RAHIM FILMI VE MERAK EDILENLER

Sag tupde ilaci hissetmedim bile acikmis solda cok az bi tikaniklik var ama acildi ddi doktor ikisindede suan bi problem yok dediler ama az.tilaniklik varsa nasil ndn aciliyo onu anlamadm ilac ayni zmn da tedavi yapiomus sanirim :) ama genel olarak bi sorun yok cok sukur
sevindim canımm evet verilen sıvı tıkanıklık yapışıklık varsa haff derecede onları açıyormuş hadi geçmiş olsun

aynen yani bir de ,gerçekten denildiği gibi öyle ağrılı bir işlem değil yazmış yani biz yalan mı söylüyoruz anlamadım ki..ağrı çekmeyen çeken hakkında bu kadar rahat nasıl konuşabiliyor çok ilginç

Sana yalan söylüyosun diyende yok sorununu küçümseyende yok..konunun başlığı rahim filmi ve merak edilenler bende kendi yaşadığımı anlattım seni küçümseyerek anlattığımıda düşünmüyorum senden önceki konuları okudum ve korkarak gittim canımında acımadığını belirttim herkesin durumu farklı oluyor diyede belirttim sizin durumunuzu bilemeyeceğimide belirttim burda şimdi konunun başka yerlere gitmesine ne gerek var? Burda seni küçümsemedim he öyle bir şey üzerine alındınsa kusura bakma benim anlatmak istediğim herkesin durumu farklı geçmiş olsun canın yanmış keşke olmasaymış ama canı acımayanlarda oluyo benim gibi ön yargılı gitmeyin demek istedim

Sana yalan söylüyosun diyende yok sorununu küçümseyende yok..konunun başlığı rahim filmi ve merak edilenler bende kendi yaşadığımı anlattım seni küçümseyerek anlattığımıda düşünmüyorum senden önceki konuları okudum ve korkarak gittim canımında acımadığını belirttim herkesin durumu farklı oluyor diyede belirttim sizin durumunuzu bilemeyeceğimide belirttim burda şimdi konunun başka yerlere gitmesine ne gerek var? Burda seni küçümsemedim he öyle bir şey üzerine alındınsa kusura bakma benim anlatmak istediğim herkesin durumu farklı geçmiş olsun canın yanmış keşke olmasaymış ama canı acımayanlarda oluyo benim gibi ön yargılı gitmeyin demek istedim
sorun değil ama siz sanırım filmden çıkıp buraya gelip sizi korkutanlara kızdığınız için böyle konustunuz o yüzden cümlelerinizde o yöndeydi ki bende haliyle sinirlendim ve emin olun ben çok yumuşak başlı bi insanım dokunduysa siz biraz sert ifade etmişsiniz kendinizi.. sorun değil geçti gitti.. dediğim gibi zaten çoğunun canı yanmıyor size diğer canı yanan azınlık denk gelmiş yorumlarda ..bende buradaki yorumları okuyarak dr uma anastesiz olsun çok az acıyormuş dayanırım diye ısrar ettiğim halde o anestezili yaptı dayanamazsın dedi demek ki biliyordu ya tıkanık olabileceğini ya da makinin durumunu..

sorun değil ama siz sanırım filmden çıkıp buraya gelip sizi korkutanlara kızdığınız için böyle konustunuz o yüzden cümlelerinizde o yöndeydi ki bende haliyle sinirlendim ve emin olun ben çok yumuşak başlı bi insanım dokunduysa siz biraz sert ifade etmişsiniz kendinizi.. sorun değil geçti gitti.. dediğim gibi zaten çoğunun canı yanmıyor size diğer canı yanan azınlık denk gelmiş yorumlarda ..bende buradaki yorumları okuyarak dr uma anastesiz olsun çok az acıyormuş dayanırım diye ısrar ettiğim halde o anestezili yaptı dayanamazsın dedi demek ki biliyordu ya tıkanık olabileceğini ya da makinin durumunu..
Ya aslında yorumlara kızdım evet ama sizi kıracak şekilde yazmadım diye düşünüyorum yani tepkim size değil herkesin bünyesi farklı oluyo demek istedim ama yanlış bi anlaşılma oldu..aslına bakarsan ben ağlayarak gittim vazgeçmeyi bile düşündüm narkoz için yalvardım ama yapmadılar eşimde hemşir o da izin vermedi boşuna diye..rahimde yaralar var dedi doktor ama o şekilde bile canım acımadı gerçekten bünyeden bünyeye değişiyo özeldeki doktorlar dayanamazsın narkoz al dedi kafam karışmıştı devlet hastanesine gittim özeller para için bu oyunu hep yapıyo dedi ve ben bi ikilem içerisinde girdim filme..çok şükür sonuç açık çıktı ama yine çocuk yok yine yok

