RAHIM FILMI VE MERAK EDILENLER

Rahat ol canim kasma yeterli
bakalım canım salı günü adetim geciktiği için Atatürk araştırmaya gideceğim doktor rahim filmi çekinmek istediğimi söyleyeceğim olmadı özelleri iyice araştırayım uygun hangisi diye

EVET cnm zorlu bir süreç sabır gerek güçlü olmak gerek ne kadar zamandır çaaba gösterenlerdensiniz cnm bu arada anladığım kadarıyla senin önce hormonlarını düzenlemek gerek triod çok meşhur bir hormondur hamililigi etkiler bence önce onları düzene sok öncelikle sonra rahim filmi için sana erken gibi geldi tabi doktorunla hepsini konuşursun bende bugün gidicem çekilmeye hiç ilgimi çekmiyor hatta korkuyorum ama mecbuurrrr :))))

Benim bir bebek kaybım oldu (kalp atımı durması sonucu kürtaj) şimdi 3 aydır deniyorum. İki hormonun da yüksek çıktı, ikisi de hamilelik ile doğrudan ilgili. Zaten rahim filmini doktorumla hiç konuşmadık, dediğiniz gibi hormonları düzene sokmakla başlarız zannediyorum, gerekirse rahim filmi. İnanın öğleden sonra iş yerinden izin alacağım onu bile artık sorun ediyorum... Daha doğrusu zaten izin sorun oluyor, ben de rahat olamıyorum, açıklama yapmak istemediğim için... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

rahim filmi ni kafasına takan arkadaşlar, hiç düşünmeyin korkmayın da, kafanız rahatlıyor en başta, tuplerde sıkıntı varsa simdiden tedavıye başlanır, yoksa da tedavının tonu degısır, en onemlısı kafanız rahat olur. ...

Benim bir bebek kaybım oldu (kalp atımı durması sonucu kürtaj) şimdi 3 aydır deniyorum. İki hormonun da yüksek çıktı, ikisi de hamilelik ile doğrudan ilgili. Zaten rahim filmini doktorumla hiç konuşmadık, dediğiniz gibi hormonları düzene sokmakla başlarız zannediyorum, gerekirse rahim filmi. İnanın öğleden sonra iş yerinden izin alacağım onu bile artık sorun ediyorum... Daha doğrusu zaten izin sorun oluyor, ben de rahat olamıyorum, açıklama yapmak istemediğim için... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
cnm ya hormonlarda benim de prolaktin yüksekti göğüslerden süt geliyodu neyse ilaç kullandım onu düşürdük çünkü gebeliği engel, sonra yumurtlama takibi yaptık çatlatma iğnesi oldum tutmayınca doktorum bekletmeden rahim filmi istedi çünkü ben daha önce sezaryan olduğum için rahimde yapışıklık olabilir dedi buna kürtaj da dahil bence rahim filmi çektirmekte fayda var hem herşey net en azından sorun varsa biliyorsun yani

cnm ya hormonlarda benim de prolaktin yüksekti göğüslerden süt geliyodu neyse ilaç kullandım onu düşürdük çünkü gebeliği engel, sonra yumurtlama takibi yaptık çatlatma iğnesi oldum tutmayınca doktorum bekletmeden rahim filmi istedi çünkü ben daha önce sezaryan olduğum için rahimde yapışıklık olabilir dedi buna kürtaj da dahil bence rahim filmi çektirmekte fayda var hem herşey net en azından sorun varsa biliyorsun yani

Anladığım kadarı ile tüp tıkanıklığı, yapışıklık gibi sorunların tespitini SADECE rahim filmi ile yapabiliyoruz. (gibi algıladım ) Bunu söylediğiniz iyi oldu, prolaktinimi düşürürsek ve yine sonuç alamazsak bunu doktorum ile konuşacağım... Teşekkür ederim.

Anladığım kadarı ile tüp tıkanıklığı, yapışıklık gibi sorunların tespitini SADECE rahim filmi ile yapabiliyoruz. (gibi algıladım ) Bunu söylediğiniz iyi oldu, prolaktinimi düşürürsek ve yine sonuç alamazsak bunu doktorum ile konuşacağım... Teşekkür ederim.
şöyle diyim daha önce gebelik oluşmuş düşüklede sonuçlansa oluşmuş bir gebelik varsa tüpler tıkanık çıkmaz çok büyük ihtimal.. yapışıklık evet genelde rahim filmiyle anlaşılıyor benim doktorum belki varsa küçük tıkanıklıklar onlar da en azından verilen basınçlı ilaçlı su ile açılabilir diye de rahim filmi istedi belki açılan yer oldu bilemiyorum ama filimde görünen kara lekenin açılmadığı kesin malesef., onun için de histeroskopi dedi bu ayda gebelik için şansımı denicem bir daha ki adet bitimi olucam tedavi çünkü araştırdığım kadarıyla gebeliğe engel,,,, sizde ilaçlarla yani hormonlarınızla çok oynamayın bence tabi doktorunuza bağlı,,

Ben şuanda sadece dostinex kullanıyorum, prl düşsün diye. Zaten benim doktoruma şunu yapalım bunu yapalım diye gittiğimde bana kızıyor, interneti sana yasaklıyorum diyor :))

Bana ve Allaha güven, ben ne gerekiyorsa zamanı geldiğinde söyleyeceğim sen neden evham ediyorsun diyor, hocam yaş 30 diyorum, ooo daha çok varmış diyor... :)))

Ama aklımda bulunsun istiyorum, o yüzden bilgileriniz çok faydalı oldu benim için.

