canım sorun değil bugün 15.günüm Dr. A geldim bakalım ne diyecek
Çok sewndm sızın adınıza ağrısız gecmesıne bende girdm ama baya zor geçti ama nyseki mükafatını aldım bebek beklıyoruz inşallah sizede şifa olur gilminz nasl cıktıKızlar kendime söz vermiştim film çekildikten sonra deneyimimi paylaşıcam diye ve 3 ay bekleyişten sonra dün rahim filmi çekildim hem de anestezisiz. Hem de diyorum çünkü 3 aydır neler okudum neler son zamanlar gelince vazgeçmeyi bile düşündüm. Çığlık atanlar acıdan duramayanlar Vs. Korktukça korktu gözüm bu filmden. Neyse odaya girdim bir bayan anlattı korkulacak bir şey yok vajinal muayeneden bir farkı yok sadece ilaç verilirken biraz sancı hissedebilirsin dedi. Doktor geldi kendini kasmazsan daha net ve güzel sonuc olur dedi ilk basta biraz kastım kendimi okuduklarım neticesinde ne zaman canım yanacak diye bekliyordum çünkü. Bir aparat taktılar sanırım emin değilim ama öyle hissettim biraz baskı hissediyorsunuz ama öyle can yakan bir şey değil ilaç veriyolar hissediliyor ama ben bir sancı hissetmedim diyebilirim. Ve işlem bitmiş. Nasıl yani bitti mi diye sordum hatta.
Kısacası hiç gözünüz de büyütmeyin öyle ağrılı, can yakan bir şey değil kesinlikle. Ama şu da olabilir eğer sizin acı eşiğiniz çok çok düşükse onu bilemem. Oldukça rahat bir işlemmiş. Çok kızdım kendime bu kadar gözümde büyüttüğüm için.
İNŞALLAH bir faydam olmuştur sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?