Ya aslında yorumlara kızdım evet ama sizi kıracak şekilde yazmadım diye düşünüyorum yani tepkim size değil herkesin bünyesi farklı oluyo demek istedim ama yanlış bi anlaşılma oldu..aslına bakarsan ben ağlayarak gittim vazgeçmeyi bile düşündüm narkoz için yalvardım ama yapmadılar eşimde hemşir o da izin vermedi boşuna diye..rahimde yaralar var dedi doktor ama o şekilde bile canım acımadı gerçekten bünyeden bünyeye değişiyo özeldeki doktorlar dayanamazsın narkoz al dedi kafam karışmıştı devlet hastanesine gittim özeller para için bu oyunu hep yapıyo dedi ve ben bi ikilem içerisinde girdim filme..çok şükür sonuç açık çıktı ama yine çocuk yok yine yok
olur inşallah rahim filminden sonra hamile kalanlar çok ama iş onla bitmiyor malesef kısmet her şey rabbim hayırlısnı versn derim her zaman

Valla kizlar benim canim cok acidi anesteziliydi bir de dusunun bir hafta kanamam oldu pihtili sekilde adet agrisi gibiydi ama iki gun surdu gelelim sonuca ikiside actik dedi doktor sol biraz kapali gibymis minimal gecmis sorun yok sag acik sol hafif kapaliymis eger acilmasaymis tup bebege yonlendiriyorlar birisi sormus yukarda enfeksiyon kapmisim nerden kaptim bilmiyorum aklimi kurcalayan o doktor kendiliginden gebe kalirsin dedi ama bilmiyorum moralim sifirdi asilama yapalim dedim mi dedi yo demediniz dedim adet olursan gel dedi bizde tatile ciktik suan cocuk tan uzaklastim azda olsa moral bulmak istiyorum bizim taraftan catir catir doguruyorlar bende boyle oldu hayirlisi olsun

Haninlar HSG den yapilinca kac gun sonra iliski oluyor? Doktor bununla ilgili bir sey demedi bana.

Haninlar HSG den yapilinca kac gun sonra iliski oluyor? Doktor bununla ilgili bir sey demedi bana.
benim dr 1 hafta demişti ki zaten 1 haftaya kanamam anca geçti..kimi dr 3 gün diyor ve korunmak gerekiyor diyor o ay hamilelik olmasın eğer olursa alınan radyasyondan bebek etkilemesin die.. ama benim dr um öyle bir şey dememişti dr una sor bence

DUOTE="WOLFROG, post: 42175466, member: 301844"]Haninlar HSG den yapilinca kac gun sonra iliski oluyor? Doktor bununla ilgili bir sey demedi bana.[/QUOTE]
Doktorum bana da bisey demedi ama iki snra yaptm bn cunku hsg den snra hamile kalma sansi artiyo die internetten arastirip baktm hsg den sonra iki gun iliski yapmayin ve iki gun banyo yapmayin dedigi icin bn iki gun snra yaptm netten sende bi arastir iatersen

rahim filminden sonra ilk adetimi oldum içim temizlensin inşallah bu ay olur bir de kaç yıllık evlisiniz kaçıncı deneme bu benim 1 yıllık evliyim ama nisandan bu yana deniyoruz olmadı tüpler tıkalıymış birde açtılar

rahim filminden sonra ilk adetimi oldum içim temizlensin inşallah bu ay olur bir de kaç yıllık evlisiniz kaçıncı deneme bu benim 1 yıllık evliyim ama nisandan bu yana deniyoruz olmadı tüpler tıkalıymış birde açtılar
Ben de iki senedir deniyorum olmuyor hic bir sorunum yokmus butun testlerimi yaptrdm bn hersey normal cikti sabredip bekliyeceksinjz ddi doktor.. İnsaallah rabbim banada sanada isteyen herkese nasip eder anne olmayi...

