Ucreti nekadar acaba ozeldeBende çektirdim özelde anesteziyle.
Bu ikinci ayım iki aydır adet gecikmesi oluyor ya normalde düzenli olurum hepilk aydan sonuç alanlara imreniyorum maşallah size darısı bana ♡♡
Sizin geç döllenme olmuş olabilir. Doktor doğru söylemiş sat 12 şubat ise ona göre hesaplanmış. 1 nisan değerine göre 5 haftalık falan olmalı şu anda da 7 hafta civarı muhtemelen. İki haftaya kadar bekleme süresini uzatabilirsiniz. Bu arada başka bir doktora daha gidin derim ben. Gebelik ilişki tarihine değil son adet tarihine göre hesaplanıyor. Ultrasonda görünene kadar tabiki. Geç döllenme olmuş ise 4 haftaya kadar geriden geliyor olabilir bunu görmeden bilmek mümkün değil. Hakkınızda hayırlısıMerhaba sizlere bi sorum olacak 12 şubat ilk adet tarihi 21 şubat rahim filmi rahim filmi sonra ilk ilişki 26 şubat 1 nisanda doktora gidip kan verdiğmde değerim 4276 idi eşimle benim yorumu 3 haftalıktı ama doktor şu kadar haftalık hamilesin demedi 10 gün sonra kontrolaie gelin kalp atışlarını dinlicez dedi dün gittim kalp atışlarını dinlemeye duyamadık malesef kese büyümüş fakat ben bebeği göremedim doktorsa gördüm demedi kalp atışını 1 kere duydum dkktor daha fazla zorlamayalım dedi doktora göre 8 9 haftalık olması gerekiyormul ama mantıken kana göre ve ilişkiye göre benim 4 en fazla 5 haftalık olması gerekmiyormu ya biriniz yardım edin kafayı yicem ara ara sarı ve kahverengiye dönük akıntı geliyor Ve doktor 8 haftalık bebeğin kalp atışları duyulması lazımdı dedi bendr tersledim adet günü nasıl hamile kalınıyor desim bizim hesaplamamız bu dedi ya ben ve eşimde sorun vardı bu bebeği çok istiyordık şimdi ayrılmak istemiyorum lütfen kızlar acı tatlı gerçekleri söyleyin bana
Ucreti nekadar acaba ozelde
GENEL ANESTEZİ İLE AVCILAR HOSPİTALDA 500 TL YE YAPTIRDIMKızlar mrb. benim doktoroumda rajim filmi istedi benden sizler nerede ne kadara çekildiniz çokmu acıyo anestezilimi oldunuz
Merhaba cekilceginiz yerdeki doktora gidip bi sorun isterseniz o size ne zmn gelmeniz gerektgini soyler ben 14 subatta bastalndm 20 subatta cekildimMerhaba. son adet tarihim 21 Nisan ve rahim filmi çektirmek istiyorum bugün adetimin son günü ne zaman çekilmesi gerekiyor acaba, sizce ne zaman gitmeliyim doktora.
Merhaba cekilceginiz yerdeki doktora gidip bi sorun isterseniz o size ne zmn gelmeniz gerektgini soyler ben 14 subatta bastalndm 20 subatta cekildim
Tsekkrler canm allahım isteyen bütün herkese nasip eder insallah evet ben celildigim ay hamile kaldım allaha sükürler olsun canmÇektirdiniz ve sonra hamile kaldınız sanırım takvimden öyle anlaşılıyorne mutlu size, darısı da diğer isteyenlere... Teşekkürler.
Tsekkrler canm allahım isteyen bütün herkese nasip eder insallah evet ben celildigim ay hamile kaldım allaha sükürler olsun canm
Benim esimde 4 5 ay ilac kullandi canm bizde rahim filmi cekilip tedaviye baslicaktk umudunu kaybetme canm benm o ay hic umudum yoktu baya bi agr temzlk yaptm baktm ki hamilyim allaha şükürler olsun umudunu kaybtme hic bi zaman allah en yakn zamnda nasip etsin insallah
adetten bir iki gn sonra çekilmesi gerekiyor dedi benim doktorum rahim duvarı kalınlaşmadanMerhaba. son adet tarihim 21 Nisan ve rahim filmi çektirmek istiyorum bugün adetimin son günü ne zaman çekilmesi gerekiyor acaba, sizce ne zaman gitmeliyim doktora.
Her devlet yapmyor canm birde devlet uyustrmuyo ben özelde cekildim uyudum uyandm hic bisi hissetmedim cekildigim ayda hamile kaldm cok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin insallah10aydir çocuk istiyoruz olmuyor.3aydir sürekli 20gunluk adet gecikmesi yaşıyorum sürekli hastaneye gidiyorum.bu sefer devlette yaptırdığımız kan sonuçlarıyla eşimle beraber özel hastaneye gittik, ultrason da bi sorun çıkmadı kan sonuçlarını gösterdiğim halde yinede saçma sapan 200tl tutan kan tahlili istedi doktor.esimde sperm testi yaptırdı ondada sorun çıkmadı.rahim filmi çekelim dedi narkozlu fln deyince korktum annemi aradım 25yasindasin 1yillik evlisin daha ne gerek varmis ona ağır birşey o dedi korktum çıktım hastaneden,özel hastanelerde sırf para için saçma muayene ler yaptıklarını biliyoruz.eve gelince şimdi araştırdım tabi yorumları okuyunca yaptirmam gerektiğini düşündüm.hamile kalanlar olmuş,tüplerin tıkalı olduğunu öğrenen olmuşdevlette yapmiyorlar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?