19 yaşında 1 yıldır gebe kalmaya mı çalışıyorsun gerçekten?
Neyse çektir hayırlı olsun. Rahim filmi çok önemli. Sorun varsa hemen histereskopi yapılır halledilir.
Korkma hiç. Rahim filmi cok önemli mutlaka yaptır. Benim rahmimde sorun varmış rahim filminde belli oldu sonra histereskopiyle düzeltildi. Hamile kaldım.daha önce başka bir doktorun yanına gitmiştim o doktor benden biyopsi istedi kötü birşeyler olduğundan şüpheleniyorum dedi ve rahimde şekil bozukluğu olduğunu söyledi doktorumu değiştirdim suanki doktorum biyopsiyi gerektirecek ve bu kadar korkutulacak bir şeyin olmadığını söyledi ama ben yinede korkuyorum
Korkma hiç. Rahim filmi cok önemli mutlaka yaptır. Benim rahmimde sorun varmış rahim filminde belli oldu sonra histereskopiyle düzeltildi. Hamile kaldım
Merhaba.Histeroskopi bana da dendi ama çok korkuyorum Genel anestezi ile mi yapılmak zorunda.Siz sıkıntı yaşadıniz miKorkma hiç. Rahim filmi cok önemli mutlaka yaptır. Benim rahmimde sorun varmış rahim filminde belli oldu sonra histereskopiyle düzeltildi. Hamile kaldım.
Hiç sıkıntı yaşamadım. Genel anesteziydi. Işlemden sonra 2 3 saat hastanede kaldım çıktım. Korkmayın. Keşke herkes histereskopi olsa.Merhaba.Histeroskopi bana da dendi ama çok korkuyorum Genel anestezi ile mi yapılmak zorunda.Siz sıkıntı yaşadıniz mi
Rahim delinmesi veya komplikasyon riski var diyor panik atagim var çok korktum.Hiç sıkıntı yaşamadım. Genel anesteziydi. Işlemden sonra 2 3 saat hastanede kaldım çıktım. Korkmayın. Keşke herkes histereskopi olsa.
Oturduğunuz koltukta aniden kalp krizi de geçirebilirsiniz.Rahim delinmesi veya komplikasyon riski var diyor panik atagim var çok korktum.
Evet orası öyle tabii.Siz nerede yaptırdınızOturduğunuz koltukta aniden kalp krizi de geçirebilirsiniz.
Özel Kocaeli Hastanesi'nde. Doktorum Eray Çalıskan'dı ama histerekopimi Bertan Akar yaptı.Evet orası öyle tabii.Siz nerede yaptırdınız
Teşekkür ederim.Bebeginizi sağlıkla kucağıniza almanızı dilerimÖzel Kocaeli Hastanesi'nde. Doktorum Eray Çalıskan'dı ama histerekopimi Bertan Akar yaptı.
Ben teşekkür ederim.Teşekkür ederim.Bebeginizi sağlıkla kucağıniza almanızı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?