selam tüplerimin açık olmasından dolayımı dır yoksa kişeye göre değişen birşey midir bilemiyorum ama bence anestezi gerektirecek bir durum değil nasıl ki adet sancımız oluyor tıpkı onun gibi 3 sn anca sürüyor çok basit bir işlem
aynen canım bende anestezisiz çektirdim 3 sn bile hissetmedim hatta eve yürüyerek geldim ve evdede hiç yatmadım ama benim açık çıkmıştı ondan olabilir yada kişiden kişiye de değişebiliyor olabilir, yada hsg çeken kişidende kaynaklana bilir, benim yengemde çektirmişti o ağrıdan kıvranmıştı bende çok korkmuştum ama korktuğum gibi çıkmadı ...

ben ocak ayında hsg çektirmiştim.mart ayında hamile kaldım.ayrıca klomen ve çatlatma igneside kullanmıştım.hsg çekilirken hiç acı duymadım. 5 dk da bitti.kanallarımda açıkmış çok şukur.işten çıkıp ogle arasında gitmiştim işlem bitince tekrar işime döndüm.sadece birkaç damla kanamam oldu o kadar.korunma olayınıda doktora sordum.hamile kalmak için bu filmi çektiriyorsunuz niye korunacaksın manyak mısın demişti.hsg 6 ay etkili olabiliyormuş.

Hsg çektirirken zorlanmadan çektiren hanımlar vallahi çok şanslısınız, ben çok zorlandım öyle üç beş saniye falanda sürmedi , ağlayarak bitti işlem ve epeyde kanamam oldu, hsg sonrası hamile kaldım, tüplerim den biri tamamen diğeri kısmen açık çıkmıştı ama Dr rahim işlem sırasında kaslmş tüpler kapalı değil demişti hala kafamı karıştırır diğer Dr ameliyat günü vercekti, anlycanz nasip böyleymiş çektiğim acıya değdi ne yapalım bebiş için bu çilekler. ..

Hsg çektirirken zorlanmadan çektiren hanımlar vallahi çok şanslısınız, ben çok zorlandım öyle üç beş saniye falanda sürmedi , ağlayarak bitti işlem ve epeyde kanamam oldu, hsg sonrası hamile kaldım, tüplerim den biri tamamen diğeri kısmen açık çıkmıştı ama Dr rahim işlem sırasında kaslmş tüpler kapalı değil demişti hala kafamı karıştırır diğer Dr ameliyat günü vercekti, anlycanz nasip böyleymiş çektiğim acıya değdi ne yapalım bebiş için bu çilekler. ..

Canım benim doktor canımı çok yakmıştı özel hastaneydi ama hayvan gibi davranıyordu bende şikayet ettim çok merak ediyorum acaba korktuğunuz kadar zor bişey mi bir gün sırf meraktan kendime taktırıcam falan dedi bende sinirlendim ben her gün çektirmiyorum bu filmi bilmediğim bir ortam ve gerginim üstelik biraz nazik olabilirsiniz bu özeni görmeyeceksem özelde ne işim var demiştim resmen hayvan gibi acele acele davranıyordu neymiş yukarıda hastası varmış ben neyim dedim yanımdaki teknisyen elimi tuttu sakinleştirdi teselli etti biz hemen içeri geçeceğiz sakın kıpırdama 2 3 sn sürmez dedi sadece karın bölgemde ağrı oldu adet sancısı gibi sonra çok ağrım olmadı bir kaç gün kanama oldu enfeksiyon durumu için antibiyotik yazıldı o kadar

Back
X