Rahim filmi

Dediğim gibi progesteron dan belli oluyor çatlayıp çatlamadıgı bende yumurta çatlatıcı iğne vuruldum bir hafta oldu hCG istedi 21 çıkti progesteron 28 çıktı yarın yine kan vericem iğne etkisinden mi yükseldi bilmiyorum doktor sanmam dedi ümitlendim
Bişey anlamadım bende ya 4 gün vardı günüme regl oldum 😔

Üzülme canım hayırlısı böyleymiş inşallah bir dahaki aya hiç moralını bozma Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın el alemin yanında eksik gözüktütmesin
Çok teşekkür ederim amin inşallah olcani düşünmüyorum tüpler açık degilmis geçiş yok diyor

Aynen canım bu sefer devlet Hastanesinde cektircem inşallah doktor tamm derse

Çeken doktora kızıyorum neden açılmayan biseye açıldı diyor anlamış değilim

Orda anestezi yapıyorlar mı çekilirken
Hayır anestezisiz çekildi ama tüplerin tıkalı olduğu için baya agrım oldu sıvı verince açılırksn agrı oldu mu dedi evet dedim açıldı dedi rahim agzım çok darmış tüm sıvı dışarı altı

Hayır anestezisiz çekildi ama tüplerin tıkalı olduğu için baya agrım oldu sıvı verince açılırksn agrı oldu mu dedi evet dedim açıldı dedi rahim agzım çok darmış tüm sıvı dışarı altı
Benimde hep dışına akti 3 kutu ilaç bitti

Merhaba çatlama igesinin üzerinden 1 hafta geçti doktor kontrolüne gittigimde hCG istedi 21 çıktu progesteron 28 çıktı sizce iğne etkisi mi doktor sanmıyprum iğne etkisi olduğunu dedi yarın yine kan vericem
inşALLAH bebişim seninle kalır tutunur Bayram hediyesi olsun 🤗

Back
X