Rahim filmi ve sonuçlarını paylaşmak isteyenler

sama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
125
0
46
38
Gaziantep
merhaba bayanlar geçen hafta hsg çektirdim.Doktor bir tüp açık digerinde basınç ve daralma var dedi bu cumaetesi gideceğim tekrar bir bildiğiniz var ise yazarsanız sevinirim

merhaba bayanlar geçen hafta hsg çektirdim.Doktor bir tüp açık digerinde basınç ve daralma var dedi bu cumaetesi gideceğim tekrar bir bildiğiniz var ise yazarsanız sevinirim

selam canım gecmiş olsun bende 19 kasımda cektirdim 2 tüpümde acık ve gayet iyi durumdaydı benim tek sorunum film sonrası enfeksiyon kan zehirlenmesi oldu niye oldu bilmiyorum ama 1 ay dogum kontrol hapı verdi oda yarın bitiyoo adet olunca doktora gidicem hiçbir sorunum yoktu ama şimdi korkuyorumm

bende 2 gün önce çekildim ,çekimden 2 gün önce antibiyotik kullanmaya başladım ,çekimden sonrada bitene kadar kullan dedi doktorum .

Çok şükür tüplerim açık ve temiz çıktı ,ancak rahimde üstten hafif baskı var dedi ,hamileliğe engel değil ,ama hamilelikte düşük riski olabilir dedi. Yani rahmim kalp şeklindeymiş .:26: Gerçi rahmin büyük büyük ihtimal sorun yaratmaz dedi ,hayırlısı artık .

Arkadaşım sen antibiyotik kullanmadın mı ,büyük ihtimal kullanmadığın için enfeksiyon olmuşşundur .

Back
X