RAHiM FİLMİ

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
88
34
merhaba bayanlar onumuzdeki hafta rahim filmi cektiricem rahim filmi cekenler anestesisiz cok agri oluyormu ve sonrasinda ne olucak bilgi verirmisiniz korkuyorumda aslinda neyle karsilasacagimi bilmek istiyorum

merhaba bayanlar onumuzdeki hafta rahim filmi cektiricem rahim filmi cekenler anestesisiz cok agri oluyormu ve sonrasinda ne olucak bilgi verirmisiniz korkuyorumda aslinda neyle karsilasacagimi bilmek istiyorum
Aslında korkulacak hiçbir şey yok. Ben anestezi olmadan çekilmiştim çok rahat geçti öncesi de sonrası da. Ama tüplerin tıkalı olma ihtimaline karşı anestezi alabilirsin. O da 10-15 dakikalık bi uykuymuş yani çok zorlamaz seni 🤗 sonrası ise rahat ben dönüşte market alışverişi yapmıştım :)

Tüpleriniz tıkalıysa ağrı yaşayabilirsiniz tabi bu da biraz şans işi tıkalı olduğu maalesef ki işlem esnasında anlaşılıyor..

Ben anestezi almadan çekilmiştim ve öyle anlatıldığı gibi ağrım olmamıştı fakat benden önce çektiren arkadaş acıyla bağırmıştı Doktor ona o an tüplerden birinin tıkalı olduğunu söylemişti ordan öyle aklımda kalmış..

Aslında korkulacak hiçbir şey yok. Ben anestezi olmadan çekilmiştim çok rahat geçti öncesi de sonrası da. Ama tüplerin tıkalı olma ihtimaline karşı anestezi alabilirsin. O da 10-15 dakikalık bi uykuymuş yani çok zorlamaz seni 🤗 sonrası ise rahat ben dönüşte market alışverişi yapmıştım :)
tüpler tikaliysa o an mi aciyorlar acaba

Merhaba tüpler tikaliysa çok kötü ağrı oluyo malesef benim tüplerim tikaliydi ve çok ağrılı geçti.

Korkmanıza hiç gerek yok 4 gün oldu bende çektirdim anestezi almadım hafif kasık ağrısı oluyor zaten ağrı olacağı zaman doktor hafif ağrın olacak diyor ve 10 saniyelik falan bı ağrı dayanilmayacak kadar değil sonrasındada hiç ağrım olmadı

Korkmanıza hiç gerek yok 4 gün oldu bende çektirdim anestezi almadım hafif kasık ağrısı oluyor zaten ağrı olacağı zaman doktor hafif ağrın olacak diyor ve 10 saniyelik falan bı ağrı dayanilmayacak kadar değil sonrasındada hiç ağrım olmadı
cok tesekkur ederm son dakka bakim bi dedim yorumunuzu gordm bakalim yarina ne olck

Allah yardımcınız olsun🙏
rahım filmi cektim arkadaslar beni o kadar korkutmuslardi ki iyiki anestezisisz cektim tamam agri oluyor ama bir anlik 3 saniye en fazla yani abartildigi gibi degil cektirenler korkmasinlar icinize rahmi one cikaracak bir alet takiliyor sonrasinda bir kereden ilac fişkirtiliyor tazikli o sirada aci demiyimde yanma hissi oluyor ama cok anlik sonrasi kalktim smdi yuruyorum eve dogru 🥰 allah tez zamanda isteyen herkese hayirli evlat sasip etsin

rahım filmi cektim arkadaslar beni o kadar korkutmuslardi ki iyiki anestezisisz cektim tamam agri oluyor ama bir anlik 3 saniye en fazla yani abartildigi gibi degil cektirenler korkmasinlar icinize rahmi one cikaracak bir alet takiliyor sonrasinda bir kereden ilac fişkirtiliyor tazikli o sirada aci demiyimde yanma hissi oluyor ama cok anlik sonrasi kalktim smdi yuruyorum eve dogru 🥰 allah tez zamanda isteyen herkese hayirli evlat sasip etsin
Maşallah canım ağrın olmamasına sevindim. O zaman tüplerinde de bir tıkanıklık yok..Sağlıklı bir şekilde evladını kucağına al inşallah.

Amiinn canım sonucunda ne çıktı peki

ön degerlendirme yapti acik gorunuyor kanallar dedi tam sonuc yarin cikacakmis ama sorun gorunmuyor dedi bakalim artk
İnşallah güzel haberler alırsın canım bana hafif t şeklinde rahim ama gebeliğe engel değil doğallığını bozma taraftarı değilim yarım rahimle bile hamile kalanlar var ben seninkini normal kabul ediyorum dedi

Back
X