- 27 Ekim 2016
- 159
- 69
- 18
- 33
Çok güzel bir haber bu Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn bu arada ilaçlı olana mı girdinizBeklenmeyen sürpriz hamileyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bir haber bu Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn bu arada ilaçlı olana mı girdinizBeklenmeyen sürpriz hamileyim
Yaa :) okadar çok mutlu oldum ki Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin darısı hepimize ..Beklenmeyen sürpriz hamileyim
Bende geçtiğimiz yaz rahim filmi çektirdim hiç korkmayın kasmayın benim çok hafif ağrı oldu. Çok ağrı olsa da dayanmaya çalışın.
Ben hsg çekildikten hemen sonra hamile kaldım şükürler olsun allah herkese nasip etsin .
Hsg den snra hafif kanamam oldu hemen geçti . Biz 1 gun snra iliskiye başladık 2 3 günde bir ilişkiye girdik o ay ve çok şükür oldu m darısı isteyen herkese inşallah
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim. Birkaç soru ile rahatsız edeceğim. Ne kadar süredir bebek istiyordunuz? Kaç yaşındasın? Öncesinde klomen-çatlatma iğnesi tedavisi oldun mu?
2 yıldır istiyorduk . Öncesinde klomen tedavisi oldum sadece klomen ilacı kullandm kimyasal gebelik oldu duştu . İkinciye tekrardan klomen kullandım ve çatlama iğnesi de kullandım ama negatif olmadı. Snra 2 ay snra hsg çekildim ve oldu şükürler olsun. 24 yaşındayım
31 çok guzel bi yaş en doğurgan yaşlardan birisi. Insallah olacakTeşekkür ederim cevaplar için. Ne güzel yaş olarak da avantajlısın. Bizim de 1.5 yıla yaklaştı bebek düşüncemiz ama ben 31 oldum bu arada. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. Benim de birkaç denemeden sonra rahim filmi var sırada. Doktorum öyle söyledi.
Merhaba arkadasim. Rahim filminden sonra hamile kalmak sakincalu degilmi. Ben de cok marak ediyorum daBende bu ayın başında cekinmistim ama malesef olmadı. Çok umitliydim ama![]()