Rahim filmi

eylull45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
126
28
98
Arkdslar rahim filminden sonra hamile kalan varmi ilk aydan hamile kalmann bir tehlikesi varmi

Ben öyle kaldım nasıl bir tehlikesi olacak ki? Bir sürü insan var Hsg den sonra hamile kalan, hamile kalmak için özellikle hsg çekilen hiçbir zararı Yok.

Bende oyle kaldm canm ilk aydan mi kaldn baska bir forumda dusukle sonuclanyo yazmslar korktum

hanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..

Bnde çektircem adetten snra. Bu ay adetim sökülmediğinden tarlusal kullanıyorum. Var mı ilk aydan hamile kalan ya bi umut olur bana lütfen

Kız z yapsana testi bana merak bastı şimdi

Hamile misin canm gözun aydın allahm saglıklı bir sekilde kucagna almayı nasip eder insallah bende 20 subatta rahim filmi cekildim sen benden bigun sonra

Ay maşallah maşallah rabbim hayrlı etsn

Bende çekildiğim ay hamile kaldım kimse sakıncası olur demedi valla bana

Bana saglık ocagında ki doktor sakıncalı dedi canm bi sey bildikleri yok doktoruz dye otrmuslar oraya korkuttu strese soktu beni
Sakıncası olsa doktorum korunma verirdi herhalde hamileyim dediğimde rahim filmi işe yaramış demek ki dedi

Ocak ayında çekindim bende biraz ağrılı oluyor o kadar 10 dk ya yakın sürdü sanırım benim ki.

Şubat ayında klomen kullanıp oviterelle iğnesi vuruldum yüne birşey olmadı.

Allaha şükür hiçbir sorunumuz çıkmadı doktoruma gittim bugün yumurtalıklarıma baktıktan sonra c.tesi gününe iğne verdi tekrar bu ayda olmazsa önümüzdeki ay farklı birşeyler deneyecekmiş.

Hiçbir sorun olmuyor kızlar çektirmeniz daha iyi tüpleriniz kapalıysa da açılır daha iyi içinizi temizler

Aynen canm tıkankları aciyor tupleri acyor allahm sanada hayrlı bir evlat nasip eder insallah

Aynen canm tıkankları aciyor tupleri acyor allahm sanada hayrlı bir evlat nasip eder insallah
Aminnn canım inşallah.allahım olmayan herkeze verir

Herhangi bir ilaç tedavisi gördünmü peki bebiş için

Aminnn canım inşallah.allahım olmayan herkeze verir

Herhangi bir ilaç tedavisi gördünmü peki bebiş için
Hayr canm tedaviye yeni baslıcaktk doktor rahim filmi cekil bidahaki ay tedaviye baslayalm dedi allahıma cok sükür gerek kalmadı film cekildigim ay hamile kaldm

Hayr canm tedaviye yeni baslıcaktk doktor rahim filmi cekil bidahaki ay tedaviye baslayalm dedi allahıma cok sükür gerek kalmadı film cekildigim ay hamile kaldm
Çok sevindim senin için canım allahım hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inş.

Benim içinde dua et inş bu ay hamile kalırım en büyük eltim üçüncü çocuğunu doğurdu benden bir büyük eltimde üçüncü çocuğuna hamile kalmış dün öğrendim resmen sona kaldım

Bosver canm kafana takma onları oyle daha cok etkilenirsin bem 2 bucuk senedr bekliyorum etrafmdaki herkesten once evlendim benden sonra evlenen bütn herkesin cocugu oldu kafaya taktm ama ben hep hayrlısi istedim subatta film cekildim evi boya yaptrdm temizlik yaptm hic cocugu dusunmedim bu ay olmaz zaten dedim agr esyalar kaldrdm ama allahıma cok sukur allahım nasip etti

bende cumartesi rahim filmi çektirdim temiz çıktı çok şükür eşimin de spermiyogram sonucu iyi çıktı bakalım inş bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…