Rahim filmi

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba. Aranızda beni hatırlayanlar çıkar belki. Doktora gittim bugün düşükten sonra o kadar ilaca rağmen adetim düzelmedi ve hamile de kalamadim. Ovulasyon testiyle takip ettim yumurta çatlamiyor.rahim filmi çekelim dedi Daha sonra aşılama yaparız dedi. Son ihtimal tüp bebek dedi. Yaşım 26 tüp bebek ihtimalini düşünmek bile istemiyorum İlk kez rahim filmi cektircem haliyle korkuyorum nasıl oluyor kızlar. Özel sağlık sigortası rahim filmini kapsıyor mu( özel hastane de yaptırcam). Yardımlarınızı bekliyorum

Bende özwl hastanede çektirdim 1000 liraya yakın ücret aldılar .. korkulacak kadar zor değil normalde anestezi yapıyolar ama ben kabul etmedim sadece ilaç salıyolar o birazcık acıtıyo hafifde kanama oluyo ben yaptırdım yarım saat sonra dışarda gezdim

Anestezi alırsanız bişey anlamadan olup bitiyor zaten ama devlette ilaçsız gectirirseniz çok olabiliyor kişiye göre . Ben 2 kez çektirdim devlette olan anestezi olmadığı için çok sancılı geçmişti ama özelde ki iyiydi korkmayın ne ağrı ne sızı oluyor sonra

Bende sizin gibi bir düşük yapmıştım. Düşük yapmış olmanız tüplerin açık olduğu anlamına gelmiyor mu? Rahim filmi tüplerin tıkalı olup olmadığını anlamak için değil mi

istanbuldaysan oldukça rahat çeken iki merkez var

hala çektirmediyseniz bende dün çektirdim kişiden kişiye hassasiyet değişir aneztezilik bir durum yok korkmayın . hafif adet agrısı gibi oluyor anlık ve sonra geçiyor işlem bitince hepsi geçiyor . hatta bende önceki bayan hiç bişey hissetmediğini söyledi benim sol tüpü görmek için biraz uğraştı doktor benimde ağrım o yuzden oldu ama hafif adet ağrısı gibi sadece . korkmayın herkesin hissi hassasiyeti gerçektende kişiye has oluyor hepimiz aynı anatomiye sahip değiliz sonuçta.

Bende yeni çektirdim İstanbul Şişli de echomarda iki dk bile sürmedi anesteziye gerek yok alttan muayene olabiliyorsan dedi hiç ağrı sızı olmadı çok ilgili personel dr Cevat bayrak ta o merkezde sonucumu gösterdim YouTube’da videoları var.800 TL çekim ücreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…