Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada korunun felan demedi hatta ben yumurta tedavisi bile görüyorum bu ay
hadi inşallah canımm çok mutlu oldum ikiz ikiz olsun inşallah bat 7 ekim bakalım yarında kontrolüm var yumurtalar büyümüştür inşallah

Bana da mantıklı gelmedi pazartesi doktoruma soracağım

Bende de kanama oldu ama bir gün sürdü mesela sonraki günden itibaren ilişkiye girmiştik o ay hamile kaldım ama dış gebelikmiş sağ tüpüm patladı ameliyet oldum bu ay tekrar çektircem ilkini martta çektirmiştim ben bağırdım devlette çektirmişyim anestezi yapmadılar bu sefer özele gitmeyi düşünüyorum

Allah şifa versin canım benim çok şükür kimyasal gebelikti ikiside .Ben ikisinide özelde yaptırdım Ama sonraki çekilende rahim ağzım kapanmış nasıl olduysa çok acı çektim kesinlikle bu kez anestezili çekin Tüpünüz neden patladı acaba çokmu geç kaldınız

Doktorlar kese gördüğünü söyledi yanlış teşhis yüzünden geç kalındı

Kızlar Selam bende bugün hsg çekindim ama anestezi ile. Doktor tüplerin açık sıkıntı yok dedi korunmaya gerek yok dedi sordum ama kanamam var neden olabilir doktor 2 güne kesilir dedi ağrı sızı yok ama kanama devam ediyor. İnşallah bende hamile kalırım. Hiç ilaç ta vermedi

Bende de rahimcagzi darligi var rahim filmi cekilemedi acaba size oncesinde kas gevsetici filan verdiler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…