Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında korkulacak hiçbir şey yok. Ben anestezi olmadan çekilmiştim çok rahat geçti öncesi de sonrası da. Ama tüplerin tıkalı olma ihtimaline karşı anestezi alabilirsin. O da 10-15 dakikalık bi uykuymuş yani çok zorlamaz senimerhaba bayanlar onumuzdeki hafta rahim filmi cektiricem rahim filmi cekenler anestesisiz cok agri oluyormu ve sonrasinda ne olucak bilgi verirmisiniz korkuyorumda aslinda neyle karsilasacagimi bilmek istiyorum
ben sankiurfada metrolife hastanesinde cektircegim doktor asilamadan once rahim filmi cekelim dedi belki tikaniklik vardir varsa asilamada basarisiz olabilir dediMerhaba bende çekilmem gerekiyor.
Nerede çekiliceksiniz acaba ?
tüpler tikaliysa o an mi aciyorlar acabaAslında korkulacak hiçbir şey yok. Ben anestezi olmadan çekilmiştim çok rahat geçti öncesi de sonrası da. Ama tüplerin tıkalı olma ihtimaline karşı anestezi alabilirsin. O da 10-15 dakikalık bi uykuymuş yani çok zorlamaz senisonrası ise rahat ben dönüşte market alışverişi yapmıştım :)
Canınız acıdı mı ?ben sankiurfada metrolife hastanesinde cektircegim doktor asilamadan once rahim filmi cekelim dedi belki tikaniklik vardir varsa asilamada basarisiz olabilir dedi
Acımıyor canimCanınız acıdı mı ?
merhaba daha olmadim pazartesi gunu saat 2 de olucam olduktan sonra bilgi veririm size de allah hepimize evlat nasip etsinCanınız acıdı mı ?
Korkmanıza hiç gerek yok 4 gün oldu bende çektirdim anestezi almadım hafif kasık ağrısı oluyor zaten ağrı olacağı zaman doktor hafif ağrın olacak diyor ve 10 saniyelik falan bı ağrı dayanilmayacak kadar değil sonrasındada hiç ağrım olmadımerhaba bayanlar onumuzdeki hafta rahim filmi cektiricem rahim filmi cekenler anestesisiz cok agri oluyormu ve sonrasinda ne olucak bilgi verirmisiniz korkuyorumda aslinda neyle karsilasacagimi bilmek istiyorum
cok tesekkur ederm son dakka bakim bi dedim yorumunuzu gordm bakalim yarina ne olckKorkmanıza hiç gerek yok 4 gün oldu bende çektirdim anestezi almadım hafif kasık ağrısı oluyor zaten ağrı olacağı zaman doktor hafif ağrın olacak diyor ve 10 saniyelik falan bı ağrı dayanilmayacak kadar değil sonrasındada hiç ağrım olmadı
Allah yardımcınız olsuncok tesekkur ederm son dakka bakim bi dedim yorumunuzu gordm bakalim yarina ne olck
rahım filmi cektim arkadaslar beni o kadar korkutmuslardi ki iyiki anestezisisz cektim tamam agri oluyor ama bir anlik 3 saniye en fazla yani abartildigi gibi degil cektirenler korkmasinlar icinize rahmi one cikaracak bir alet takiliyor sonrasinda bir kereden ilac fişkirtiliyor tazikli o sirada aci demiyimde yanma hissi oluyor ama cok anlik sonrasi kalktim smdi yuruyorum eve dogruAllah yardımcınız olsun![]()
Maşallah canım ağrın olmamasına sevindim. O zaman tüplerinde de bir tıkanıklık yok..Sağlıklı bir şekilde evladını kucağına al inşallah.rahım filmi cektim arkadaslar beni o kadar korkutmuslardi ki iyiki anestezisisz cektim tamam agri oluyor ama bir anlik 3 saniye en fazla yani abartildigi gibi degil cektirenler korkmasinlar icinize rahmi one cikaracak bir alet takiliyor sonrasinda bir kereden ilac fişkirtiliyor tazikli o sirada aci demiyimde yanma hissi oluyor ama cok anlik sonrasi kalktim smdi yuruyorum eve dogruallah tez zamanda isteyen herkese hayirli evlat sasip etsin
Amiinn canım sonucunda ne çıktı pekirahım filmi cektim arkadaslar beni o kadar korkutmuslardi ki iyiki anestezisisz cektim tamam agri oluyor ama bir anlik 3 saniye en fazla yani abartildigi gibi degil cektirenler korkmasinlar icinize rahmi one cikaracak bir alet takiliyor sonrasinda bir kereden ilac fişkirtiliyor tazikli o sirada aci demiyimde yanma hissi oluyor ama cok anlik sonrasi kalktim smdi yuruyorum eve dogruallah tez zamanda isteyen herkese hayirli evlat sasip etsin
ön degerlendirme yapti acik gorunuyor kanallar dedi tam sonuc yarin cikacakmis ama sorun gorunmuyor dedi bakalim artkAmiinn canım sonucunda ne çıktı peki
insallah cnm cok tsk ederm olursa ilk bu mecrada oaylasicam cok guzel destek oluyorsnuz cok tsk edermMaşallah canım ağrın olmamasına sevindim. O zaman tüplerinde de bir tıkanıklık yok..Sağlıklı bir şekilde evladını kucağına al inşallah.
İnşallah güzel haberler alırsın canım bana hafif t şeklinde rahim ama gebeliğe engel değil doğallığını bozma taraftarı değilim yarım rahimle bile hamile kalanlar var ben seninkini normal kabul ediyorum dediön degerlendirme yapti acik gorunuyor kanallar dedi tam sonuc yarin cikacakmis ama sorun gorunmuyor dedi bakalim artk