RAHİM FİLMİ

pyrzaltnk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
372
132
33
29
Günlerdir internetten araştırıyorum o kadar korkutan kişiler var ki Allah onları bildiği gibi yapsın. Bu sabah yaptırdım ve alttan muayeneden asla bi farkı yok korkan araştıran olur umarım bu yazımı görür..

Süreci baştan sona anlatır mısın canım ben de 20sine randevu aldım aç gitmek mi gerek yanıma kıyafet vs bir şey almalı mıyım daha önce hiç ameliyat veya benzeri bir şey yaşamadım koluma çantamı alıp gidecek miyim

Süreci baştan sona anlatır mısın canım ben de 20sine randevu aldım aç gitmek mi gerek yanıma kıyafet vs bir şey almalı mıyım daha önce hiç ameliyat veya benzeri bir şey yaşamadım koluma çantamı alıp gidecek miyim
hiçbişey yapmana gerek yok alttan muayene gibi düsün kesinlikle kendini korkutma 2 dk bile sürmüyor.

Günlerdir internetten araştırıyorum o kadar korkutan kişiler var ki Allah onları bildiği gibi yapsın. Bu sabah yaptırdım ve alttan muayeneden asla bi farkı yok korkan araştıran olur umarım bu yazımı görür..
Benimde ayın 15 de randevum var. Herkes çok acıyor canın çok yanacak gibi şeyler söyledi . İnanın bu konuyu açmakla o kadar iyi yaptınız ki anlatamam. Çok sagolun. Çok korkmuştum

Benimde ayın 15 de randevum var. Herkes çok acıyor canın çok yanacak gibi şeyler söyledi . İnanın bu konuyu açmakla o kadar iyi yaptınız ki anlatamam. Çok sagolun. Çok korkmuştum
Bende araştırıp titreyerek girdim çıkınca öyle diyenlere çok küfrettim. Birilerine ulaşacağını düsünerek açtım içinizi ferah tutun hiçbişey yok 🤲

Bu yoruma çok çok sevindim çünkü ben de yaptırıcam korkuttular beni am şuan içim rahatladı çok teşekkürler.

Gördüğüm kadarıyla özelde yaptırmışsınız benim de çok şükür kolaydı öncesinde veya sonrasında bi ilaç kullanmam gerekmedi ve çıkınca gezmeye gittim 😌

Back
X