Özelde ücretli tabiki. Ama doktorunun yönlendirmesi gerekiyor. Yani biz kafamıza göre rahim filmi çektiremiyoruz.Merhaba hanımlar rahim filmi ücretli mi bide işe yarayan var mi cevap verin lütfen 4senedir çocuğum olmuyor
Ben ozmn Özele gidim teşekkür ederimÖzelde ücretli tabii. Bildiğim kadarıyla devlette bayağı sıra bekliyorsun...Bu aylarca olabiliyormuş tam emin değilim. Yine de sen araştır. İşe yarayan bir şey tabii. Belki tüplerin tıkalı ondan olmuyor.Belki ilaçla açılacak...Belki başka bir durum var. Rahim filmi çok önemlidir.Mutlaka çektir.
Peki öyleyse neden çekmiyor doktor 4senedirÖzelde ücretli tabiki. Ama doktorunun yönlendirmesi gerekiyor. Yani biz kafamıza göre rahim filmi çektiremiyoruz.
Tatlım merhaba rahim filmi çektiren biri olarak tüm sorularini yanıtlayabilirimMerhaba hanımlar rahim filmi ücretli mi bide işe yarayan var mi cevap verin lütfen 4senedir çocuğum olmuyor
Doktorlara bakma onlar sevıyor ugrasmayı . Ben direk özeli aradım rahim filmi çektirmek istiyorum dedim adetın bitiminde ara iki gün sonraya randevu al dediler . regl bitti , aradım patır patır çektiler parana bakar özelde kimse sana bunu nie istiyorsun die sormuyor bile . devlet mıymıymıy aylarca rezil ediyorPeki öyleyse neden çekmiyor doktor 4senedir
Amin çok teşekkür ederim arkadaşıni da tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün eşim gitmek istemiyor nedenini bilmiyorum bende bşy yok diyo bende diyorum madem eminsin bizde bakalım bunlar normal şeylerTatlım merhaba rahim filmi çektiren biri olarak tüm sorularini yanıtlayabilirim
*Yapan doktor çok önemli, bulunduğun şehirde iyi araştır
- devlet konusunu bilmiyorum ama özelde ücretli sağlık sigortası benimki karşılamadı
- Doktorun yönlendirmesine gerek yok doğrudan Ben rahim filmi çektirmek istiyorumda diyebilirsin.
*Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle çektirdim, o arkadaşım da çektirmiş, ve eşinde sağlık yönünden problemler olmasına rağmen tam tüp bebek düşündükleri zaman hamile kaldı şu an çok tatlı bir bebişi var
*Sana tavsiyem eşin mutlaka doktora gözüksün sende de bir sıkıntı yok onda da bir sıkıntı yoksa rahim filmini çektirmende fayda var, ve temiz çıktı takdirde neden olmuyor kafasından çık akışına bırak göreceksin 6 ay içerisinde hamile kalma ihtimali çok yüksek zaten ama tabiki takdir Allah'tan sen elinden geleni yap
Rabbim kucağını doldursun
Devlette ücretsizMerhaba hanımlar rahim filmi ücretli mi bide işe yarayan var mi cevap verin lütfen 4senedir çocuğum olmuyor
Ben çok tavsiye aldım kim ne derse oraya gittim bir umutla her gittim yer yumurtan iyi rahmin temiz bir sikinti yok duphabaston yazıyorlar yolluyorlarDoktorlara bakma onlar sevıyor ugrasmayı . Ben direk özeli aradım rahim filmi çektirmek istiyorum dedim adetın bitiminde ara iki gün sonraya randevu al dediler . regl bitti , aradım patır patır çektiler parana bakar özelde kimse sana bunu nie istiyorsun die sormuyor bile . devlet mıymıymıy aylarca rezil ediyor
Mevzu siz hıc mi araştırmadınız 4 senedir ? Doktor ne diyor size 4 senedir mesela ?
Onu bilemem ki belki başka bir problem görmüştür. Doktora sordunuz mu neden hsg çekmediğini. Eşin doktora gitti mi ?Peki öyleyse neden çekmiyor doktor 4senedir
Eşim ben baktırmam diyo bende bşy yok diyoEşin kontrol ettirdi mi kendini?
Galiba eşimde sorun var ama kabullenmiyoOnu bilemem ki belki başka bir problem görmüştür. Doktora sordunuz mu neden hsg çekmediğini
Ücretsiz ama galiba onlar anestezi yapmıyorDevlette ücretsiz
Eşin mutlaka doktora gitmeli bu şart. Yoksa sen 100 kere de hsg çekilsen boşGaliba eşimde sorun var ama kabullenmiyo
Nasıl ikna edecem bilmiyorumEşin mutlaka doktora gitmeli bu şart. Yoksa sen 100 kere de hsg çekilsen boş
Lütfen kafana göre de hsg çektirme. Nadir de olsa hsg nin de zararları var. İçine sinmiyorsa doktor değiştir ama mutlaka eşini doktora götürGaliba eşimde sorun var ama kabullenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?