Ben şuanda sadece dostinex kullanıyorum, prl düşsün diye. Zaten benim doktoruma şunu yapalım bunu yapalım diye gittiğimde bana kızıyor, interneti sana yasaklıyorum diyor :))

Bana ve Allaha güven, ben ne gerekiyorsa zamanı geldiğinde söyleyeceğim sen neden evham ediyorsun diyor, hocam yaş 30 diyorum, ooo daha çok varmış diyor... :)))

Ama aklımda bulunsun istiyorum, o yüzden bilgileriniz çok faydalı oldu benim için.
anlıyorum seni benimde yaş 31 ve zaman geçiyor benden küçüklerin 2. çocuğu oldu yaa :))) doktora göre normal tabiii işte ama her ay hüsran yaşamak çok zor yaa..
doktorumuza güvenmekten başka şansımız yok ama şöyle anlatayım sana ben 3 ay önce hafif bir ara kanama yaşadım hayatımda ilk defa tabi yine bebiş deniyoruz, hemen dr gittim dedi ki rahim ağzında yara var adet bitimi gel yakalım dedi, spermlerin geçisini engeller dedi. ben gitmedim başka dr gittim baktı dedi yara mara yok rahimde polip var gel bunu alalım adet bitimi yine :)) yine korktum gitmedim. şimdiki dr ma gittim hiçç bişi yok dedi yok dedim dr var bende polip var hatta 1,5 cm dedim bana güldü cünkü önceki dr bana bu rakamı vermişti,,, neyse bu dedi bişi yok yumurtlama takibi yapalım dedi, yaptık ilk ay işte çatlatma iğnesi falan ama olmadı, sonraki ay beklemeye gerek yok dedi rahim filmi dedi, çektim ve yapışıklık çıktı zaten görünüyor filmde ister hemen yapalım ister bu ay bekle dedi, ben rahim filminin etkisi olmuştur belki hayalıyle bu ay denedim şimdi bekleme sürecindeyim regl olursam bitimi gidicem :) bundan eminim cünkü kendi gözümlede gördüm yapışıklığı ki bu dr da güveniyorum diğerleri gibi hemen gel işlem yapalım demedi bana, hatta ben diyorum eşimden sperm testi iste falan diye yok diyor daha ona erken boşa para harcamak olur diyor :)))

filmden sora ilk denemeniz mi cnm benimde öyle geçen çarşamba rahim filmi olmuştum bir hafta oldu, şimdi denedik ve beklemedeyiz ya ama benim rahimde yapışıklık çıktı sende nasıldı rahim filmi
evet ilk denememiz oluyor filmden sonra beklemedeyiz :D rahim tüplerim kapalıymış açmışlar

Kızlarrr..İki kez doğal yolla hamile kaldım, hemde 4 ay arayla maalesef ikisini de kan pıhtılaşması yüzünden aynı haftalarda kaybettim.Sonra zırt diye hamile kalabilen ben kalamaz oldum.Benim zorumla doktoru rahim filmi çekmeye ikna ettim.Anestezi ile çektirdiğim filmin sonrasında tek bir acı,kanama vs. yaşamadım.Çok kolaydı yani herşey, uyudum uyandım...Ve film çekilirken görüldü ki rahimde yapışıklık olmuş ve bunun sebebi ikinci kürtajda yapılan işlem hatası.Çok şükür film çekilirken yapışıklık açıldı ve 28. günde ben yine regli oldum.Kaç aydır damla damla gelen kanamam bu ay normale döndü.3. günümdeyim ve dün puregon 50 ye başladım.Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebişler versin..
UMUTSUZ OLMAK YOK KIZLAR.... :KK49::KK49::KK49:

Selam arkadaslar Allahin izniyle bugun rahim filmi cekildim oncelikle surdan baslayayim ozel bir hastanede iki ay boyunca klomenle yumurtam olustu buyudu igneyle catlatildi o gunler kacirilmadi ama gebelik olusmadi ilaclarin etkisi zaten tartisilmz bende surekli ilac almaktan yoruldum ve baska bir ozel hastaneye gittim hikayemi anlattim rahim filmi cekildimi sordu hayir dedim doktorda hic bisey yaplmadan ilac verilirmi diye kizdi digerine herneyse anestezili onerdi cok arili oluyomus fiyati 600 tl kabul ettik bugun oldum cok korktum amelyathme gibi bi yere ilk kez girdim ilac verdiler tik gitmisim hatirlamiyorum ama uyandigmda adet agrisi gibi agri hala devam ediyo kanamada dahl iki gun boyle olurmus iliskiye girme dedi iki tupumde tikaliymis cok sukur acmis doktorum adetinde gel dedi klomen vermedi bu ay dinlen kendiliginden gebede kalabilirsin dedi pcos var yumurta tembelligi yapiyormus cok sukur evdeyim yatiyorum filmi cektirecekler anestezili cektirsinler tavsiyem cok agrim var hala digerini dusunemiyorum icinizi ferah tutun bebeginiz olmadiysa hala bi rahim filmi cektirin
Canim sende benim gibiymişsin. 2kere klomen işe yaramadı ve yarın rahim filmi çektireceğim. Ve pcos var düzenli adet olmuyorum. Sen kendiliğinden mi hamile oldun?doktor rahim filmi çekin o ay korun sonra aşılama dedi. Ama ben bir hafta korunup sonra ilişkiye devam edeceğim. Belki kendiliğinden olur diye

Back
X