Rahim filmi

Ozlm255

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
21
7
1
27
Kızlar rahim filminden sonraki ikinci ayım ilk ay 10 gün erken oldu ayın 1 inde bu ay ise 3 gün geçiyor sizce test yapmalı mıyım adetim düzensiz her ay oluyor ama günü ya erken yada geç oluyor sizce yapsam mı hiçbir belirti yok ama

Kızlar rahim filminden sonraki ikinci ayım ilk ay 10 gün erken oldu ayın 1 inde bu ay ise 3 gün geçiyor sizce test yapmalı mıyım adetim düzensiz her ay oluyor ama günü ya erken yada geç oluyor sizce yapsam mı hiçbir belirti yok ama
sabırlı bırıysen 1 hafta daha bekle.:) belırtı aramana gerek yok keseyı gordukten sonra belırtım olmaya basladı.

Hm teşekkürler sabırsız biriyim ama düzensiz diye korkuyorum yapmaya da testi o yüzden beklemeyi düşünüyorum
cunku duzensız oldugunda 1 hafta gec yumurtlasan sımdı 3 gunluk gecıkme degıl 4 gun var adetıne dıye duzeltırız. yumurtlamaya bakıyor sonuc ıllakı. duzensız adette aslına stress yapmayacaksan ovulasyon testıyle takıp edıp yumurtlamayı gorup oana gore beklemek mantıklı ama bazı kısıler cok kafaya takıp hayrını gorucegıne daha da zararını goruyo.

cunku duzensız oldugunda 1 hafta gec yumurtlasan sımdı 3 gunluk gecıkme degıl 4 gun var adetıne dıye duzeltırız. yumurtlamaya bakıyor sonuc ıllakı. duzensız adette aslına stress yapmayacaksan ovulasyon testıyle takıp edıp yumurtlamayı gorup oana gore beklemek mantıklı ama bazı kısıler cok kafaya takıp hayrını gorucegıne daha da zararını goruyo.
Evet hayırlısı beklicem artık olmazsam yaparım testi

Kızlar benim gibi olan varmı bugün 5 gün geçiyor

Merhaba inşallah gecikme sonucu hayırlı haberler almışsınızdır 🤗 bir şey soracağım çekindiğiniz ilk ay korundunuz mu bir de anestezili mi çekindiniz?
Evet canım aldık şuan 5 haftalık bebeğimiz ilk ay korunma olmadı doktor söylemedi anestezili çektirdim evet benimki ilk ay tutmadı şuan ikinci ayımda tuttu

Back
X