Nurse9535 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2020 1.100 920 123 29 13 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgee1 #21 Fyprk .!.: Evet 4 yaşına girecek şimdi ikinciyi istiyoruz yine uğraştırıyor :) korkmayın sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah teşekkür ederim
Fyprk .!.: Evet 4 yaşına girecek şimdi ikinciyi istiyoruz yine uğraştırıyor :) korkmayın sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah teşekkür ederim
P pandaca Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2024 103 22 13 24 17 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgee1 #22 Bilgee1 .!.: Bilgi sahibi olan kimse yok mu arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bilgee1 .!.: Böyle yorumları görünce çok seviniyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı da başımıza Genişletmek için tıkla... Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bilgee1 .!.: Bilgi sahibi olan kimse yok mu arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bilgee1 .!.: Böyle yorumları görünce çok seviniyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı da başımıza Genişletmek için tıkla... Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
F fatmanaz dizlek Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2025 275 57 13 32 3 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgee1 #23 pandaca .!.: Ben anestezili rahim filmi çekildim adetim bittikten 3 gün sonra temiz çıktı 1 ay sora da hamile kaldım allahın izinizle 20 gün sora kızım doğacak Genişletmek için tıkla... Ücret ne kadar almışlardı acaba
pandaca .!.: Ben anestezili rahim filmi çekildim adetim bittikten 3 gün sonra temiz çıktı 1 ay sora da hamile kaldım allahın izinizle 20 gün sora kızım doğacak Genişletmek için tıkla... Ücret ne kadar almışlardı acaba